رئیس اتحادیه دارندگان انبارهای کالاهای تجاری و بازرگانی، سراها و سردخانه های تهرانف می گوید: در جنگ ۱۲ روزه علی رغم اینکه با همکاری سایر صنوف مرتبط، وظایف خود را انجام دادیم اما نشان داد که در شرایط بحرانی مشابه با چند مشکل اساسی مواجه خواهیم بود که باید برای رفعشان اقداماتی انجام داد.
امیرحسین رونما، در سه زمینه به آسیب شناسی پرداخته؛ در وهله اول بحث سراها مطرح است که معضل بسیار بزرگی در این زمینه در تهران برای تامین بازسازی یا پدافند غیر عامل وجود دارد که یا شهرداری ممانعت هایی ایجاد می کند یا بحث موقوفات مطرح می شود و دست و پاگیر است و یا مسائل حقوقی در بازار پیش آمده و مانع کار می شود؛ ضمن اینکه روزانه به صورت میانگین ۲ میلیون نفر در این اماکن تردد دارند.
موضوع دیگری که رونما مطرح می کند به مشکلات سردخانه ها مربوط می شود؛ مشکل برق و سوخت سردخانه ها بسیار آزاردهنده شده؛ با یک خاموش و روشن شدن در سردخانه ها، خود جنس فاسد و خراب می شود.
از سوی دیگر به گفته رئیس اتحادیه دارندگان انبارهای کالاهای تجاری و بازرگانی، سراها و سردخانه های تهران: در انبارها همه موجودی کالا ثبت و ضبط و ورود و خروج زده می شود و ما برای اینکه مشکلی به وجود نیاید، خواستیم که هر کسی که موجودی نزده اعلام شود که صنعت و معدن از کم و کسری ها اطلاع داشته باشد. بعد از رفع این قضیه و پایان جنگ، تمام بازرسان شروع کرده اند به جرایمی که صنف را از بین برده؛ الان با کوچ انبارها به واحدهای مسکونی همه انبارها را در حال نابودی هستند؛ ما از یک سو می خواهیم کمک کنیم که بساط کالای قاچاق برچیده شود و از سوی دیگر باید جریمه های سنگین هم بپردازیم!