• امروز : پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
کل اخبار 1409اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و چند کشور دیگر محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد رکود و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد/ پیش‎بینی بازار فردا ۳۰ آبان ماه

10
محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران:

نانوایان شهر ناراضی اند/ تعیین نرخ با تاخیر چهارساله به هیچ وجه، پاسخگوی هزینه ها نیست/ دولت مشکل نان را ریشه ای حل کند

  • کد خبر : 5747
  • ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵
نانوایان شهر ناراضی اند/ تعیین نرخ با تاخیر چهارساله به هیچ وجه، پاسخگوی هزینه ها نیست/ دولت مشکل نان را ریشه ای حل کند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، بحث قیمت و کیفیت نان این روزها بسیار داغ و نقلِ محافل صنفی است. با وجود یارانه دولت، نانوایان ناراضی هستند و نگرانی های مردم همواره از افزایش قیمت نان وجود داشته. واحدهای صنفی هم می گویند تعیین نرخی که با تاخیر چهار ساله صو ت گرفته، متناسب با تورم و پاسخگوی هزینه ها آن ها نیست. به گفته رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران، افزایش 30 تا 40 درصدی فعلی، مُسکنی است برای نانوایان که تا حدی هزینه های آن ها را پوشش بدهد در حالی که با این تعیین نرخ، به نظر می رسد تا پوشش صددرصدی هزینه های نانوایان راه دارازی در پیش داریم.

در حال حاضر حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد برای همه نان ها افزایش قیمت وجود داشته که با توجه به صحبت های رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران، به این دلیل که نانواها از چهار سال پیش تا کنون نرخ دریافت نکرده اند، گمان نمی رود با چنین وضعیتی بتوانند هزینه های خود را تامین کنند.

محمد سلیمانی، توضیح می دهد: سال ۱۳۹۹ طی آنالیزی، نرخی تعیین کردیم که سال ۱۴۰۰ اجرایی شد و در این حدودِ چهار سال بالای ۳۰ درصد تورم داشتیم و حتی اگر بخواهیم با همین ۳۰ درصد حساب کنیم، باید بالای ۱۲۰ درصد افزایش قیمت می داشتیم.

از سوی دیگر، به گفته او: نانوایی یک کارگاه تولیدی است و اگر قرار باشد چرخ آن بچرخد باید اقتصادش هم دیده شود چرا که تاثیر آردی که دولت به نانوا می دهد در نرخ گذاری، ۸ درصد است و ۹۲ درصد دیگر هزینه های جانبی هستند؛ هزینه هایی که نانوا از بازار آزاد تهیه می کند.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران، با اشاره به این نکته که شاید بیش از یک سال است که مردم نان را با این قیمت جدید خریداری کرده و الان  قانونمند شده، چنین افزایش قیمتی را مُسکنی می داند که به نانوا داده شده تا فعلا هزینه هایش را تا حدی پوشش بدهند و کاملا واضح است این نرخی نیست که صددرصد هزینه های نانوا را تامین کند.

به گفته سلیمانی: هر کارگاه تولیدی برای خودش آنالیزی دارد که نرخ های مصوب، طبق آن آنالیز پیش نرفته با این حال، قانونیست که اعمال شده و باید بر مبنای آن عمل کرد.

با توجه به صحبت های رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران، انتظار می رود وضعیت نانوایان با سیاست های دولت به حالتی از تعادل برسد. سلیمانی، می گوید: خواسته ما این است که این مشکلات ریشه ای حل شوند؛ ما از دولت جدید می خواهیم مثل دولت قبل نباشد که سه و چهار سال، تعیین نرخ را طول داده تا در ظاهر مردم را نگران نکنند.

او معتقد است که نان هم باید مثل سایر کالا و خدمات بر اساس تورم خودش در هر سال افزایش قیمت داشته باشد؛ اگر نرخ ها را سال به سال به نانوا اعلام می کردند هم این مشکلات به وجود نمی آمد و هم مردم می دانستند چه خبر است.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران، اظهار امیدواری می کند که در سال جدید مثل صنف های دیگر نانوایی ها هم مشمول تعیین نرخ منظم شوند.

سلیمانی بار دیگر با تاکید بر تلاش برای عادلانه بودن نرخ ها، از مسئولان ذی ربط خواست به فکر کل نانوایی ها باشند و اینطور نباشد که سه تا چهار سال زمان بگذرد و بعد به فکر تعیین نرخ بیافتند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5747
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 143 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.