• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1856اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

22
محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران:

نانوایی با نرخ ۱۴۰۰ و هزینه های سرسام آورِ ۱۴۰۳/ دولت پزشکیان نگاه ویژه به صنف نانوایان سنگکی داشته باشد

  • کد خبر : 5200
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
نانوایی با نرخ ۱۴۰۰ و هزینه های سرسام آورِ ۱۴۰۳/ دولت پزشکیان نگاه ویژه به صنف نانوایان سنگکی داشته باشد
رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران، اظهار امیدواری می کند که دولت پزشکیان نگاهی ویژه به صنف نانوا داشته باشد که لااقل مثل سال قبل نباشد؛ یا هرسال از روی تورم به نانوا هم نرخ بدهند یا اینکه به این درخواست آن ها اهمیت دهند که یارانه آرد را نمی خواهند و پول و یارانه آن را در زنجیره آخر بدهند که مصرف کننده هست؛ چرا به نانوا بدهند تا بعد شائبه های قاچاق و غیره مطرح شود؟

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، مشکل اصلی صنف نانوایان سنگکی نرخ است که به گفته رئیس اتحادیه این صنف، نرخ نامه آن به سال ۱۴۰۰ برمی گردد و با وجود بالارفتن تورم و هزینه ها، همینطور ثابت مانده!

محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران این مشکل را از این منظر مورد توجه قرار می دهد که نان سنگک، دستی و برشی بوده و کارگر ماهر می خواهد؛ کارگر ماهر هم دستمزد نرمال و متناسب با کارش طلب می کند؛ اجاره مغازه ها بالا رفته و در کنار آن هزینه های دیگر، مالیات و غیره همه دست به دست هم داده اند تا نان سنگک نتوانند مبلغ سال ۱۴۰۰ را به مردم عرضه کند؛ اتفاقی که به گفته سلیمانی، می تواند نانوا را ناچارا و به اجبار به سمت تخلف یعنی گران فروشی و کم فروشی هدایت کند.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران از سوی دیگر به مراجعه مامو اداره آب به نانوایی ها اشاره کرده که تعداد کارگران را جویا می شود؛ هر واحدی که کارگر بیشتری دارد، مبلغ بیشتری هم پرداخت می کند و گاه تا ۳ میلیون هم قبض آب ماهانه برای این واحدها صادر می شود. این در حالی است که به گفته سلیمانی: در سال ۱۴۰۰ مبلغ قبض آبی که برای نانوای صادر می شد حدود ۳۰۰الی ۴۰۰ تومان بوده است.

رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی، توضیح می دهد: اگر هم مراجعه می کنیم، می گویند که مصرفتان بالاست؛ خب ما آب را با نان مخلوط کرده و خمیر می سازیم و هیچ اضافه و بقایایی هم ندارد؛ و از طرف دیگر بازرسین بیمه درب مغازه می ایند چون سیستمی شده کارگری که امکان دارد یک روز درب مغازه باشد بازرسی این شخص را بنویسد و کارفرما متوجه نشود ودر روزی که لیست رد می شود جریمه ان کارگر که یک  گاهن بعد چند ماه برایش جریمه می آید که باید پرداخت کند     این باعث جریمه شدن واحد صنفی و کارفرما می شود.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران، اظهار امیدواری می کند که دولت پزشکیان نگاهی ویژه به صنف نانوا داشته باشد که لااقل مثل سالهای قبل نباشد؛ یا سال به سال و از روی تورم به نانوا هم نرخ مثل صنف های دیگر بدهند یا اینکه به این درخواست ما اهمیت دهند که گفته ایم یارانه آرد را نمی خواهیم؛ پول و یارانه آن را به زنجیره آخر بدهند که مصرف کننده هست چرا به نانوا بدهند تا بعد شائبه های قاچاق و غیره مطرح شود؟

سلیمانی معتقد است که اگر این اتفاق بیافتد هم به سود دولت می شود و هم به سود مردم خواهد بود؛ در این زنجیره آرد و نان فعلی نه مردم راضی اند نه نانوا و نه دولت. به گفته او اگر آرد، آزاد باشد رقابت ایجاد می شود و تا حدود ۳۰درصد کاهش مصرف آرد خواهیم داشت.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران، می گوید: معمولا نرخ دستوری هیچ موقع جواب نداده؛ نرخی باید باشد که طبق آنالیزی که ما داده ایم، محاسبه کرده و به نانوا ابلاغ کنند چراکه تاثیر آرد در نرخ گذاری نان چیزی حدود ۸ درصد است و باقی هزینه ها از بازار آزاد تهیه شده و نانوا باید پرداخت کند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5200
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 599 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.