• امروز : شنبه, ۱۶ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 5 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

18
معاون پژوهشی سازمان امور مالیاتی اعلام کرد:

معافیت مالیاتی دوساله برای فروشندگان کالا تا سقف ۱۸ میلیارد تومان

  • کد خبر : 3345
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۶
معافیت مالیاتی دوساله برای فروشندگان کالا تا سقف ۱۸ میلیارد تومان
معاون پژوهشی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: طبق قانون مالیات‌های مکرر فروشندگان و عرضه کنندگان کالا که سقف فروش تا ۱۸ میلیارد تومان دارند تا دو سال معاف از مالیات هستند.

اشکان هراتی معاون پژوهشی سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه طبق قانون از ابتدای دی ماه تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی ملزم به صدور صورت حساب الکترونیکی هستند گفت: اما تمامی اشخاص حقیقی یا حقوقی ملزم به پرداخت این صورت حساب الکترونیکی نیستند.

او با بیان اینکه فروشندگان و عرضه کنندگان کالا که سقف فروش تا ۱۸ میلیارد تومان دارند تا دو سال معاف از مالیات هستند گفت: به موجب قانون تسهیل مؤدیان برای سال ۱۴۰۲ تا سقف فروش هجده میلیارد تومان الزامی به صدور صورتحساب الکترونیکی ندارند. فروشندگان و عرضه کنندگان کالاها و خدمات با نرخ مالیات بر ارزش افزوده واحد یا عرضه کنندگان کالا و خدمت واحد تا سقف فروش مزبور، می توانند از دستگاه کارتخوان یا درگاه پرداخت الکترونیکی خود برای صدور صورتحساب استفاده کنند.

وی افزود: طبق این قانون معافیت‌های را در ماده ۱۴ مکرر پایانه‌های فروشگاهی در نظر گرفته اند به طوری که طبق ماده ۸ تسهیل اشخاصی که در سال ۱۴۰۲ تا سقف ۱۵۰ برابر معافیت مالیاتی و طبق ماده ۸۴ مالیات‌های مستقیم که درآمد آن‌ها حدود ۱۸میلیارد تومان است الزامی به صدور صورت حساب الکترونیکی ندارندو معاف هستند.

او گفت: در هر دوره مالیات بر ارزش افزوده یک فصل است از ابتدای ۲دوره بعد ملزم به صدور صورت حساب الکترونیکی خواهند شد این معافیت برای سال ۱۴۰۳، ۱۰۰برابر ماده ۸۴ مالیات‌های مستقیم و برای ۸۴ پنجاه برابر و از سال ۱۴۰۵ به بعد این معافیت ۲۵برابر معافیت ماده ۸۴ است، اما کسانی که تا ۱۸میلیارد تومان فروش نداشتند و از صدور صورت حساب معاف هستند.

او در پاسخ به این سوال که مالیات بر ارزش افزوده این فروشندگان به چه صورت است گفت: مالیات بر ارزش افزوده این فروشندگان برمبنای میزان فروش است و درواقع ضریبی که سازمان مالیاتی موجب ماده ۱۴ مکرر تعیین خواهد کرد یعنی جمع فروش را یک معافیتی لحاظ می‌کند و باقی مانده را در نرخ لحاظ می‌کند.

وی در خصوص صدرو و ارسال صورت حساب‌های الکترونیکی به متقاضیان گفت: همواره به شرکت‌های که درآمد آن‌ها از ۱۸ میلیارد تومان افزایش یافته است توصیه می‌کنیم که از شرکت نوع یک که در صدور صورت حساب‌های الکترونیکی مشکلی نداشته اند استفاده کنید تا مشمول جریمه نشوید.
هراتی افزود: کسانی که از خدمات شرکت نوع یک برای صدور صورت حساب استفاده می‌کنند، دیگر در خصوص عدم ارسال و یاصدور صورت حساب جریمه‌ای متوجه آن‌ها نیست.

معاون سازمان امور مالیاتی کشور یادآور شد: هر دستگاه‌های پزی که در اختیار صاحبان حساب است، هر تراکنش یک صورت حساب الکترونیکی تلقی می‌شود.

او گفت: فروشندگان و عرضه کنندگان کالاها و خدمات با نرخ مالیات بر ارزش افزوده واحد یا عرضه کنندگان کالا و خدمت واحد تا سقف فروش ۱۸ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲، می‌توانند از دستگاه کارتخوان یا درگاه پرداخت الکترونیکی خود برای صدور صورتحساب استفاده کنند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3345

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.