عباس یوسفی، رئیس اتحادیه صنف تعمیرکاران قفل و کلید تهران، گفت: اهالی صنف تعمیرکاران قفل و کلید تهران نه تنها به این دلیل که تحت هیچ شرایطی نمی توانند واحدهای صنفی خود را تعطیل کنند، بلکه به این دلیل که کار مردم راه بیافتد و از سوی دیگر افرادی هستند که از قشر کم درآمد جامعه بوده و نمی توانند کار نکنند، واحدهای صنفی شان باز و چراغش در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه هم روشن بود و به همین دلیل جا دارد از این صنف زحمتکش و همه همکارانم تشکر و قدردانی کرده و به آن ها یک خسته نباشید بگویم.
اما مشکلی اساسی که به گفته رئیس اتحادیه صنف تعمیرکاران قفل و کلید تهران این روزها این صنف و اعضای آن را به شدت درگیر کرده و آن ها را مقابل اتحادیه شان قرار داده به پیامک های اتاق اصناف ایران برمی گردد که از سوی این سازمان و یا شرکت های وابسته اش برای اعضاء ارسال می شود که محتوای آن ها به حق عضویت ها مربوط می شود.
اما چرا این پیامک ها اعضا را مقابل هم قرار داده؟ یوسفی با بیان اینکه این پیامک های حق عضویت که از سوی اتاق اصناف ایران به اعضا ارسال می شود، آن ها را مقابل هم و اتحادیه قرار داده، می افزاید: لحن این پیامک ها اخطاری و توهین آمیز است و در این میان ما باید شفاف سازی و روشن کنیم که این پیامک ها از سوی ما نبوده و ما قادر نیستیم که متن آن را اصلاح کنیم یا در زمان ها و برهه های خاصی حتی در خصوص آن ها توضیح دهیم.
رئیس اتحادیه صنف تعمیرکاران قفل و کلید تهران، توضیح می دهد: در ایام جنگ دوازده روزه هم این پیامک ها برای اعضا ارسال می شد و اعضا از ما شاکی شدند و فکر می کنند که ما این پیامک ها را می فرستیم در صورتی که هرچه هم توضیح دهیم، متاسفانه قبول نمی کنند و این به مشکلی لاینحل برای صنف ما بدل شده.
اما اتحادیه ماهیانه پنل پیامک به اعضا را ۱۰ میلیون تومان شارژ می کند و ارسال پیامک ها به گونه ای است که اگر امروز پرداخت نکند فردا و روزهای دیگر هم برای آن ها ارسال می شود که هم بار مالی برای اتحادیه دارد و دوم اینکه نحوه ارسال آن است و اینکه لحن خوبی ندارد.
به گفته یوسفی، اتحادیه نمی خواهد این پیامک ها برای اعضا ارسال شود و از سوی دیگر نمی تواند ارسال آن ها را کنسل کند.