• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1856اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

20
نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف چاپخانه‌داران مطرح کرد:

مطالبات اهالی چاپ از وزیر فرهنگ/ بهره‎مندی از امتیازات مجموعه‌های صنعتی یک ضرورت است

  • کد خبر : 5560
  • ۱۳ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸
مطالبات اهالی چاپ از وزیر فرهنگ/ بهره‎مندی از امتیازات مجموعه‌های صنعتی یک ضرورت است
احمد ابوالحسنی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف چاپخانه‌داران معتقد است؛ فعالان صنف چاپ درخواست دارند که زیرمجموعه وزارت فرهنگ بمانند؛ اما برای بهره‌مندی از مزایای فعالان صنعت‌ از وزارت صمت امتیازات مجموعه‌های صنعتی را داشته باشند.

نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف چاپخانه‌داران در یادداشتی ضمن اشاره به خواسته ها و مطالبات اهالی صنعت چاپ آورده است:

قبل از هر چیز به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در کسب رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی تبریک عرض می‌کنم، قبلاً تجربه خوبی از حضور ایشان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشتیم زیرا به حوزه چاپ اشراف دارد و امیدواریم که این روند ادامه داشته باشد. در این میان اما چند خواسته و مطالبه از سوی اتحادیه وجود دارد؛

نخست اینکه مسئله تولی‌گری صنعت چاپ اگرچه به‌صورت صریح در قانون آمده است، اما طی سال‌های اخیر وجه صنعتی آن خیلی پُررنگ شده است و به همین دلیل خواسته ما این است که چاپ را مثل یک صنعت و چاپخانه‌داران را به مثابه صنعتگران ببینند. این روزها به‌روز کردن ماشین‌آلات و تجهیزات چاپ، همچنین حمایت از توسعه و رونق آن یک ضرورت است.

نمونه تجربه موفق از این روند کم نیست، برای مثال دولت ترکیه به شکل تمام و کمال از صنعت چاپ حمایت کرد و الان ارزآوری این صنعت برای ترکیه به شکل گسترده و بسیار خوبی در حال شکل‌گیری است، این کشور اکنون در ۲ حوزه پوشاک و چاپ و بسته‌بندی ارزآوری بسیار خوبی دارد و رشد خوبی داشته است.

این درحالی است که با روند کنونی نمی‌توانیم بازار منظقه را از آن خود کنیم، بیش از ۸۵ درصد مواد اولیه صنعت چاپ کشور، وارداتی است و هنوز در واردات محصولاتی مثل مرکب، سلفون، چسب و.. معضل و مشکل داریم. معتقدم که واردات این کالاها باید آزاد باشد نه اینکه قوانین، دست و پاگیر تولید باشد.

چسب و مرکب در ایران تولید نمی‌شود اما همیشه به‌گونه‌ای است که برای واردات اذیت می‌شویم، به دلیل تاخیر در اختصاص ارز به واردکنندگان و قوانین سخت گمرکی، گاهی ترخیص کالا از گمرک طولانی می‌شود و کالا در در بازار کم می‌شود. تجربه هم نشان داده که وقتی عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوان نباشد مبلغ کالا گران می‌رود. از آنجایی هم که چاپ با زندگی مردم ارتباط مستقیم دارد، افزایش قیمت نهایی چاپ به دلیل تاثیر مستقیم آن در زندگی مردم مهم است و باید جدی گرفته شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت چهاردهم در دوره پیشین معتقد بود که چاپ یک صنعت است و تعامل خوبی هم با صنف داشت، اکنون به‌عنوان فعالان صنف چاپ درخواست داریم که زیرمجموعه وزارت فرهنگ بمانیم اما بتوانیم برای بهره‌مندی از مزایای فعالان صنعت از وزارت صمت امتیازات مجموعه‌های صنعتی را بگیریم، معتقدم که وزارت فرهنگ باید کمک کند که از این تسهیلات استفاده کنیم.

طی دو سال اخیر با وزارت فرهنگ نامه‌نگاری کردیم که فهرست چاپخانه‌هایی را که بدون مجوز صنفی کار می‌کنند به ما بدهند، یکی دیگر از مطالبات ما این است که چنین فهرستی را برای بررسی فعالیت این چاپخانه‌ها داشته باشیم. مسئله دیگر بازدید و بازرسی از چاپخانه‌ها است، درخواست آخر ما این است که در صورت بروز مشکل برای چاپخانه برای چاپ کار مشکل‌دار، به‌جای اینکه به سراغ چاپخانه‌دار برویم، سراغ مشخصات سفارش‌دهنده را بگیریم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5560

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.