• امروز : چهارشنبه, ۱۳ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 2 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

16
محمد توکلی، دستیار ویژه و مشاور عالی اتاق اصناف تهران و عضو اصلی هیات امناء بازار بزرگ تهران، هشدار داد:

پلاسکوی دوم بیخ گوش سرای دستمالچی/ جان ۵۰۰۰ نفر در خطر است/ این ساختمان تاب مقاومتِ حفاری های غیرقانونی و توسعه طلبی سودجویانه شما را ندارد!

  • کد خبر : 7151
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳
پلاسکوی دوم بیخ گوش سرای دستمالچی/ جان ۵۰۰۰ نفر در خطر است/ این ساختمان تاب مقاومتِ حفاری های غیرقانونی و توسعه طلبی سودجویانه شما را ندارد!
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| «سرای دستمالچی سابق(آزادی فعلی) در بازار بزرگ تهران، ریزش کرد، جان 5000 نفر شهروند به خطر افتاد و بیش از 1000واحد صنفی در معرض تخریب جدی قرار گرفتند»؛ فرض کنید این خبر واقعی باشد؛ در این صورت مسئولان و ناظران امر در مقابل چشم پوشی یا سهل انگاری مالکان متخلفی که اقدام به حفر غیر قانونی واحدهای زیرزمینی برای سودجویی بیشتر خود کرده اند، چه دارند بگویند؟ محمد توکلی، دستیار ویژه اتاق اصناف تهران در بازار بزرگ طی یک هشدار جدی از مسئولان خواسته است هرچه زودتر توقف کامل اعمالِ غیرقانونی در این پاساژ و محله حساس را تضمین کنند.

هفته گذشته، چهارشنبه در حالی که در حالی که کسبه و اهالی بازار بزرگ، کوچه حمام چال، سرای دستمالچی سابق(آزادی فعلی) در حال عزاداری ایام فاطمیه بودند، مالکانی متخلف، شبانه سقفِ سرای مذکور را تخریب کرده  تا نوردهی به پروژه غیر قانونی خود در طبقات زیرزمینی را تکمیل کنند.

محمد توکلی، دستیار ویژه و مشاور عالی اتاق اصناف تهران در بازار بزرگ و نیز عضو اصلی هیات امناء بازار تهران با اعلام این خبر، تشریح می کند که «چهارشنبه شب عده ای به صورت مخفیانه سقف طبقه همکف پاساژ سرای آزادی یا همان دستمالچی سابق را تخریب کردند تا بتوانند به واحدهای زیرزمینی که طی سنوات گذشته به صورت غیرقانونی ایجاد کرده بودند، راه پیدا کنند.»

به گفته او: یک طبقه زیرزمین که شامل سرویس بهداشتی و انبار بوده ۱۰ سال پیش توسط همین مالکان، تغییر کاربری داده و تبدیل به مغازه تجاری شده، طی دو سال گذشته هم  یک طبقه زیرزمینیِ دیگر به شکل غیر قانونی حفر کرده اند.

توکلی با اشاره به این موضوع که این سرای تجاری در بازار تهران، بیش از ۱۰۰۰ واحد صنفی داشته و بیش از ۵۰۰۰ نفر روزانه در این مکان رفت و آمد دارند، نسبت به ناامن بودن این سرا هشدار داده و می افزاید که «این ساختمان قدیمی است و استحکام و مقاومت لازم را در برابر حفاری های غیرقانونی و توسعه طلبی و سودجویی عده ای ندارد!»

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، عضو اصلی هیات امناء بازار بزرگ تهران با بیان اینکه مالکان، بدون هیچ نظارت و مهندسی تعدادی مغازه در برای فروش حفر کرده و حالا که اوضاع را مناسب یافته اند، سقف طبقه همکف را برداشته اند که به پایین نور بدهند، تصریح می کند که «ما به دستگاه های نظارتی اعلام می کنیم که اگر فردا اتفاقی رخ داد و پلاسکوی دومی رخ داد،  این دلیل را نیاورند که کسی گوشزد نکرده؛ از شهرداری می خواهیم قانون ماده ۱۰۰ را اجرا نکند  و اصلا اجازه این کار را ندهد؛ از اتحادیه ها هم خواهش می کنیم که برای چنین تخلفکارانی جواز صادر نکنند.»

توکلی با تاکید مجدد بر اینکه چنانچه این ساختمان و این طبقات، ریزش پیدا کنند، پلاسکوی دومی رخ خواهد داد و بیان این نکته که هر اتفاقی هم که رخ دهد مالکان مقصرند که این تخلف را انجام داده اند، می پرسد: واحدهای صنفی چه گناهی داشته اند و در صورت بروز حادثه چه کسی می خواهد ضرر و زیان آن ها را پرداخت کند؟

دستیار ویژه و مشاور عالی اتاق اصناف تهران در بازار بزرگ، تصریح می کند که «مالکان هر ساختمانی را که بخواهند بسازند باید از قبل و با نظارت های لازم و به کار بردن استاندردهای مورد نظر، پیشتر برنامه ریزی کنند در حالی که این افراد و مالکان متخلف بدون انجام این مراحل، زیرزمین درآورده اند و اصلا معلوم نیست چند طبقه حفر کرده و چه تخلفاتی انجام داده اند.»

توکلی با تاکید بر اینکه هرچه سریعتر باید به این اتفاق رسیدگی شود تا خدای ناکرده اتفاق بدی رخ ندهد به این نکته هم اشاره می کند که این نکته هم باید مشخص شود که در ادوار و سال های گذشته چه کسی یا کسانی مجوز این تخلف را صادر کرده اند.

او با اینکه شهرداری روز پنجشنبه جلوی کار مالکان متخلف را گرفته اما هنوز ضمانت اجرایی لازم و کافی برای در این زمینه وجود ندارد، می پرسد چه ضمانتی برای حفظ جان کسبه و ایمنی واحدهای صنفی جهت ادامه کار آن ها وجود دارد؟ ورثه آقای دستمالچی و سایر مالکان چه نفوذ و ارتباطی با چه کسانی و کدام مسئولان و مدیران امر دارند که توانسته اند به این راحتی دست به تخلف بزنند؟

به گفته توکلی که خود هیات امنای اصلی بازار است، پیشتر چندین جلسه با هیات امنای بازار و صاحبان املاک برگزار شده و حتی به آن ها تذکر داده اند اما متاسفانه نتیجه ای حاصل نشده.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7151
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 215 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.