• امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024
کل اخبار 1423اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

با ۱۰ متر جا چندین جواز می گیرند تا در انتخابات شرکت کنند/ ما منافع صنف را بر خود ارحج می دانیم اصناف عامل آلودگی تهران نیستند/ توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه‌ها، آلودگی را کاهش نمی‌دهد/ با تکرار خاموشی، فعالیت اصناف با مشکلات بسیاری روبرو خواهد شد همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! بازار کالاهای اساسی ایران تاثیری از بازگشت ترامپ نمی‌گیرد/ برای اقتصاد ایران دموکرات‌ها تهدید جدی‌تری هستند همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان تسهیل دسترسی به لاستیک برای متقاضیان/ لزوم اتخاذ تدابیر ویژه از سوی دولت برای مقابله با واردات غیرقانونی لاستیک

21
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران:

خرده‌فروشی در عمده‌فروشی‌ها رونق یافته است/ مواد غذایی را به قیمت عمده و ارزان از اینجا بخرید

  • کد خبر : 3249
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰
خرده‌فروشی در عمده‌فروشی‌ها رونق یافته است/ مواد غذایی را به قیمت عمده و ارزان از اینجا بخرید
رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران می‌گوید: با توجه به اینکه در بازار رکود حاکم است برخی از عمده‌فروشی‌ها برای اینکه چک‌هایشان پاس شود به سمت خرده‌فروشی روی آورده‌اند و در کنار کار عمده‌فروشی، به قیمت عمده‌فروشی خرده‌فروشی می‌کنند که مورد استقبال شهروندان به خصوص در روزهای تعطیل قرار گرفته است.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران با بیان اینکه در عرضه انواع کالا در بازار مواد غذایی مشکل و کمبودی وجود ندارد و انواع کالاها در بازار توزیع می‌شود و در دسترس است، گفت: خوشبختانه شاهد ثبات قیمت‌ها در بازار هستیم به طوری که حتی در برخی کالاها مانند روغن و برنج به دلیل اینکه عرضه بیشتر از تقاضا بوده است، قیمت‌ها کاهشی هم بوده است.

رضا کنگری ادامه داد: با توجه به اینکه در بازار رکود حاکم است برخی از عمده‌فروشی‌ها برای اینکه چک‌های‎شان پاس شود به سمت خرده‌فروشی روی آورده‌اند و در کنار کار عمده‌فروشی، به قیمت عمده‌فروشی خرده‌فروشی می‌کنند که مورد استقبال شهروندان به خصوص در روزهای تعطیل قرار گرفته است به طوری که با رایزنی‌هایی که با شهرداری داشته‌ایم قرار است پارک کردن خودرو در خیابانی مانند انبار نفت که مراجعه به‌ آن زیاد است، ساماندهی شود و این خیابان به صورت اریب خط‌کشی شود تا ترافیک کمتر شود.

کنگری در مورد نحوه عرضه کالاها در عمده‌فروشی‌ها توضیح داد: واحدهای عمده‌فروشی هم به صورت عمده، هم کارتنی و هم دانه‌ای، محصولات را به همان قیمت عمده‌فروشی به مشتریان عرضه می‌کنند و این سبب شده است خرده‌فروشی در بازار بنکداران رونق بگیرد.

تضمین کیفیت محصولات عمده‌فروشی

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در مورد کیفیت مواد غذایی عرضه ‌شده در عمده‌فروشی‌ها گفت: همانطور که اشاره شد، علت اینکه عمده‌فروشان محصولات خود را بدون لحاظ سود به فروش می‌رسانند رکود بازار است و برای اینکه چک‌هایشان پاس شود به سمت خرده‌فروشی روی آورده‌اند. از طرف دیگر، بازرسان ما هر روز در بازار هستند و به صورت مرتب بر بنکداری‌ها نظارت دارند. ضمن آنکه همه عمده‌فروشی‌ها باید نشان سیب سلامت، علامت استاندارد و بهداشت را داشته باشند که دریافت این گواهی‌ها بدون نظارت و تایید نهادهای بالادست امکانپذیر نیست.

تفاوت قیمت عمده‌فروشی و خرده‌فروشی چقدر است؟

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در مورد تفاوت خرده‌فروشی بنکداری‌ها با مغازه‌های خرده‌فروشی‌ سطح شهر و سوپرمارکت عنوان کرد: عمده‌فروشان کالاهای خود را به همان قیمتی که به صورت حجیم فاکتور می‌کنند، تک‌فروشی می‌کنند یعنی به قیمت عمده‌فروشی که حدودا ۱۵ الی ۲۰ درصد زیر قیمت سوپرمارکت‌ها است.

کنگری توضیح داد: سوپرمارکت‌ها و خواربارفروشی‌هایی که از ما خرید می‌کنند محصولات را به قیمت مصرف‌کننده که روی کالا حک شده است به فروش می‌رسانند.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در مورد اینکه مغازه‌داران خرده‌فروش نسبت به عمده‌فروشی‎ها مجازند چقدر سود دریافت کنند؟ گفت: در کل، حاشیه سود بنکداری‌ها از قیمت خرید به قیمت فروش ۳ درصد است و سوپرمارکت‌ها و خواربارفروشی‌ها هم تا ۱۳ درصد می‌توانند سود اعمال کنند. البته در این میان، یکسری کالاها حاشیه سود بیشتری حتی تا ۳۰ درصد دارند که این موضوع باید از سمت سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان مدیریت شود. برخلاف این، کالاهایی مانند لبنیات حاشیه سود بسیار پایینی دارند که حدود ۴ تا ۵ درصد است یا حاشیه سود روغن از تولید تا مصرف حدود ۶ درصد است.

کنگری ادامه داد: با توجه به آنچه گفته شد، خرده‌فروشی‌ها باید کالا را به همان قیمت مصرف‌کننده که روی آن حک شده است، بفروشند و اگر بالاتر از آن، از مصرف‌کننده پول دریافت کنند، گرانفروشی محسوب می‌شود.

بورس‌ مواد غذایی تهران کجاست؟

انبار نفت: انبار نفت، بازار عمده‌فروشی و خرده‌فروشی مواد غذایی است. این مرکز مبدا فروش انواع مواد غذایی شامل محصولات پروتئینی، میوه و سبزی، انواع برنج، روغن، رب گوجه فرنگی، ترشی‌جات، نوشیدنی‌ها، تن ماهی، مربا، پنیر، شیره،‌ حلوا ارده، لبنیات، قهوه و نسکافه و انواع سس؛ همچنین، انواع آجیل و خشکبار شامل بادام، فندق، گردو، کشمش، خرما، انجیر، توت خشک و غیره؛ حبوبات و انواع محصولات بهداشتی و مواد شوینده است و شهروندان می‌توانید کالاهای مورد نیاز خود را به قیمت مناسب تهیه کنند. یکی از ویژگی‌های خیابان انبار نفت این است که داخل طرح ترافیک نیست و بر همین اساس مراجعه به آن زیاد است و به خصوص در روزهای آخر هفته شلوغی آن بیشتر می‌شود.

بازار مولوی: بازار مولوی از بورس‌های مهم مواد غذایی در تهران است که در آن انواع مواد غذایی شامل انواع برنج ایرانی و خارجی، چای، قند و شکر و روغن و انواع نوشیدنی و مواد شوینده و محصولات بهداشتی به قیمت عمده و جزئی به فروش می‌رسند و شهروندان می‎توانند برای تهیه این اجناس با قیمت مناسب به آنجا مراجعه کنند.

– بازار ۱۵ خرداد: بازار ۱۵ خرداد از راسته‌های اصلی بازار تهران است که تقریبا هر خریدی که داشته باشید می‌توانید در آنجا انجام دهید. از محصولات مهم عرضه شده در این بازار، مواد غذایی و آجیل و خشکبار است.

کد خبر

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3249

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.