• امروز : دوشنبه, ۱۵ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 3 February - 2025
کل اخبار 1601اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

مشتری نیست هزینه ها بالا رفته و درآمد به صفر رسیده/ افزایش رقابت و تغییرات تکنولوژیکی شرایط را پیچیده تر کرده سالِ بد طلا و افزایش دوباره قیمت ها نمایشگاه ویترین انسجام، پویایی و همگرایی صنف است/ ایران کمیکال، فرصتی برای صنف بزرگ و توانمند مواد شیمیایی دولتی که با شعار تعامل روی کار آمده به صنعت و تولید هم گوشه چشمی داشته باشد/ رشد شیمی یعنی رشد صنعت و اقتصاد کشور تقارنِ ماه شعبان و طلوع فجر و تبریک تمامی فعالان صنفی، کسبه، بازاریان و پیشه‌وران ایران در صورت واگذاری غرفه بهاره با شهرداری طبق قانون برخورد می شود/ پیاده راه ها را هم فروخته اند!/امکان پیگیری از بنجُل فروش ها وجود ندارد تقاضای عاجل فروشندگان پیچ و مهره از مسئولین نظام جمهوری اسلامی ایران/ تنظیم سند مالکیت مجتمع تجاری و اداری طاووس حکمرانی اقتصاد هوشمند؛ انقلاب در اصناف با نواوری و فناوری با نرخ سود مصوب و رصد کامل محصولات وارد شده امکان گران فروشی از بین می‎رود/ آیفون سرقتی قابل استفاده نیست قنادی‌ها در بازار سیاه به دنبال روغن هستند/ قیمت زولبیا با روغن دولتی محاسبه شده ولی روغن نداریم بخشودگی جرائم مالیاتی ابلاغ شد

0
نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران:

سالِ بد طلا و افزایش دوباره قیمت ها

  • کد خبر : 7834
  • ۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۳:۳۰
سالِ بد طلا و افزایش دوباره قیمت ها
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران در خصوص وضعیت بازار طلا و جواهر اعلام کرده است که بازار این هنرصنعت در کشور بر اثر افزایش قیمتی که از ابتدای سال وجود داشته به شدت شرایطی بحرانی را سپری می کند.

نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران با اعلام این خبر که امروز دوشنبه، ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ در بازارهای جهانی با کاهش ۱۱ دلاری انس جهانی طلا به قیمت ۲۷۸۰ دلار رسیده ایم، گفت در بازارهای داخلی علی رغم کاهش انس جهانی با توجه به نوسانات قیمت ارز تا حدودی با افزایش قیمت ها مواجه بوده ایم به این ترتیب که هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۹هزار تومان افزایش در آخرین قیمت به ۵ میلیون و ۶۷۲ هزار تومان رسیده؛ بازار سکه هم با اندکی افزایش قیمت مواجه بوده؛ تمام سکه طرح جدیدی با ۳۰۰ هزار تومان افزایش به ۶۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، تمام سکه طرح قدیم با ۱۰۰ هزار تومان افزایش به ۵۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده. حباب سکه نسبت به روز گذشته با ۲۰۰ هزار تومان افزایش در حال حاضر به ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده.

بذرافشان در خصوص وضعیت بازار طلا و جواهر اعلام کرده است که بازار هنرصنعت طلا و جواهر کشور بر اثر افزایش قیمتی که از ابتدای سال وجود داشته به شدت شرایط بحرانی را سپری می کند و امسال واحدهای تولیدی و توزیعی به خاطر افزایش قیمت ها و هزینه بر شدن واحدهای جاره ای و پرسنلی خود دچار آسیب های مالی شده و در صورتی که این روند ادامه دار باشد می تواند شرایط بحرانی را در حوزه هنرصنعت ما رقم بزند.

او اظهار امیدواری کرد با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال شرایط هنرصنعت ما تغییر پیدا کرده، تا حدی شاهد ثبات قیمت ها باشیم و رونق تا حدی به این هنرصنعت برگردد که همکاران ما بتوانند از این بحران و التهاب بیرون بیایند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7834
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 8 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.