غلامرضا صفرنژاد، رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان بلور و چینیِ تهران، می گوید یکی از مشکلاتی که نه تنها صنف او که اکثر قریب به اتفاق همه صنوف را درگیرکرده بحث عدم ثبات قیمت به واسطه نوسانات نرخ ارز و مسائل اقتصادی دیگری از این دست است.
چالش دیگری که همکاران رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان بلور و چینیِ تهران در این صنف با آن مواجهند، عدم واردات محصولاتی ست که کالاهای سرمایه ای نبوده بلکه کالاهای مصرفی برای بسته های جهیزیه و تامین امور روزمره زندگی هستند و متاسفانه خلاء واردات آن هر روز بیشتر احساس می شود.
به گفته صفرنژاد در انتقاد از بحث عدم واردات نه اینکه قصد تقابلی با تولیدکننده مطرح باشد بلکه مراد و مقصود، حق مشتری در تنوع گرایی است تا او در مقام انتخاب قرار بگیرد. رئیس اتحادیه صنف تهیه و توطیع کنندگان بلور و چنیی تهران، تاکید می کند چنانچه در کنار تولیدات، واردات هم با برنامه ریزی متقن انجام شود، اتحادیه آمادگی مدیریت این کار را خواهد داشت.
موضوع بعدی به بحث ضرایب مالیاتی و اینتاکدها برمی گردد که به گفته غلامرضا صفرنژاد، نامه نگاری های متعددی از طریق اتاق اصناف تهران با سازمان امور اقتصاد و دارایی صورت گرفته. به اعتقاد او، صنف چینی و بلور مثل بقیه صنوف و هم ردیف و همگن هستند لذا تغییرات اینتاکدهای این صنف نباید منوط به سالیان گذشته باشد.
رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان بلور و چینیِ تهران، توضیح می دهد که طی سال های گذشته، بسته بندی کالاهایی مثل چینی بلور و کریستال به صورت صندوق پیچ و فله با ضریب شکست بیشتر بوده اما باید این را در نظر گرفت که این صنف به بسته بندی های نوین روی آورده و کالاها هیچ احتمال شکستی نمی توانند داشته باشند اما متاسفانه در احتساب ضرایب مالیاتی به همان شکل قبل استناد می شود.
صفرنژاد با بیان اینکه این بازار، بازاری رقابتی بوده و از سود اعلامی تبعیت نمی کند، افزوده است که با شرایط فعلیِ بازار و مشکلاتی که در نقدینگی وجود دارد، واحدهای صنفی از حداقل سود استفاده می کنند.
رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان بلور و چینیِ تهران با طرح این مساله که کاش سازمان امور مالیاتی در این قضیه مهربانانه تر برخورد می کرد، اظهار امیدواری می کند در سالی که به سال مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنعت معرفی شده، اتاق اصناف تهران این را برای خود الگویی قرار دهد تا با توجه به پتانسیل هایی که اتحادیه های صنفی تهران بزرگ چه در عرضه چه توزیع و چه خدمات به عنوان زنجیره وصل میان تولید و مصرف کننده، دارند بتوانند استفاده و راهکاری ایجاد کنند.
او از مسئولان خواهش می کند که به امر تولید به مثابه یک شعارِ صرف نگاه نکنند؛ عملگرا باشند تا در پایان سال بتوانند بگویند که حداقل یکسری کارها را به نتیجه رسانده اند.