• امروز : پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
کل اخبار 1409اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و چند کشور دیگر محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد رکود و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد/ پیش‎بینی بازار فردا ۳۰ آبان ماه

9
رئیس اتاق اصناف و اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران:

رکود عمیق بازار آهن در سایه رکود بازار مسکن و ساخت‌و‌ساز/ دولت باید تمام بازارها را به سمت واقعی شدن سوق دهد

  • کد خبر : 3392
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸
رکود عمیق بازار آهن در سایه رکود بازار مسکن و ساخت‌و‌ساز/ دولت باید تمام بازارها را به سمت واقعی شدن سوق دهد
حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف و رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران گفت: بازار آهن و فولاد در سال‌جاری نسبت به سال‌‌‌های گذشته، چندان بازار پررونقی نبود؛ با توجه به رکود بازار مسکن و ساخت‌و‌ساز، بازار آهن نیز در رکود عمیقی فرو رفت. تغییرات قیمت‌‌‌ها نیز در این بازار بسیار نامحسوس بود و این تغییر نامحسوس قیمت‌‌‌ها نیز بیشتر ناشی از تورم کل بازار بود.

رئیس اتاق اصناف با اشاره به اینکه در سند چشم‌‌‌انداز سال ۱۴۰۴ رسیدن به تولید ۵۵ میلیون تن فولاد ترسیم شده بود  افزود: با نزدیک شدن به این چشم‌‌‌انداز، شاهد نزدیک شدن به این ظرفیت هستیم، اما باید این موضوع را در نظر گرفت که برای فروش این میزان تولید هم باید بازار داخلی متقاضی بیشتری از این ظرفیت باشد و هم بازار صادراتی کشور مهیای این صادرات باشد.

رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران در خصوص بازار صادرات بیان کرد: در بازار صادرات نیز امسال با رشد چشمگیری نسبت به سال‌‌‌های گذشته روبه‌رو نبوده‌‌‌ایم، این در حالی است که کشورهای هدف صادراتی، به‌‌‌ویژه کشورهای همسایه مانند عراق که میزان بالایی از صادرات محصولات فولادی از جمله میلگرد و… را به خود اختصاص داده بود، در حال راه‌‌‌اندازی واحدهای پایین‌‌‌دستی فولاد برای خود است و با این اقدام میزان صادرات فولاد و محصولات پایین‌‌‌دستی مانند تیرآهن و میلگرد روندی کاهشی به خود خواهد گرفت.

هیجانات بازار محصولات فولادی به نظر کاذب بود

رستگار ادامه داد: در زمینه قیمت محصولات فولادی در بازار نیز باید اذعان کرد که هرچند در ماه‌‌‌های پایانی سال به یکباره  با جهش‌‌‌های قیمتی روبه‌رو شدیم که این افزایش قیمت‌‌‌ها، این بازار را تا حدی به هیجان آورد، اما این هیجانات به نظر کاذب بود؛ چراکه این افزایش قیمت‌‌‌ها به دلیل افزایش تقاضا در این بازار نبود، چراکه در ماه‌‌‌های سال و در فصل زمستان شاهد افزایش ساخت‌و‌سازی در کشور نبوده‌‌‌ایم که بتواند افزایش تقاضا را برای این بازار رقم بزند. البته پس از این جهش قیمت‌‌‌ها، دیگر شاهد افزایش قیمت دیگری در بازار آهن و فولاد نبوده‌‌‌ایم. در کل بازار سال‌جاری را برای فولاد و آهن باید سال رکود برشمرد که تقاضای چندانی نداشت.

رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران اظهار کرد: با توجه به اینکه فولاد جزو کالاهایی است که امکان دپوی آن وجود ندارد، بنابراین همه تولیدکنندگان و فروشندگان در این صنف معمولا ترجیح می‌‌‌دهند کالای خود را در اولین فرصت به فروش برسانند، از این‌‌‌رو برخلاف سایر کالاها که تولیدکنندگان و فروشندگان آنها ترجیح می‌‌‌دهند کالای خود را در انبار نگه دارند تا به قیمت بالاتر به فروش برسانند، دپو کردن آن چندان معقول نیست. از این‌‌‌رو انتظارت تورمی، تولیدکنندگان را مجبور به دپو نخواهد کرد.

رستگار با بیان اینکه برای خروج از رکود بازار، دولت باید برنامه‌‌‌های عمرانی خود را راه‌‌‌اندازی کند تاکید کرد: دولت با این طریق می تواند سبب افزایش ساخت و ساز در کشور شود تا شاهد رونق و افزایش تقاضا در بازار باشیم؛ نه اینکه قیمت‌‌‌ها به دلیل افزایش تورم دچار هیجان شده و بازار را به ظاهر گرم نگه دارند.

اگر دولت به برنامه خود پایبند باشد، می‌تواند بازار را به تحرک وادارد

رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به برنامه های دولت در سال آینده گفت: سال آینده، دولت برنامه‌‌‌هایی را در راستای ساخت و ساز بیشتر در نظر گرفته است، اگر دولت به این برنامه پایبند باشد و بتواند برنامه‌‌‌های خود را به پیش ببرد، می‌تواند بازار را به تحرک وادارد که از این طریق بازار فولاد نیز رونق بیشتری به خود خواهد دید. رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران تصریح کرد: البته تولیدکنندگان در طول سال‌جاری با انتظارات تورمی، تغییر قوانین در مورد مسائل داخلی و صادراتی و نبود برنامه‌‌‌ریزی مشخص و محدودیت‌‌‌های انرژی از جمله برق و گاز در رنج بوده‌‌‌اند، از این‌‌‌رو می‌‌‌طلبد که در سال جدید دولت برنامه‌‌‌هایی را پیش‌‌‌روی خود قرار دهد که دل‌‌‌نگرانی‌‌‌های این تولیدکنندگان و صادرکنندگان را به حداقل ممکن برساند.

رستگار در پایان تصریح کرد: همچنین دولت باید تمام همت خود را به کار گیرد که تمام بازارها را به سمت واقعی شدن سوق داده و اجازه بدهد که عرضه و تقاضای واقعی در این بازارها شکل بگیرد. همچنین محدودیت‌‌‌های انرژی را برای تولیدکنندگان و صنعتگران به حداقل ممکن برساند. در چنین شرایطی است که می‌توان به سال آینده و رونق بازارها خوش‌‌‌بین بود.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3392

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.