• امروز : جمعه, ۱۵ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

12
محمدسعید عنصری، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکیِ تهران:

جولانِ ۱۸هزار بدون مجوزِ مجازی و تورم کمرشکن برای واحدهایِ صنفی مجاز و قانونی

  • کد خبر : 7128
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۴
جولانِ ۱۸هزار بدون مجوزِ مجازی و تورم کمرشکن برای واحدهایِ صنفی مجاز و قانونی
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| واحدهای صنفی دارای مجوز با فعالیت قانونی و نرخ بسیار پایین نسبت به تورم، کمتر از حداقل 1700 واحد هستند و در مقابل، بدون مجوزهای مجازی به حدود 18 هزار در فضای مجازی رسیده و آزادنه مشغول فعالیت هستند. محمدسعید عنصری، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکیِ تهران با انتقادات قابل توجه نسبت به فعالیت بدون جوازها در خصوص تورم موجود و نرخ تعیین شده صنف خود، پیشنهاد می دهد که مسئولان تورم را هم بر مبنای دلار پیش ببرند که لااقل در این زمینه عدالت برقرار شود.

نرخ تعیین شده برای این واحدهای صنفی با تورم هماهنگی ندارد؛ با تورم ۴۰ درصدی، نرخ آن ها ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده. محمدسعید عنصری، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکیِ تهران که با این جمله، صحبت پیرامون مسائلی که واحدهای صنفی اش را درگیر کرده، آغاز کرده و می افزاید که این قسم مسائل زمینه های تخلف را فراهم می کند و بی جوازها هم که اصلا تابع قوانین و نرخ های تعیین شده نیستند.

به گفته عنصری، این روزها فعالیت های مجازی در انواع و اقسام سایت ها و اپلیکیشین ها که بدون مجوز و با معرفی شماره های تماس متعدد بدون داشتن جا و مکان ثابت و مشخص به شکلی کاملا آزادنه مشغول فعالیت هستند، کار واحدهای صنفی سابقه دار و دارای مجوز را مختل و آن ها را با چالش جدی مواجه کرده که به آن خواهیم پرداخت.

نرخِ ما باید با تورم همخوانی داشته باشد

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکیِ تهران در خصوص نرخ تعیین شده برای کالا و خدمات صنفش، با بیان اینکه این نرخ ها باید با تورم همخوانی داشته باشد، توضیح می دهد که در عرض دو سال، دلار سه برابر شده؛ هر چیزی ما می خواهیم بخریم بر مبنای دلار حساب می شود؛ خب پس تورم را هم بر مبنای دلار پیش ببرید که لااقل در این زمینه عدالت برقرار شود.

او تاکید می کند: ما همه زیر این پرچم و برای این کشور فعالیت کرده و حالا که در جبهه اقتصادی مشغول فعالیت هستیم، زمانی که هزینه ها و با قیمت ها همخوانی ندارد، فعالیتمان به شدت تحت تاثیر قرار می گیرد.

زمانی که شما وقتی قطعه ای را با قیمت یک میلیون تومان تعویض می کنید ، اجرت شما نمی تواند ۱۰۰ هزار تومان باقی بماند! عنصری با بیان این مطلب اظهار تاسف می کند که در صنف او هیچ چیز سر جای خودش نیست.

او پیشنهاد می کند تعیین نرخ در اختیار خود اتحادیه قرار بگیرد با این توضیح که «رسته های ما گسترده هستند و هر کدام برند و مدل های متفاوت هستند، قطعات اضافه شده باید کارشناسی و بعد وارد نرخ نامه شود؛ همیشه در اعلام نرخ نامه مشکل داشته ایم و تقاضا داریم از اولویت دو خارج و در در اولویت سه قرار گیرد که ما خودمان بتوانیم نسبت به نرخ گذاری خود تصمیم بگیریم.»

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکیِ تهران در خصوص این فعالیت فریبنده بدون مجوز در فضای مجازی، هم توضیح داده: از آن جایی که اتحادیه دیگر مثل سابق قدرت اجرایی ندارد، شاکیان را به مراجع دیگر ارجاع می دهد و البته هیچکدام از آن ها هم پاسخگو نیست؛ به گفته عنصری، پلیس فتا پاسخگو نبوده و این قسم فعالیت ها را مربوط به حوزه خود نمی داند؛ دفاتر قضایی از شما آدرس و ثنا می خواهند و تعزیرات هم می گوید فاکتور ندارید.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکیِ تهران، تصریح می کند که «روزانه ده ها شکایت به این اتحادیه ارجاع داده می شود که عمده آن ها مربوط به همین بدون مجوزهاست. از سوی دیگر واحدهای صنفی که هیچ جای دیگری برای رساندن صدای شکایت خود به گوش مسئولان را ندارند، به اتحادیه معترض شده و این میان اتحادیه با همه پیگیری هایی که انجام شده، کاری از دستش بر نمی آید!»

نکته جالب اینکه بنا به اظهارات عنصری: اعضای این اتحادیه چیزی حدود ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ واحد صنفی هستند و در مقابل آن بدون جوازدارهای مجازی به حدود ۱۸ هزار در فضای مجازی می رسند که نمی شود پیدایشان هم کرد؛ مجهول المکان و مجهول الهویه هستند.

 

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7128
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 119 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.