• امروز : چهارشنبه, ۲۱ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 11 June - 2025
کل اخبار 1912اخبار امروز : 3
2
رئیس اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران:

قیمت خدمات تالارهای پذیرایی از سوی کمیسیون نرخ‌گذاری تعیین می‎شود/ افزایش هزینه تالاردارها با رشد بهای مواد غذایی

  • کد خبر : 9268
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵
قیمت خدمات تالارهای پذیرایی از سوی کمیسیون نرخ‌گذاری تعیین می‎شود/ افزایش هزینه تالاردارها با رشد بهای مواد غذایی
بیژن عبداللهی مقدم ماسوله، رئیس اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران می‌گوید: کمیسیون نرخ‌گذاری در اتحادیه تالارهای پذیرایی کیفیت، نوع و مقدار غذا و خدمات را آنالیز می‌کند، سپس قیمت نهایی توسط کمیسیون مشخص می‌گردد و تعرفه‌ها به صورت دلخواه اعلام نمی‌شود. با این حال هزینه تالارهای پذیرایی با رشد قیمت مواد غذایی بالا رفته است.

 کمتر از یک ماه به آغاز ماه محرم باقی مانده و زوج‌های زیادی باوجود نزدیک شدن به عید غدیر در تکاپوی برگزاری جشن عروسی هستند. ولی این روزها برگزاری جشن عروسی به سادگی گذشته نیست و این مراسم به پروژه‌ای پرهزینه تبدیل شده که چند ده میلیون تومان آب می‌خورد، تا جایی که بعضی از زوج‌ها از خیر برگزاری جشن عروسی خود می‌گذرند. گزارش‌های میدانی نشان می‌دهد ورودی باغ و تالارهای شهر در آستانه عید غدیر افزایش یافته است و دعوت هر مهمان با توجه به منو انتخابی و امکانات تالار بین ۳۵۰ هزار تومان تا بیش از دو میلیون تومان خرج دارد. البته این رقم برای رزرو باغ و تالارهای مجلل در اصفهان با منوهای ویژه چند برابر بیشتر خواهد بود.

بیژن عبداللهی مقدم ماسوله، رئیس اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران در رابطه با هزینه رزرو تالار جهت برگزاری مراسم‌ها می‌گوید: مسائل اقتصادی و افزایش قیمت مواد خوراکی بر کسب و کار فعالان در اتحادیه تالارهای پذیرایی نیز تأثیرگذار است و هزینه تالاردارها نیز با رشد قیمت مواد غذایی و سایر هزینه‌های جانبی بالا می‌رود، برای مثال یک تالاردار جهت برگزاری مراسم باید مانند سایر افراد برنج، مرغ، گوشت، روغن و سایر مواد غذایی را با قیمت به‌روز و بالایی تهیه کند.

وی با اشاره به عدم امکان خرید حجم بالایی از مواد غذایی توضیح می‌دهد: فعالان این صنف در گذشته مواد غذایی خود را به میزان زیادی و به صورت تناژ با قیمت مناسب‌تر تهیه می‌کردند ولی اکنون شرایط برای خرید مواد غذایی با تناژ بالا مهیا نیست چراکه این نوع خرید توجیه اقتصادی ندارد.

اعلام قیمت نهایی خدمات در تالارهای پذیرایی توسط کمیسیون

طبق توضیحات رئیس اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران قیمت‌های ارائه شده در صنف تالارهای پذیرایی توسط کمیسیون و با نظر کارشناسان تعیین می‌شود.

عبداللهی مقدم ماسوله دراین‌باره اظهار می‌کند: مردم عزیز ما باید بدانند که رشد قیمت مواد غذایی ارتباطی با صنف تالارهای پذیرایی ندارد و ما همانند مردم عادی باید هزینه زیادی در ازای خرید مواد غذایی بپردازیم. با این حال قیمت‌های ارائه شده در این صنف به صورت دلخواه تعیین نمی‌شود و کمیسیونی به نام کمیسیون نرخ‌گذاری در اتحادیه تالارهای پذیرایی وجود دارد. کارشناسان زیادی در این کمیسیون حضور داشته که نوع مواد غذایی، کیفیت و مقدار غذا، خدمات و … را آنالیز می‌کنند و سپس قیمت نهایی توسط کمیسیون مشخص می‌گردد.

در انتها رئیس اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران ضمن ابراز امیدواری جهت بازگشت ثبات به اقتصاد کشور تاکید می‌کند: در حال حاضر امکان فعالیت بدون منوهای تأیید اتحادیه و قیمت‌های اعلامی از سوی کمیسیون وجود ندارد. اعضای کمیسیون به صورت دائم قیمت‌های ارائه شده در تالارهای پذیرایی را مورد بررسی قرار می‌دهند و نظارت‌های شدیدی در این زمینه وجود دارد. با این حال بنده و همکارانم امیدواریم ثبات به اقتصاد کشور بازگردد و بتوان افزایش لحظه‌ای قیمت‌ها را مدیریت کرد تا جوانان با کم‌ترین دغدغه مراسم‌های خود را برگزاری کنند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=9268

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.