• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1856اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

21
رضا پاشابیگی داریانی، رئیس اتحادیه صنف خواربارفروشانِ تهران:

مسئولان مشغول رسیدگی به فروشگاه های زنجیره ای هستند/ خواربارفروشان نگذاشته اند آب در دلِ مردم تکان بخورد

  • کد خبر : 6025
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰
مسئولان مشغول رسیدگی به فروشگاه های زنجیره ای هستند/ خواربارفروشان نگذاشته اند آب در دلِ مردم تکان بخورد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، مشکل عمده ای که این روزها پیش پای خواربارفروشانِ تهران، قرار گرفته، به گفته رئیس اتحادیه این صنف، فروشگاه های همراه تخفیف زنجیره ای هستند که بدون رعایت حدود و حریم در مجاورت واحدهای صنفی ایجاد شده و با تخفیفات کاذب و زرق و برقی که مرهون مساعدت های تبلیغاتی است، مشتری را جذب خود کرده و اجازه نمی دهند که او از فروشگاه های کوچک و متوسطی که زیر نظر اتحادیه هستند، خرید کند.

رضا پاشابیگی داریانی، رئیس اتحادیه صنف خواربارفروشانِ تهران، می گوید: در کل دنیا مرسوم است که بیشترین حمایت از کسب و کارهای کوچک و متوسط صورت می گیرد. به این دلیل که بیشترین خروجی، بازدهی و اشتغال زایی را داشته و درعین حال بیشترین مالیات را به دولت پرداخت می کنند.

او اظهار تاسف می کند از این موضوع که «در کشور ما این امر معکوس و مورد غفلت واقع شده و به کسب و کارهای کوچک توجهی نمی شود؛ نمونه بارز آن همان کسب و کارهای بزرگ هستند که بدون رعایت حریم و حدود ایجاد و مانع فعالیت کسب و کارهای کوچک شده و کسانی را که سالیان طولانی، تمامِ عمر خود را در این واحدها گذرانده و ده ها نفر در چند خانواده را ارتزاق می کنند با مشکل مواجه کرده اند.»

مساله دیگری که رئیس اتحادیه صنف خواربارفروشانِ تهران به آن اشاره می کند، مالیات هایی هستند که به گفته او از زمان دولت سیزدهم پیگیر آن بوده و توانسته اند با حمایت اتاق اصناف تهران و هیات رئیسه این سازمان، طی جلساتی، اینتاکد مالیاتی خود را از ۱۰ به ۸ و نیم درصد کاهش دهند.

پاشابیگی داریانی، با اشاره به این که کالاهایی که توسط صنف او عرضه می شوند، کالاهای تنظیم بازاری هستند، توضیح می دهد که «اکثر کالاهای ما پرمصرف و کم سود هستند و با بقیه صنوف تفاوت دارند به این دلیل که صنف خواربارفروشان، مایحتاج عمومی مردم را تامین می کند و دغدغه اساسی ما این است زمانی که یک کالای خاص برای نمونه شکر با مشکل مواجه می شود، نهادی نظارتیِ ما را هم کنار فروشگاه های زنجیره ای ببینند، چطور؟ اینکه آن ها اول همان شکر را که دچار کمبود شده در اختیار فروشگاه قرار می دهند، متعاقبا بازار را ملتهب می کنند و بعد تازه یادشان می افتد که برای اتحادیه ها هم این کار را انجام دهند.»

رئیس اتحادیه صنف خواربارفروشانِ تهران، به بازار ملتهب شکر در ماه های اخیر اشاره می کند و می گوید: حدود دو ماه می شود که به فروشگاه های زنجیره ای شکر عرضه کرده و تازه یک هفته است که ما را هم در نظر گرفته اند. به گفته او: این رقابت سالمی نیست؛ زمانی سالم است که همزمان ما را کنار این ها بگذارند که بتوانیم رقابت کنیم.

پاشابیگی داریانی، ضمن اشاره به بحث معافیت های عوارض تابلوها و پسماند، به عنوان کسی که سالیان طولانی در این حرفه کار کرده، معتقد است که فعالیت آن ها در رده کارهای سخت و زیان آور محسوب می شود به این دلیل که زمان و انرژی زیادی از آن ها می برد.

او می گوید: واحدهای صنفی ما از ۶ صبح تا دوازده شب مشغول به کارند؛ ما نه جمعه داریم نه عید نه تعطیلات، نه اعیاد و همیشه باید کرکره مغازه مان بالا باشد؛ در بحران هایی مثل جنگ تحمیلی بهترین توزیع از سوی واحدهای کسب و کار کوچک صورت گرفته از زمانی که کوپن بود و همچنین در بحران هایی مثل کرونا که سریع السیر تمام فروشگاه های بزرگ تخلیه و مواد سلولزی و بهداشتی دچار کمبود شدند با مدیریتی که واحدهای صنفی داشتند، تا دقیقه نود همچنان محصول داشتیم و به مردم خدمات ارائه می دادیم.

رئیس اتحادیه صنف خواربارفروشانِ تهران، تصریح می کند که «ما به گونه ای مدیریت کردیم که کمبودی در سطح کلان کشور احساس نشود و این خیلی ارزشمند است.»

نکته دیگری که پاشابیگی داریانی به آن اشاره می کند، بحث تعزیرات است. به گفته او ماموران بازرسی و تعزیرات حتما باید از افراد متخصص و کارشناس باشند؛ گاهی یک کاسب خواربارفروش به خاطر برچسب قیمت، چیزی حدود ۱۰میلیون تومان جریمه می شوند و این واقعا انصاف نیست. او با بیان اینکه مخالف قاچاق کالا هستم، این نکته را مطرح می کند که «در خصوص کالاهای قاچاق اگر می خواهند برخوردی انجام دهند در مبدا باشد؛ بر اساس آماری که نیروی انتظامی داده بیش از ۸۰ درصد کالاهای غیر تجاری و قاچاق از مبادی رسمی وارد کشور می شود؛ اگر ما واقعا می خواهیم از تولیدکنند حمایت کنیم باید از مبدا این کار را انجام دهیم نه اینکه با واحدهای صنفی خرده فروش این چنین برخوردهایی داشته باشیم.»

مورد دیگری که رئیس اتحادیه صنف خواربارفروشانِ تهران به عنوان یکی از سایر موارد مساله ساز برای واحدهای صنفی خود به آن اشاره می کند به بحث دخانیات مربوط می شود. به گفته او: در حال حاضر اداره بهداشت، بدون هماهنگی ما و بدون هماهنگی اتاق اصناف تهران ایراداتی را از این بابت که موسسات آموزشی نزدیک هستیم وارد می کند.

پاشابیگی داریانی، توضیح می دهد که «روبروی مغازه ای که حدود نیم قرن مشغول به فعالیت بوده، و سابقه کسب و کار و حقوق پیشه و کسب دارد، یک خانه ویلایی بدل به مدرسه ای غیرانتفاعی یا مهدکودک می شود و بعد بهداشت به ما می گوید شما حق ندارید سیگار بفروشید!»

این ها معضلاتی هستند که به گفته رئیس اتحادیه صنف خواربارفروشانِ تهران، بدون کار کارشناسی برای واحدهای صنفی او پیش می آیند؛ مشکلات و درد دل هایی که به گفته او زیاد هستند و همت مسئولان و توجه عاجل آن ها برای رسیدگی را طلب می کند.

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=6025
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 204 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.