• امروز : پنجشنبه, ۱۴ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 3 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

17
علی بهره‌مند، رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی:

مردم، ۷۰ درصد کمتر از سال قبل زولبیا و بامیه خریدند/ فروش شیرینی شب عید نسبت به سال گذشته بسیار کمتر بود

  • کد خبر : 3683
  • ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
مردم، ۷۰ درصد کمتر از سال قبل زولبیا و بامیه خریدند/ فروش شیرینی شب عید نسبت به سال گذشته بسیار کمتر بود
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، وضعیت کاسبی صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی به‌حدی بود که تاثیر قابل توجه آن را در خرید مردم می‌توان مشاهده کرد. مصادف‌شدن ماه رمضان و عید نوروز و همزمان اوضاع نابسمان معیشت که نشات‌گرفته از شرایط دشوار اقتصادی است هم مزید بر علت شده و اوضاع بسیاری بدی را برای واحدهای این صنف رقم زد.

علی بهره‌مند، رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی، دو عامل مذکور یعنی وضعیت اقتصادی و این همزمانی فصل رونق فروش شیرینی و ماه رمضان را عواملی می‌داند که متاسفانه اوضاع نامناسبی از کسب و کار را برای همکاران او به‌وجود آوردند. در گفتگویی که با او صورت گرفته به اوضاع فروش زولبیا و بامیه، شیرینی‌های مخصوص ماه رمضان هم پرداخته شده است.

رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی، فروش شیرینی شب عید را نسبت به سال گذشته، بسیار کمتر می‌داند که متاثر از اوضاع نابسامان اقتصادی شهروندان و حذف شیرینی از سبد معیشت آن‌هاست. به گفته او الان دیگر شیرینی در اولویت بیستم خانواده‌ها هم نیست. همین پایین‌آمدن توان خرید شهروندان را در خرید زولبیا و بامیه هم می‌توان مشاهده کرد.

به گفته بهره‌مند، فروش زولبیا و بامیه امسال چیزی حدود ۷۰ درصد کمتر از سال قبل بود و این یعنی اوضاع مالی مردم به‌حدی رسیده که در خرید این یک قلم کالا یعنی زولبیا و بامیه، با یک سقوط  ۷۰درصدی مواجه بوده‌ایم و این را همه واحدهای صنفی مربوطه اذعان کرده و در گفتگوهایی که با رئیس اتحادیه صنف، داشته‌اند توضیح می‌دهند که برای نمونه اگر سال قبل، ۱۰ دیس، فروش زولبیا و بامیه داشته‌اند، امسال حدود ۳ دیس فروخته‌اند و تازه این فروش خوبی برای آن‌ها محسوب می‌شود.

همین سقوط و کاهش خرید را همان‌طور که گفته شد، می‌توان به عید نوروز و فصل شیرینی و آغاز سال نو، تعمیم داد؛ رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی، تاکید می‌کند که مردم در عید امسال نسبت به سال‌های گذشته درصد قابل توجهی کمتر خرید داشتند.

اما به مشکلاتی برمی‌گردیم که در سال ۱۴۰۲، سختی‌های بسیاری را برای واحدهای صنفی ایجاد کرده و کار و کاسبی آن‌ها را کساد کرد؛ کساد و بی‌رونقی که اوج آن را در خرید شب عید مشاهده کردیم. از بهره‌مند در خصوص این مشکلات سوال می‌کنیم، او ضمن تاکید بر کوچک‌شدن سفره‌های مردم، می گوید که حالا دیگر کاملا مشهود است که همه‌کس با این قیمت‌ها توانایی خرید شیرینی را ندارد و یکی از دغدغه‌های اصلی صنف آن‌هاست.

رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی، می گوید که مشکلات این صنف به‌حدی زیاد هستند که نمی‌داند به کدام بخش آن اشاره کرده و از آن بگوید؛ از نیروی انسانی بگوید؟ از بحث مالیا یا بیمه بگوید؟ هزینه‌های سربازی یا هزینه‌های جانی را بگوید؟

به گفته او متاسفانه در حال حاضر این سازمان‌های پول‌ستان هم فقط منتظر دریافت پولشان هستند و کاری به این ندارند که واحد صنفی کاسبی کرده یا نکرده!

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3683

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.