• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1858اخبار امروز : 2

اطلاعیه ها

زمینه های همکاری اصناف با ویتنام بررسی شد/ شناسایی ظرفیت های صنوف و برنامه ریزی برای ارتباطات اثربخش قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی شرایط معافیت مشاغل از صدور صورت‌حساب الکترونیکی اعلام شد روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

12
ابراهیم کریمی، رئیس اتحادیه صنف ناشران و کتابفروشان:

فصل گرمِ رکود بازار ناشران و کتابفروشان/ مهم‌ترین چالش، قیمت بالای کاغذ است

  • کد خبر : 4406
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
فصل گرمِ رکود بازار ناشران و کتابفروشان/ مهم‌ترین چالش، قیمت بالای کاغذ است
به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، بیشترین هزینه تولید کتاب را کاغذ تشکیل می‌دهد و در حال حاضر، کاغذ بالاترین قیمت مواد اولیه را داشته و این باعث می‌شود که قیمت کتاب به نسبت سال‌های گذشته بالا رفته همچنین از مقدار تقاضای بازار کاسته شود.

بعد از نمایشگاه کتاب و نیز همزمان با تعطیلی مدارس، اوضاع واحدهای صنفی ناشران و کتابفروشان را از رئیس اتحادیه این صنف، جویا شده‌ایم همچنین باتوجه به وضعیت تعطیلی مدارس، بخش دیگری از فروش این واحدهای صنفی را که از محل کتاب‌های درسی حاصل می‌شد، از نظر گذرانده‌ایم.

ابراهیم کریمی، رئیس اتحادیه صنف ناشران و کتابفروشان، می‌گوید: رونق فروش کتاب‌های درسی مهر و آبان ماه یعنی شروع سال تحصیلی است و دوران رکود آن تعطیلات تابستان.

او درخصوص تاثیر نمایشگاه کتاب بر میزان فروش واحدهای صنفی، هم توضیح می‌دهد که ایام نمایشگاه، فرصت خوب و فروش بالایی بود برای کتابفروشان و خود ناشران هم از طریق فضای مجازی فروش خوبی داشتند اما ناشران عمومی فروش فیزیکی‌شان در مصلی تهران در حد متوسط بود.

چندسالی‌ست که رکود بر کار ناشران و کابفروشان شهر سایه انداخته؛ رئیس اتحادیه این صنف در بررسی علل این رکود، قیمت بالای کاغذ را مهم‌ترین چالشی می‌داند که واحدهای صنفی با آن مواجهند.

کریمی، توضیح می‌دهد که بیشترین هزینه تولید کتاب را کاغذ تشکیل می‌دهد و در حال حاضر، کاغذ بالاترین قیمت مواد اولیه را دارد و این باعث می‌شود که قیمت کتاب به نسبت سال‌های گذشته بالا رفته و از مقدار تقاضای بازار کاسته شود.

از آن‌جایی که ناشران و کتابفروشان از پرداخت مالیات معاف هستند، رئیس اتحادیه این صنف، می‌گوید که طبق تفاهم‌نامه‌ای که میان وزرای ارشاد و دارایی صورت‌گرفته، لیست ناشران و کتابفروشانی که عضو اتحادیه هستند را به سازمان امور مالیاتی اعلام کرده و امیدوار هستند که طبق قانون، از این معافیت برخودار شوند.

کریمی، عدم کتابخوانی مردم را عامل رکود بازار کتابفروشان ندانسته و توضیح می‌دهد که مردم از کتاب‌های خوب، استقبال می‌کنند و نباید این را نادیده گرفت.

به‌گفته رئیس اتحادیه صنف ناشران و کتابفروشان: هر صنفی دوران رکود و رونقی دارد؛ همانگونه که اتحادیه صنف ناشران و کتابفروشان، دوران رونق مهر و آبان یا اسفند ماه را دارد، دوران رکودش را هم در این ایام تحمل خواهیم کرد.

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4406
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران
  • 373 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.