• امروز : چهارشنبه, ۱۱ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 2 July - 2025
کل اخبار 1952اخبار امروز : 1
10
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم خانگی تهران:

لوازم خانگی گران شد/ فراوانی کالا داریم اما خریدار نیست

  • کد خبر : 7987
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵
لوازم خانگی گران شد/ فراوانی کالا داریم اما خریدار نیست
اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم خانگی تهران ضمن اشاره به افزایش ۵ تا ۲۰ درصدی قیمت لوازم خانگی از سوی تولیدکنندگان گفت: تقاضا در بازار به شدت افت کرده و مردم بیشتر تمایل به خرید قسطی کالا دارند.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم خانگی تهران درباره وضعیت بازار اظهار کرد: با توجه به کاهش قدرت خرید مردم، امسال نسبت به پارسال تقاضای خرید لوازم خانگی با کاهش قابل توجهی مواجه شده است.

وی افزود: از سویی دیگر به دلیل تبلیغات گسترده فروشگاه‌های بزرگ، مردم تمایل کمتری به خرید از بازار دارند و بیشتر کالای قسطی می‌خرند.

پازوکی درباره قیمت لوازم خانگی گفت: با توجه به تغییراتی که در نرخ ارز ایجاد شد شرکت‌های تولیدکننده لوازم خانگی قیمت‌ها را بالا بردند.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم خانگی تهران تصریح کرد: افزایش قیمت بین کالاهای مختلف متفاوت است اما میانگین از ۵ درصد تا ۲۰ درصد کالاها با افزایش قیمت مواجه شده‌اند که همین امر نیز منجر به افت بیشتر قدرت خرید مردم شده است.

پازوکی گفت: هیچ گونه کمبودی در بازار نیست؛ فراوانی کالا داریم اما خریدار نیست. متأسفانه برخلاف سالهای قبل امسال بازار لوازم خانگی اصلاً رنگ و بوی عید ندارد و تقاضا به شدت افت کرده است.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7987

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.