• امروز : دوشنبه, ۱۲ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 2 June - 2025
کل اخبار 1895اخبار امروز : 4

اطلاعیه ها

اتحادیه ها امروز بیش از هر زمان دیگری باید در تصمیم گیری ها دخیل باشند/ تعیین قیمت های منطقی و حمایت های قاطع مالیاتی از اوجب واجبات است نمایشِ هزاران اثر تاریخی نفیس از ۱۷ تا ۲۰ خرداد در روز جهانی صنایع دستی/ این آثار، بخشی از هویت، تاریخ و حافظه جمعی ما هستند زیر تیغِ موازی کاری های بخش دولتی و انجمن های خصوصی / مسئولان بگویند چرا شبکه مویرگی توزیع را نادیده می گیرند؟ حبوبات پیشی گرفت؛ افزایش ۱۵۰ درصدی قیمت در عرض چندماه!/ در سایر اقلام؛ خرما اول شد؛ روغن کمیاب در فصل جابجایی فقط از باربری های مجاز، استفاده کنید/ آسیب های استفاده از بدون جوازها غیر قابل جبران است آنچه باید درباره «هولوگرام» رسته مشاوران خدمات رنگ خودرو بدانید/ این هولوگرام در سایت اتحادیه قابل رهگیری است همدلی در صنف و جمع سلایق از مشارکت در انتخابات تا حال و هوای معنوی تور زیارتی مشهد مقدس در شرایط فعلی قیمت طلا و سکه افزایش یا کاهش چشمگیری نخواهد داشت/ مردم مبادلات خود را انجام دهند محمدرضا فرجی تهرانی خواستار اصلاح فوری ضرایب مالیاتی برای سرمایه گذاران شد بازار شکر با ثبات و کاهش قیمت همراه است/ سامانه بازارگاه، قیمت‌ها را شفاف و روند عرضه را منظم‌تر کرد لزوم تقویت نقش اتحادیه‌ها و اصناف در حوزه نان/ واگذاری کامل سامانه تخصیص آرد و نظارت بر نانوایی‌ها به اصناف ایجاد بازار رقابتی نابرابر توسط دولت، فعالان بازار قطعات را به حاشیه راند

5
نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران:

مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند

  • کد خبر : 8649
  • ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۸
مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران با توضیح اینکه بازار کاهش نسبی خوبی داشته، توضیح داده است که اخبار سیاسی و اقتصادی بعد از مذاکرات تاثیرگذار بوده؛ بازار ارز یکباره کاهش پیدا کرده و کاهش بازار ارز هم باعث شده بازار داخلی طلا در کشور روند کاهشی چشمگیری داشته باشد؛ لذا با توجه به اینکه نسبت به بازار جهانی دیگر حبابی نداریم هموطنان می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند.

بازارهای جهانی امروز یکشنبه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۴ تعطیل بوده و با توجه به این، نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران، خبر داد که علی رغم افزایش انس جهانی که در حال حاضر ۳۲۳۸ دلار است و با توجه به کاهش قیمت ارز، روند کاهش قیمت ها را در پی داشته ایم و هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۴۴۶ هزار تومان کاهش به ۷ میلیون و ۷۸هزار تومان؛ تمام سکه طرح جدید با حدود ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان کاهش به ۸۱ میلیون تومان رسید، تمام سکه طرح قدیم  به ۷۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، نیم سکه به ۵۷ میلیون تومان و ربع سکه به ۲۸ میلیون و پانصد هزار تومان رسید.

بنا به آخرین اخبار از قیمت ها، سکه یک گرمی بانک مرکزی با ۵۰۰ هزار تومان کاهش ۱۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و حباب سکه هم با ۵۰۰ هزار تومان کاهش در حال حاضر در بازارهای داخلی ۱۵ میلیو ن و۵۰۰ هزار تومان خرید و فروش می شود.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش تهران، با توضیح اینکه بازار کاهش نسبی خوبی داشته، توضیح داده است که اخبار سیاسی و اقتصادی بعد از مذاکرات تاثیرگذار بوده و بازار ارز یکباره کاهش پیدا کرده و کاهش بازار ارز هم باعث شده بازار داخلی طلا هم در کشور روند کاهشی چشمگیری را در پی داشته باشد.

نادر بذرافشان توضیح داده که حباب قیمتی طلا و حباب سکه هم که به اوج رسیده بوده به ثبات و کاهش نسبی رسیده و ما نسبت به بازار جهانی دیگر حبابی نداریم و قیمت ها به ثبات رسیده لذا مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند.

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8649
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 97 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.