• امروز : سه شنبه, ۱۳ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 3 June - 2025
کل اخبار 1896اخبار امروز : 1

اطلاعیه ها

مسئولین محترم، فکر نمی کنید زمان تخصیص ارز خیلی طولانی شده باشد؟/ امیدوارم زمزمه های جلوگیری از ورادات دوربین صحت نداشته باشد اتحادیه ها امروز بیش از هر زمان دیگری باید در تصمیم گیری ها دخیل باشند/ تعیین قیمت های منطقی و حمایت های قاطع مالیاتی از اوجب واجبات است نمایشِ هزاران اثر تاریخی نفیس از ۱۷ تا ۲۰ خرداد در روز جهانی صنایع دستی/ این آثار، بخشی از هویت، تاریخ و حافظه جمعی ما هستند زیر تیغِ موازی کاری های بخش دولتی و انجمن های خصوصی / مسئولان بگویند چرا شبکه مویرگی توزیع را نادیده می گیرند؟ حبوبات پیشی گرفت؛ افزایش ۱۵۰ درصدی قیمت در عرض چندماه!/ در سایر اقلام؛ خرما اول شد؛ روغن کمیاب در فصل جابجایی فقط از باربری های مجاز، استفاده کنید/ آسیب های استفاده از بدون جوازها غیر قابل جبران است آنچه باید درباره «هولوگرام» رسته مشاوران خدمات رنگ خودرو بدانید/ این هولوگرام در سایت اتحادیه قابل رهگیری است همدلی در صنف و جمع سلایق از مشارکت در انتخابات تا حال و هوای معنوی تور زیارتی مشهد مقدس در شرایط فعلی قیمت طلا و سکه افزایش یا کاهش چشمگیری نخواهد داشت/ مردم مبادلات خود را انجام دهند محمدرضا فرجی تهرانی خواستار اصلاح فوری ضرایب مالیاتی برای سرمایه گذاران شد بازار شکر با ثبات و کاهش قیمت همراه است/ سامانه بازارگاه، قیمت‌ها را شفاف و روند عرضه را منظم‌تر کرد لزوم تقویت نقش اتحادیه‌ها و اصناف در حوزه نان/ واگذاری کامل سامانه تخصیص آرد و نظارت بر نانوایی‌ها به اصناف

11
 رئیس اتحادیه صنف ناشران و کتابفروشان تهران:

معافیت حق بیمه کتابفروشان منوط به تامین بودجه از ارشاد است

  • کد خبر : 7733
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
معافیت حق بیمه کتابفروشان منوط به تامین بودجه از ارشاد است
ابراهیم کریمی، رئیس اتحادیه صنف ناشران و کتابفروشان تهران از مذاکره با سازمان تامین اجتماعی برای بهره‌مندی کتابفروشان از معافیت حق بیمه کارفرما خبر داد و گفت: وزارت ارشاد به دنبال تامین این بودجه از محل بودجه خود است.

 اتحادیه صنف ناشران و کتابفروشان تهران چندی پیش در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در تفاهم‌نامه‌ای با سازمان تامین اجتماعی به دنبال بهره‌مندی کتابفروشان از  معافیت حق بیمه سهم کارفرمایی تا میزان پنج نفر کارگر است.

بر اساس این اطلاعیه،‌ از کتابفروشان خواسته شده بود که تعداد کارکنان شاغل را جهت بررسی به معاونت بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی به اتحادیه ارسال کنند تا موضوع در جلسات مشترک با سازمان هدفمند سازی یارانه‌ها بررسی شود.

رئیس اتحادیه صنف ناشران و کتابفروشان تهران در خصوص این اطلاعیه گفت: پیرو هماهنگی‌های انجام شده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با سازمان تامین اجتماعی‌، اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران جلساتی را در خصوص معافیت حق بیمه کتابفروشان با مسئولان سازمان تامین اجتماعی برگزار کرد که امیدواریم به نتیجه برسد، ولی هنوز این موضوع به صورت قانونی و شفاف مصوب نشده است.

وی ادامه داد: جلسات ما با سازمان تامین اجتماعی با هماهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شده است،‌ وزارت ارشاد به دنبال این است که از محل بودجه این وزارتخانه در حمایت از کتابفروشی‌ها‌، کتابفروشان بتوانند از معافیت حق بیمه کارفرما تا ۵ نفر کارگر استفاده کنند.

به گفته کریمی،‌ از آنجایی که اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران پیگیر این موضوع است،‌ ممکن است تصور شود که این معافیت تنها برای کتابفروشان تهرانی است،‌ اما مطالبه ما کتابفروشان سراسر کشور است،‌ ولی چون طرف گفت‌وگو و مذاکره سازمان تامین اجتماعی اتحادیه تهران است،‌ ناچاراً‌ کتابفروشان تهرانی ممکن است از این موضوع بهره‌مند شوند.

مهلت ارسال اطلاعات کتابفروشی‌ها را تمدید خواهیم کرد

وی در پاسخ به این پرسش که پیش از این مهلت ارسال اطلاعات کتابفروشی‌ها سوم بهمن‌ماه اعلام شده بود‌، آیا استقبالی صورت گرفته یا خیر؟ گفت: ما قطعا مهلت را تمدید خواهیم کرد و درخواست‌ها نیز هم‌چنان در حال ارسال است‌، البته پیش از این آمار تقریبی را به وزارت کار ارائه کرده‌ایم.

کریمی در پاسخ به این پرسش که چرا اتحادیه افزوده شدن کتابفروشان به قانون مربوطه را پیگیری نمی‌کند که این معافیت محدود به تامین بودجه از سوی وزارت ارشاد نشود‌، گفت: ما مذاکرات را با سازمان تامین اجتماعی انجام دادیم‌، طی کردن مراحل قانونی و اجرای آن بر عهده سازمان تامین اجتماعی است.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7733

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.