• امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024
کل اخبار 1425اخبار امروز : 2

اطلاعیه ها

با ۱۰ متر جا چندین جواز می گیرند تا در انتخابات شرکت کنند/ ما منافع صنف را بر خود ارحج می دانیم اصناف عامل آلودگی تهران نیستند/ توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه‌ها، آلودگی را کاهش نمی‌دهد/ با تکرار خاموشی، فعالیت اصناف با مشکلات بسیاری روبرو خواهد شد همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! توزیع روزانه گوجه‎فرنگی به ۴۵۰ هزار تن رسید/ کاهش قیمت گوجه‎فرنگی در بازار ادامه دارد تامین قطعات خودرو برای بخش خصوصی کار آسان‌تری است/ تولیدکننده نماها چالش بزرگ بازار قعطات بازار کالاهای اساسی ایران تاثیری از بازگشت ترامپ نمی‌گیرد/ برای اقتصاد ایران دموکرات‌ها تهدید جدی‌تری هستند همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان تسهیل دسترسی به لاستیک برای متقاضیان/ لزوم اتخاذ تدابیر ویژه از سوی دولت برای مقابله با واردات غیرقانونی لاستیک

12
علی اکبر رهبری، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران:

وضعیت کسب وکار و درآمدها اصلا خوب نیست

  • کد خبر : 1026
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۲
وضعیت کسب وکار و درآمدها اصلا خوب نیست
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران با ابراز نگرانی از وضعیت صنف مذکور گفت: وضعیت کسب وکار و درآمدها اصلا خوب نیست.

علی اکبر رهبری، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران‎ و سلف سرویس تهران گفت: تعداد مشتریان ما درحال حاضر فقط نسبت به نیمه دوم سال گذشته ۳۰ درصد کاهش یافته است. این فقط مربوط به رستوران‌ها و سلف‌سرویس‌ها نیست، بلکه وضعیت بیرون‌برها نیز همینطور است. مردم که پول نداشته باشند، نمی‌توانند از هیچ جا خرید کنند.

او وضع کنونی را ناشی از گرانی شدید مواداولیه دانسته و افزود: ما جنس را گران می‌خریم؛ ولی نمی‌توانیم به قیمت سابق غذا را بفروشیم. برای همین رستوران‌ها دائم قیمت جدید می‌دهند و ما پس از آنالیز آن را تایید می‌کنیم.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران‎ و سلف سرویس تهران افزود: هر نرخی که ما می‌دهیم، باید تعزیرات بپذیرد.

رهبری پیش بینی کرد در ماه‌های منتهی به پایان سال قیمت‌ها بیش از پیش رشد کند. مگر اینکه دولت از رستوران‌دارن با ارائه مواد اولیه مناسب حمایت کند.

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1026

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.