• امروز : دوشنبه, ۱۲ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 2 June - 2025
کل اخبار 1895اخبار امروز : 4

اطلاعیه ها

اتحادیه ها امروز بیش از هر زمان دیگری باید در تصمیم گیری ها دخیل باشند/ تعیین قیمت های منطقی و حمایت های قاطع مالیاتی از اوجب واجبات است نمایشِ هزاران اثر تاریخی نفیس از ۱۷ تا ۲۰ خرداد در روز جهانی صنایع دستی/ این آثار، بخشی از هویت، تاریخ و حافظه جمعی ما هستند زیر تیغِ موازی کاری های بخش دولتی و انجمن های خصوصی / مسئولان بگویند چرا شبکه مویرگی توزیع را نادیده می گیرند؟ حبوبات پیشی گرفت؛ افزایش ۱۵۰ درصدی قیمت در عرض چندماه!/ در سایر اقلام؛ خرما اول شد؛ روغن کمیاب در فصل جابجایی فقط از باربری های مجاز، استفاده کنید/ آسیب های استفاده از بدون جوازها غیر قابل جبران است آنچه باید درباره «هولوگرام» رسته مشاوران خدمات رنگ خودرو بدانید/ این هولوگرام در سایت اتحادیه قابل رهگیری است همدلی در صنف و جمع سلایق از مشارکت در انتخابات تا حال و هوای معنوی تور زیارتی مشهد مقدس در شرایط فعلی قیمت طلا و سکه افزایش یا کاهش چشمگیری نخواهد داشت/ مردم مبادلات خود را انجام دهند محمدرضا فرجی تهرانی خواستار اصلاح فوری ضرایب مالیاتی برای سرمایه گذاران شد بازار شکر با ثبات و کاهش قیمت همراه است/ سامانه بازارگاه، قیمت‌ها را شفاف و روند عرضه را منظم‌تر کرد لزوم تقویت نقش اتحادیه‌ها و اصناف در حوزه نان/ واگذاری کامل سامانه تخصیص آرد و نظارت بر نانوایی‌ها به اصناف ایجاد بازار رقابتی نابرابر توسط دولت، فعالان بازار قطعات را به حاشیه راند

22
حبیب اسلامی علیشاه، رئیس اتحادیه نبات و آب نبات ریز و قند ریز تهران:

بی ثباتی و افزایش قیمت شکر معضل بزرگ تولیدکنندگان/ فقط ۲۰ درصد کارگاه های کوچک سنتی فعال هستند

  • کد خبر : 152
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۸
بی ثباتی و افزایش قیمت شکر معضل بزرگ تولیدکنندگان/ فقط ۲۰ درصد کارگاه های کوچک سنتی فعال هستند
شرایط اقتصادی، تورم و گرانی موجود در جامعه باعث شده شیرینی و شکلات در اولویت های درجه ۲ سبد مصرف خانوارها قرار بگیرند. گرانی و بی ثباتی قیمت شکر که ماده اصلی مورد نیاز این صنف است تولیدکنندگان را آزار می دهد. برای تهیه چاشنی ها و افزودنی های مصرفی با مشکلات وارداتی مواجه هستیم.

حبیب اسلامی علیشاه، رئیس اتحادیه نبات و آب نبات ریز و قند ریز تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران وضعیت کسب و کار صنف متبوع خود را این چنین توصیف کرد: شرایط کسب و کار که اصلا خوب نیست. این صنف به طور سنتی در فصل گرما و تابستان در رکود به سر می برد و در فصول سرد بازار بهتر است؛ اما در کل به خاطر شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه، تورم وگرانی کالاها و کاهش قدرت خرید، مردم بیشتر مایحتاج ضروری را می خرند و شیرینی و شکلات درالویت درجه ۲ قرار دارد و فقط به اندازه نیاز قند و شکر خریداری می شود.

اسلامی علیشاه در ادامه به تامین مواد اولیه مورد نیازاشاره کرد و افزود: چاشنی ها و مواد افزودنی مورد نیاز شغل ما وارداتی هستند و برای وارد کردن آن با مشکلاتی روبه رو هستیم. ماده اصلی مورد نیاز ما شکر است که در ماه اخیر کارگاه های تولیدی برای تهیه آن دچار مشکل شده اند. در یک برهه زمانی که کمیاب شد بعد از آن با بی ثباتی نرخ و در نهایت افزایش قیمت مواجه شد. در کل تهیه شکر تولیدکنندگان ما را آزار می دهد.

او در ادامه گفت: تعداد زیادی از واحدهای صنفی در بخش تولید تعطیل شده ولی در بخش توزیع کم و بیش فعالیت هایی مشاهده می شود. بخش تولید دو گروه هستند یکسری واحدهای تولیدی بزرگ و صنعتی که در حال فعالیت هستند. یکسری دیگر کارگاه های کوچک سنتی که در سطح شهر وجود دارند و مشکلاتی مثل مالیات، بیمه، اجاره بها و هزینه های دیگر باعث تعطیلی خیلی از این کارگاه ها شده و فقط ۲۰ درصد آنها فعال هستند.

وی به صادرات این صنف هم اشاره کرد و گفت: کارگاه های بزرگ صنعتی به دلیل بسته بندی بهتری که دارند، همچنین داشتن استاندارد و مجوزهای لازم مقداری صادرات دارند. اما بخش تولید سنتی به دو دلیل قادر به صادر کردن تولیدات خود نیستند، یکی اینکه تولید آنها آنقدر زیاد نیست که مشمول صادرات شود و دیگر نداشتن بسته بندی قابل قبول و مناسب برای صادرات است.

اسلامی علیشاه درخاتمه بیان کرد: مقررات و ضوابط بهداشتی هم تا حدودی کارگاه های تولیدی صنف ما را به چالش می کشد. کارگاه های کوچک و سنتی به دلیل کم بودن مساحت و قدیمی بودن دستگاه نمی توانند انتظارات وزارت بهداشت را برآورده کنند؛ اما واحدهای صنعتی بزرگ با داشتن دستگاه مکانیزه و نوین پروانه بهداشتی دارند و راحت تر توانند تولیدات خود را را به بازار عرضه کنند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=152

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.