• امروز : جمعه, ۲۲ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 11 April - 2025
کل اخبار 1756اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

ترجیح خرید مصنوعات طلا به جای سکه و طلای آب شده/ بهترین جا برای سرمایه گذاری های خُردِ شهروندان پیگیری های اتحادیه تخفیف ۴۰ درصدی طرح ترافیک را به ۷۰ درصد رساند/ برای اولین بار تعداد صدورِ جواز از ابطال آن پیشی گرفت فعالیت های اتحادیه و تیم جدید نویدبخشِ سالی به دور از تلاطم برای همکاران صنفی خودروهایی که در بم معطل یک امضای وزارت صمت خاک می خورند و دولتی که دستش را از گلوی صنف برنمی دارد! وحدت مشکلات در همه صنوف/ در زبان از کمک به تولید کننده می گوییم و در عمل آن ها را تحت فشار قرار می دهیم رنگ هم کالای لوکس و زینتی شد/ بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین رنگ کرده اند هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد می شود/ در حال حاضر هیچ ارگان تصمیم گیرنده ای نداریم/ نان سنگک را آزاد کنید سی و دومین نمایشگاه تخصصی آرایشی بهداشتی و عطریات از فردا در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود تداخل پلیس+۱۰ در کسب و کار عکاسان/ چرخه معیوب و غیرشفاف باید اصلاح شود عقب‌نشینی مردم از سرمایه‌گذاری در صنعت/ دولت و حاکمیت باید در کنار بخش خصوصی باشند و با آن رقابت نکنند رکود شدید در بازار/ مغازه‌ها تعطیل شده و آینده‌ای مبهم پیش روی ماست ورود سیب‌زمینی جنوب به بازار؛ کاهش قیمت در راه است قیمت میوه‌های نوبرانه از اردیبهشت متعادل می‌شود

24
با انعقاد تفاهم‌نامه بین شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران و اتحادیه چاپخانه تهران؛

شهرک صنعت چاپ استان تهران راه‌اندازی می‌شود

  • کد خبر : 1689
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۹
شهرک صنعت چاپ استان تهران راه‌اندازی می‌شود
تفاهم نامه واگذاری زمین به چاپخانه داران تهران طی مراسمی در روز چهارشنبه یکم آذرماه ۱۴۰2  به امضای سعید صادقی، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران و احمد ابوالحسنی، نایب رئیس اتاق اصناف و رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران رسید.

در این مراسم احمد ابوالحسنی، نایب رئیس اتاق اصناف و رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران طی سخنانی گفت: در حال حاضر در شهر تهران ۷۰۰ واحد تولیدی دارای مجوز و در حواشی تهران هم ۴۰۰ واحد تولیدی وجود دارند. در سطح استان تهران نیز نزدیک به ۲ هزار واحد تولیدی فعالیت می کنند که قریب به اتفاق آن ها مشکل فضا دارند.

ابوالحسنی با بیان اینکه فعالیت حوزه چاپ در سال های اخیر تفاوت های زیادی با گذشته پیدا کرده است افزود: صنعت چاپ در سال های گذشته بیشتر در بخش نشر فعالیت می کرد. همانطور که می دانید کاغذ جای چندانی اشغال نمی کند و از طرفی به محض آماده شدن کتاب ها و نشریات به صحافی ها تحویل داده می شدند که از این جهت واحدهای تولیدی فعال در حوزه چاپ از نظر فضا مشکلی نداشتند.

حوزه فعالیت های صنعت چاپ تغییر کرده و بیش از پیش در زمینه بسته بندی فعال است

نایب رئیس اتاق اصناف تهران اشاره کرد: اما هم اکنون حوزه فعالیت های صنعت چاپ تغییر کرده و بیش از پیش در زمینه بسته بندی فعال است. بر این اساس این حوزه کاری نیاز به مکانی با وسعت و گستردگی فراوان دارد. به همین دلیل بسیاری از چاپخانه ها مجبور شدند به حاشیه تهران کوچ کنند.

وی ادامه داد: از سویی مشکل دیگر ما آن است که زیر مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم. متاسفانه در این وزارتخانه برنامه ای برای حمایت از واحدهای تولیدی صنعتی وجود ندارد. ما در کارگروه استانداری مشکل مان را مطرح کردیم که قرار است در هیات وزیران هم مطرح شود. بر این مبنا چاپخانه هایی که بالای ۴۵ نفر کارمند دارند واحد صنعتی به حساب می آیند. چنین واحدهایی به فضاهایی با متراژ بیش از چهار هزار متر زیر بنا نیاز دارند.

 متراژ بیشتر با مجوز ارتفاع از مطالبات اتحادیه است

رئیس چاپخانه داران تهران تصریح کرد: یکی از مهمترین خواسته های ما آن است که دو الی سه طبقه با متراژ پنج هزار متر به فعالان این حوزه اختصاص پیدا کند. متراژ بیشتر با مجوز ارتفاع از مطالبات اتحادیه است.

نباید هیچ فرقی میان صنوف تولیدی و واحدهای صنعتی قائل شد

همچنین سعید صادقی، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران در خصوص انعقاد تفاهم نامه واگذاری زمین به چاپخانه داران تهران بیان کرد: یکی از پیگیری های استاندار محترم تهران از هیات وزیران این است که سازمان ها و نهادهای متولی تولید کشور نباید هیچ فرقی میان صنوف تولیدی و واحدهای صنعتی قائل شوند.

وی تصریح کرد: در واقع می بایست با نگاه صنعتی به تمامی فعالیت های تولیدی، زمینه تبدیل مجوزهای صنفی به صنعتی را فراهم کرد تا صنوف تولیدی نیز همانند واحدهای صنعتی از امکانات و تسهیلات ویژه صنعت بهره مند شوند.

صادقی با اشاره به نقش فعالان صنفی در ایجاد شهرک های صنفی و صنعتی گفت: سیاست ساماندهی و انتقال صنوف تولیدی به شهرک های صنعتی باید از سوی شما فعالان صنفی نیز مورد حمایت و پشتیبانی قرار گیرد. چرا که استقرار صنوف تولیدی در شهرک های صنعتی، مزایایی را برای آنان ایجاد می کند.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران تاکید کرد: در حالی که برای راه اندازی واحدهای تولیدی در خارج از شهرک صنعتی، حداقل باید از ۲۰ سازمان مجوز دریافت شود، اما با استقرار و راه اندازی  واحد تولیدی در شهرک صنعتی، تمامی مجوزهای مورد نیاز از قبل با هماهنگی های لازم دریافت شده است.

گفتنی است در این مراسم همچنین میریونس جعفری نایب رئیس اول ، حسن نجفی نایب رئیس دوم ، امیر شهلایی مقدم بازرس هیات مدیره اتحادیه، اعظمی رئیس انجمن کارتن و ورق ایران، منصوری مشاور آموزش اتحادیه، خسرو بشارت، علی طارمی، خیرالله محبوبی، داود مهر علیان، مجید خادمی، مجید رضا اسماعیل‌زاده، ذوالفقاری، حمیدرضا طاهری آشتیانی رئیس هیات مدیره شرکت تعاونی صنف چاپ و علیان مشاور اتحادیه حضور داشتند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1689

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.