• امروز : یکشنبه, ۱۱ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 1 June - 2025
کل اخبار 1888اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

حبوبات پیشی گرفت؛ افزایش ۱۵۰ درصدی قیمت در عرض چندماه!/ در سایر اقلام؛ خرما اول شد؛ روغن کمیاب در فصل جابجایی فقط از باربری های مجاز، استفاده کنید/ آسیب های استفاده از بدون جوازها غیر قابل جبران است آنچه باید درباره «هولوگرام» رسته مشاوران خدمات رنگ خودرو بدانید/ این هولوگرام در سایت اتحادیه قابل رهگیری است همدلی در صنف و جمع سلایق از مشارکت در انتخابات تا حال و هوای معنوی تور زیارتی مشهد مقدس ایجاد بازار رقابتی نابرابر توسط دولت، فعالان بازار قطعات را به حاشیه راند ثبات دوماهه بازار فرصتی مطمئن برای مبادلات مطمئن/ خریداران همچنان در سردرگمی و تردید هستند فروشگاه‌های زنجیره‌ای لوازم‌خانگی به مردم خیانت می‌کنند/ بهره ۳۱ درصدی بانک چگونه پرداخت می‌شود؟! رکود و کاهش تقاضا همچنان در بازار طلا ادامه دارد صورتحساب نوع ۳ همان رسید دستگاه‌های کارتخوان است/ تایید خبر مالیاتی برای اصناف بررسی فرصت‌های همکاری با فعالان صنعت چاپ چین/ برای پیشرفت صنف چاپ باید به ارتقای منافع جمعی فکر کنیم نیازمند برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مشخص هستیم/ دلیل نوسان قیمت پیاز چیست؟

17
قابل توجه کلیه واحدهای صنفی:

فروش محصولات دخانی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای ممنوع شد

  • کد خبر : 730
  • ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۴
فروش محصولات دخانی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای ممنوع شد
بدین وسیله به اطلاع کلیه واحدهای صنفی می رساند؛ فروش و عرضه محصولات دخانی در فروشگاه های زنجیره‌ای و شبکه ای ممنوع شد.

بدین وسیله به اطلاع کلیه واحدهای صنفی می رساند؛ فروش و عرضه محصولات دخانی در فروشگاه های زنجیره‌ای و شبکه‎ای ممنوع شد.

پیرو اطلاعیه اتاق اصناف ایران بدین وسیله به آگاهی واحدهای صنفی تحت پوشش می رساند: فروش و عرضه محصولات دخانی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و شبکه‎ای ممنوع شد.

“بر این اساس با عنایت به اجرای برنامه پیشگیری و تشدید مبارزه با قاچاق کالاهای دخانی مصوب ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و ابلاغیه معاون پیشگیری ستاد و وزیر بهداشت و ستاد صنایع دخانی وزارت صمت، واحدهای بازرسی و نظارت اتاق‌های اصناف با محوریت دانشگاه‌های علوم پزشکی و سایر دستگاه‌های مرتبط در چارچوب قانون نسبت به پایش و نظارت بر سطح عرضه با موضوع فروش و عرضه سیگار الکترونیکی، قلیان الکترونیکی، ویپ و محصولات گرم کننده تنباکو (IQOS) برخورد خواهند کرد و فروش تمامی محصولات دخانی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و شبکه ای ممنوعیت دارد.”

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=730

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.