• امروز : چهارشنبه, ۲۲ مرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 13 August - 2025
کل اخبار 2071اخبار امروز : 1
0
نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران:

طلا و سکه امروز کاهشی بودند

  • کد خبر : 9884
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۴
طلا و سکه امروز کاهشی بودند
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران با اعلام کاهش جهانی انس طلا قیمت های روز را تا ساعت 13 و 30 دقیقه روز سه شنبه 21 مرداد ماه 1404، اعلام کرد.

به گفته نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران، امروز سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴، بازار سکه و طلای داخل همزمان با کاهش انس جهانی طلا روندی کاهشی داشته به این صورت که هر گرم طلای ۱۸ عیار، یک میلیون و ۴۴۵ هزار تومان، تمام سکه طرح جدید، ۸۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، تمام سکه طرح قدیم، ۷۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، نیم سکه ۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ربع سکه، ۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سکه یک گرمی بانک مرکزی ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان مبادله شده و حباب سکه هم بدون تغییر خاصی، ۱۰ میلیون تومان در بازارهای داخلی تا این لحظه ثبت شده. همچنین انس نقره ۳۷ دلار و ۷۶ سنت و هر گرم نقره تا این لحظه ۱۲۰ هزار و پانصد تومان در بازارهای داخلی مبادله شده است.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=9884
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 7 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.