• امروز : دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 19 May - 2025
کل اخبار 1856اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

10
رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران:

قوانین اجازه صادرات را نمی‌دهند/ صادرات طلای ایران در مقایسه با ترکیه، چیزی نزدیک به صفر است

  • کد خبر : 5828
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
قوانین اجازه صادرات را نمی‌دهند/ صادرات طلای ایران در مقایسه با ترکیه، چیزی نزدیک به صفر است
نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران درباره صادرات طلای ایران به بازارهای بین‌المللی گفت: برای ورود به بازارهای جهانی مشکلی مانند کمبود ذخایر یا کمبود تولید نداریم؛ اما قوانین اجازه صادرات را نمی‌دهند.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران درباره میزان صادرات طلای ایران به بازارهای بین‌المللی گفت: به دلیل موانع داخلی طلا و منسوجات طلای ایران صادرات نمی‌شود و سال گذشته میزان صادرات کشور تنها حدود ٨٧۵ کیلوگرم منسوجات طلا از ایران صادر شد که این عدد قابل توجهی محسوب نمی‌شود و در مقایسه با صادرات کشورهایی مانند ترکیه، میزان صادرات ایران چیزی نزدیک به صفر است.

نادر بذرافشان با بیان اینکه صادرات طلای ایران مقدار ناچیز حدود ٨٧٠ کیلوگرم بود، گفت: به طور میانگین واحد‌های صنفی روزانه ۵ تا ١٠ کیلوگرم طلای آب شده معامله می‌کنند.
رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران درباره میزان معاملات طلا اظهار داشت: آمار دقیقی در این باره وجود ندارد و محاسباتی انجام نشده و امکان جمع‌آوری این اطلاعات هم وجود ندارد؛ اما به طور میانگین واحد‌های صنفی روزانه ۵ تا ١٠ کیلوگرم طلای آب شده معامله می‌کنند.
وی ادامه داد: واحد‌های تک فروش هم به طور متوسط روزانه ٢ گرم تا ۴٠ گرم معامله دارند. بنکداران هم روزانه به طور متوسط از روزی ٢٠٠ الی ٣٠٠ تا ٢ کیلوگرم طلا را خرید و فروش می‌کنند.
رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران درباره میزان صادرات طلای ایران به بازارهای بین‌المللی گفت: به دلیل موانع داخلی طلا و منسوجات طلای ایران صادرات نمی‌شود و سال گذشته میزان صادرات کشور تنها حدود ٨٧۵ کیلوگرم منسوجات طلا از ایران صادر شد که این عدد قابل توجهی محسوب نمی‌شود و در مقایسه با صادرات کشورهایی مانند ترکیه، میزان صادرات ایران چیزی نزدیک به صفر است.
بذرافشان افزود: صادرات محصولات طلای ایران بسیار ضعیف است البته نه به این معنا که تولیدکنندگان ایرانی توانایی صادرات را نداشته باشند؛ بلکه قوانین دست و پاگیر داخلی و مشکلاتی که حوزه صادرات و گمرک وجود دارد، جلوی صادرات را گرفته است وگرنه در ١٠ سال گذشته توان تولید طلا در کشور افزایش پیدا کرده‌است.
وی با بیان اینکه با وجود اینکه چنین توانایی و تقاضای خارجی برای صادرات طلا داریم؛ اما قوانین اجازه صادرات را نمی‌دهند و از این بابت افسوس می‌خوریم، گفت: مشتری خارجی زیادی برای طلای ایران وجود دارد و تولیدات طلا در سطح تولیدات طلای ایتالیا است اما در نبود ایران، ترکیه بازارهای خارجی را از آن خود کرده‌است.
رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: در حالیکه ترکیه دو دهه گذشته در بازار طلا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و جایگاه بسیار پایین‌تر از ایران را داشت و از طلاهای ضعیف و دست دوم ایران برای فروش در کشورشان استفاده می‌کردند، امروز به طور جدی وارد این بازار شدند و بین سالهای ٢٠٢١ تا ٢٠٢٣ بیش از ٧٠٠ تن طلا صادر کرده‌اند.
بذرافشان ادامه داد: برای ورود به بازارهای جهانی هیچ مشکلی مانند کمبود ذخایر یا کمبود تولید، نداریم اما قوانین اجازه صادرات را نمی‌دهند.
لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5828

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.