رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازمیدکی خودرو و ماشینآلات تهران با اشاره به شرایط فعلی کشور گفت: همکاران ما در بازار لوازمیدکی خودرو همکاریهای لازم را داشتند و بهرغم افزایش قیمت ارزهای خارجی، در بازار لوازمیدکی خودرو شاهد افزایش قیمت قطعات خودرو نبودیم. بر این اساس در روزهای اخیر فعالان بازار لوازمیدکی خودرو همراهی لازم را با مردم و مشتریان داشتهاند.
وی تاکید کرد: تاکنون هیچ کمبود قطعاتیدکی خودرو در بازار لوازمیدکی ایجاد نشده و لازم بهذکر است که فعالان صنف لوازمیدکی خودرو آمادگی دارند تا در صورت ایجاد کمبود هر قطعهای، نیاز بازار را بهسرعت برطرف و تامین کنند.
حسینی حملونقل و لجستیک را چالش اصلی بازار برشمرد و افزود: چالش اصلی که اکنون بازار لوازمیدکی خودرو در کشور با آن مواجه است، حملونقل و لجستیک است. به متولیان اعلام کردیم که اگر باربریهای بخش خصوصی با توجه به شرایط فعلی وارد عمل شوند، این چالش حل خواهد شد. در غیر این صورت از دولت درخواست داریم که برای حمل و نقل کالا راهکاری اتخاذ کنند؛ چراکه بازارهای لوازم یدکی خودرو در سراسر کشور باید از بازار قطعاتیدکی خودرو تهران تامین شوند و اگر بتوانیم بحث ترابری را طی روزهای آینده بهبود دهیم، هیچ مشکلی در تامین قطعات خودرو برای سراسر کشور وجود نخواهد داشت.
وی تاکید کرد: برای تامین نیاز بازار لوازمیدکی خودرو در سراسر کشور جز بحث لجستیک چالشی وجود ندارد و همکاران ما در شهرهای مختلف قطعات و لوازمیدکی خودرو را در انبارهای خود به اندازه نیاز بازار ذخیره و در فروشگاههایشان موجود دارند.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازمیدکی خودرو و ماشینآلات تهران ادامه داد: جهت پیشگیری از افزایش تقاضا طی روزهای آینده درخواست بهبود حمل و نقل کالا را از متولیان داشتیم. با توجه بهشرایط فعلی، همه اصناف باید همراهی لازم را داشته باشند تا از این وضعیت عبور کنیم. شاید بتوان گفت در شرایط فعلی، وضعیت واردات و تامین لوازمیدکی خودرو آنچنان که باید مساعد نیست.
حسینی تصریح کرد: امروز اولویت، تامین نیاز بازار لوازمیدکی خودرو است که مشکل جدی در این بخش وجود ندارد. همچنین برنامهریزیها برای رفع نیاز بازار در روزهای آینده نیز انجام شده است.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازمیدکی خودرو و ماشینآلات تهران بیان کرد: در این راستا تعامل و همکاری مناسبی با قطعهسازان و تولیدکنندگان داخلی داریم و باتوجه بهتعطیلات تابستانی صنعتخودرو در خصوص تامین قطعات خودرو تغییراتی ایجاد نشده است.