بالا بودن آمار تصادفات نوروزی مسافران، دلیلی بود تا از رئیس اتحادیه صنف دارندگان اتوسرویس، تعمیرگاه، پارکینگ و کارواش خودرو، بپرسیم که آیا این اتفاقات، هرچند ناگوار در افزایش مراجعهکننده به واحدهای صنفی مذکور جهت تعمیر خودرو تاثیر داشته است یا خیر؟ عبدالرضا محمدی طامه این گمانه را رد می کند و میگوید که افزایش آمار تصادفات نوروزی هیچ تاثیری در رونق بازار صنفش نداشته است.
رئیس اتحادیه صنف دارندگان اتوسرویس، تعمیرگاه، پارکینگ و کارواش خودرو، تعداد تعمیرگاهها، می گوید: آماری که ارائه شده مربوط به تصادفات کل کشور است و تعداد تعمیرگاهها بسیار بیشتر بوده و اصلا قابل مقایسه نیست؛ به همین دلیل اگر صاحبان اتومبیلها بخواهند برای تعمیر خودروی خود اقدام کنند، آماری برای رونق واحدهای صنفی مربوطه بیرون نمیآید.
از محمدی طامه میپرسیم چه چشماندازی را برای واحد صنفی خود متصور میشود؟ او میگوید: وضعیت کاری ما در سال جدید، مبهم است اما سالی که گذشت برای صنف ما سال بسیار بدی بود و به جرات میتوان گفت که در همه ۵۰ سال گذشته، شب عیدی بدتر از پارسال نداشتیم!
تعطیلبودن واحدهای صنفی و بیکارنشستن کارگرها، شرح حالی است که محمدی طامه از وضعیت صنف خود ارائه میدهد. به گفته او همیشه در دو هفته آخر سال، واحدهای صنفی به حدی رونق داشتند که سرِ پذیرش، دعوا بود!
اما یکی از مشکلاتی که رئیس اتحادیه صنف دارندگان اتوسرویس، تعمیرگاه، پارکینگ و کارواش خودرو به آن اشاره میکند، بحث مالیات است. او نمونهای ذکر میکند با این توضیح که تعویض یک لنز، ۵ میلیون آب میخورد و از این ۵ میلیون، ۲۰۰ هزار تومانش اجرت واحد صنفی میشود که با احتساب همه هزینهها، ۳۰ هزار تومانش هم به تعمیرگاه نمیرسد؛ حال آنکه مالیات همه ۵ میلیون تومان از واحد صنفی اخذ میشود.
به گفته محمدی طامه، اخذ مالیات به این شکل، را وحشتناک توصیف کرده که منجر به نابودی واحدهای صنفی میشود.