• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1858اخبار امروز : 2

اطلاعیه ها

زمینه های همکاری اصناف با ویتنام بررسی شد/ شناسایی ظرفیت های صنوف و برنامه ریزی برای ارتباطات اثربخش قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی شرایط معافیت مشاغل از صدور صورت‌حساب الکترونیکی اعلام شد روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

18
محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی:

نان‌های بی‌نرخ و سردرگمی مردم و نانوایان/ چشم‌به‌راهی سه ساله برای تصویب نرخ نان سنگک/ اظهار امیدواری برای اعلام نرخ‌ها بعد از ماه مبارک رمضان

  • کد خبر : 3679
  • ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
نان‌های بی‌نرخ و سردرگمی مردم و نانوایان/ چشم‌به‌راهی سه ساله برای تصویب نرخ نان سنگک/ اظهار امیدواری برای اعلام نرخ‌ها بعد از ماه مبارک رمضان
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، «هنوز بخشنامه ای برای تغییر نرخ رسمی نان در سال ۱۴۰۳ اطلاع‌رسانی نشده است»؛ این خبری‌ست که حالا چند سالی می‌شود همزمان با سال جدید درخصوص قیمت مصوب نان اعلام می‌شود. محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی هم به‌صورت ویژه به بررسی قیمت‌های مصوب نان سنگک اشاره کرده است، این نکته را مد نظر قرار داده و می‌گوید: سه سال است که چشم به راه هستیم؛ از سال 1400 ما نرخ نگرفته‌ایم و این در حالی بوده که تمام مولفه‌هایی که دخیل بوده‌اند در قیمت نان، افزایش قیمت پیدا کرده‌اند؛ دستمزد، اجاره‌بها، هزینه‌های آب و برق گاز و حتی مایه خمیر!

با چنین وضعیتی و با توجه به وضع موجود و آنچه از گفته‌های کارشناسان و اعضای اتحادیه صنف نانوایان سنگکی برمی‌آید و نیز همزمان با افزایش مولفه‌های ابسته با قیمت نان سنگک، نمی‌توان در سال جدید ادامه داد.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی، توضیح می‌دهد که مسئولان، امسال قول‌هایی به ما داده‌اند که انشا‌الله بعد از ماه مبارک رمضان، نرخی به ما بدهند که بتوان از طریق آن، هزینه‌های نانوا را تاحدی جبران کرد.

سلیمانی با اشاره به افزایش دستمزدهای کارگرها طی سال‌های ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و امسالف ضمن تاکید بر اینکه در چنینی شرایطی نمی‌توان به کار ادامه داد، به شرایط دشوار وضعیت کاری کارگرها اشاره می‌کند. شرایطی که در آن و بنا به جبر پیش آمده و تغییر نکردن نرخ‌ها، نانوا برای اینکه بتواند هزینه‌هایش را جبران کند و برای پیشبرد زندگی خود و کارگرها، نرخ‌ها را نوعی تعیین می‌کند که هرچند معقول و شاید کم هم باسد اما تخلف و معمولا نوعی گرانفروشی یا کم‌فروشی محسوب می‌شود.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی در این زمینه می‌گوید: ما هم دوست نداریم که نانوا تخلف کند اما دولت و مسئولین محترم باید نرخی به نانوا بدهند؛ نرخی که ما در آنالیز آورده‌ایم و خواسته ما پیگیری اتاق اصناف و سایر مسئولین است که لااقل فکر نانواها باشند که یا نرخ به آن‌ها بدهند یا به فکر راهکارهای دیگری باشند.

او می‌افزاید: دولت کمک‌هزینه‌ای در این دوسه‌ سال داده که برای نوع دو، ۷ درصد و برای نوع یک، ۴۰ درصد که مبلغ ناچیزی است که نمی‌شود روی آن حساب کرد و هزینه‌های خورد و خوراک کارگرها بیشتر از این است!

سلیمانی در نهایت اظهار امیدواری می کند که امسال، سال خوبی باشد؛ وعده‌های مسئولان برآورده شود و هم مردم راضی باشند و هم دولت و هم نانوا.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی، تصریح می‌کند که نان سنگک باید یک نرخ واقعی داشته باشد تا مشکلاتمان رفع شود؛ اگر نرخ خوبی داشته باشیم، نان بهتری داریم و مردم هم راضی‌تر خواهند بود چراکه مردم اگر مردم نرخ واقعی نان را بدانند، متعاقبا مشکلاتی که الان هم در بازار نان است جمع خواهد شد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3679

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.