• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1856اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

18
رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران:

 حضور بخش خصوصی می‌تواند بهره‌وری بارفروشان را افزایش دهد/ از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کار استقبال می‌کنیم

  • کد خبر : 5760
  • ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴
 حضور بخش خصوصی می‌تواند بهره‌وری بارفروشان را افزایش دهد/ از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کار استقبال می‌کنیم
اکبر یاوری، رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران با استقبال از ایده حضور بخش خصوصی برای کاهش ضایعات میوه و دیگر محصولات کشاورزی گفت: این موضوع باعث سهولت کار بارفروشان خواهد شد؛ به طور کلی ما از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کارمان استقبال می‌کنیم.

بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، هر سال بالغ بر ۱.۳ میلیارد تن ضایعات مواد غذایی در دنیا ایجاد می‌شود که این میزان می‌تواند غذای کافی برای ۲ میلیارد نفر را در سال فراهم کند؛ وضعیت نامناسب حمل‌ونقل، فرایند انبار کردن و همچنین عدم وجود سازوکار صحیح در مرحله عرضه محصولات، از جمله مواردی هستند که باعث بروز این اتفاق می‌شود. بر اساس گزارش‌های اعلام شده از سوی انجمن‌های مرتبط با این موضوع، سهم ایران از کل غذایی که هر سال در جهان به هدر می‌رود  حدود ۲.۷ درصد است.

اکبر یاوری، رئیس اتحادیه بارفروشان  پیرامون میزان دور ریز میوه در مزارع و همینطور میادین میوه و تره‌بار اظهار کرد: این موضوع در میادین چندان شایع نیست و عمده آن بیشتر در مزرعه صورت می‌گیرد؛ اگر بسته بندی میوه‌ها از سر مزرعه و سردخانه به درستی انجام شود، ما به ندرت در حوزه توزیع شاهد دور ریز میوه و سبزیجات خواهیم بود.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران همچنین درباره آمار مربوط به میزان هدر رفت میوه هم گفت: در حال حاضر اطلاعات دقیقی پیرامون این مسئله وجود ندارد؛ مسئول پاسخگویی به این موضوع وزارت جهاد کشاورزی است.

وی همینطور درباره میزان عرضه و تقاضای میوه هم تصریح کرد: میزان ورودی میوه به میادین در هر روز عددی بالغ بر ۲۲ تا ۲۳ هزار تن است که از این مقدار روزانه ۲۰ تا ۲۱ هزار تن آن از بازار میادین خارج و مابقی آن هم در انبار‌ها دپو می‌شوند. میوه‌های باقی مانده دورریز محسوب نمی‌شوند، بلکه آنها در روز بعد در سطح میدان به فروش می‌رسند.

یاوری همچنین درباره استفاده از تجهیزات و فناوری‌های روز در میادین هم توضیح داد: در حال حاضر در همه میادین کشور از تراز و یا باسکول‌های دیجیتال استفاده می‌شود و به ندرت شاهد استفاده از ترازو‌های قدیمی برای کشیدن بار هستیم؛ این قبیل ابزار‌ها بالغ بر چندین سال است که جمع و بلا استفاده شده‌اند.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران با استقبال از ایده حضور بخش خصوصی برای کاهش ضایعات میوه و دیگر محصولات کشاورزی گفت: اعضای صنف بارفروشان به طور جدی از این موضوع حمایت و استقبال خواهند کرد، زیرا این موضوع باعث سهولت کار بارفروشان خواهد شد؛ به طور کلی ما از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کارمان استقبال می‌کنیم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5760

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.