• امروز : پنجشنبه, ۲۹ شهریور , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 19 September - 2024
کل اخبار 1209اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فرهنگ استفاده از «نانِ سالم» از نانِ شب هم واجب تر است/ نان و قهوه و اتفاقی که می تواند برای شهروندان جذاب باشد بیمه مربیان رانندگی، اعتراض گسترده خودِ آن ها را در پی خواهد داشت/ احساس مسئولیت پوشالی برخی مسئولان و رسانه ها/ دست از سر صنف ما بردارید گرامیداشتِ یک صنف چندهزارساله با بالاترین میزان اشتغال زایی/ همایش روز ملی کفش و چرم، مامنی برای وحدت رویه بود چالشِ جدیِ ارزش افزوده و نارضایتی ۸۰ درصدی بنکداران مواد غذایی مردم نوشت افزار را «دانه ای» می خرند/۱۵ شهریور تا ۱۵ مهر، پیک کاری این صنف است نه نمایشگاه ها! نانوایان شهر ناراضی اند/ تعیین نرخ با تاخیر چهارساله به هیچ وجه، پاسخگوی هزینه ها نیست/ دولت مشکل نان را ریشه ای حل کند افزایش بی سابقه اونس جهانی طلا/ بالا رفتن قیمت ها در بازار داخلی برخی ادارات مالیاتی خلاف بخشنامه دولت عمل کردند/ وعده بخشودگی جرایم مالیاتی چه شد؟ از تمهیدات لازم برای قطع گاز تا رسیدگی به اتباع و تلاش برای ساخت شهرک چاپ برای اعضایی که هنوز مجوز کسب دریافت نکرده اند، امکان هیچگونه پیگیری وجود ندارد کمبود شکر معضل جدیدِ سوپرمارکت داران تهران/ هم شکر را با قیمت بالا تهیه کرده و هم مشمول جریمه بازرسان می شوند! جشنواره ضرباهنگ چاپ نماد تبلور وحدت ملی است/ افتخار می کنم که خادم چنین صنفی هستم در برگزاری جشنواره ها حامی صنوف هستیم/ امیدواریم جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ برای همه صنوف تکرار شود استقبال گسترده از چهارمین جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ روپوش مدارس در دستانِ مافیای تهران فروش با تهدیدِ خارج شدن از گارانتی/ در ایران خودرو چه خبر است؟ هشدار جدی در مورد کالاهای تقلبی و غیر استاندارد؛ خطرِ مرگ مشاورین املاکی که معاملات خود را در سامانه کاتب ثبت نکنند، متخلف شناخته می شوند زخم خورده سراهای ایرانی و نمایشگاه ها نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان برگزار شد هفتمین جلسه کارگروه تخصصیِ طلا و جواهر برای نخستین بار در تاریخِ اصناف و بازار، ضرایب مالیاتی کاهش یافت مطالبه ۲۹ همت مالیات از محل کشف فرار مالیاتی محصولات کشاورزی شناسنامه دار می شوند طلا علی‎رغم کاهش اونس جهانی با نوسانات بازار ارز گران شد اتاق طلا موجب ایجاد کارخانه‌های محصولات طلا و جواهر و رشد اشتغال خواهد شد توزیع روزانه میوه و صیفی به حدود ۲۳ هزار تن رسید/ کمبودی در عرضه میوه‎های پاییز نخواهیم داشت نخستین رویداد ملی جهادگران و الگوهای موفق کسب و کار ناتوانی والدین در تهیه لوازم‌التحریر برای فرزندان خود بسیار ناراحت کننده است

16
حبیب اسلامی علیشاه، رئیس اتحادیه نبات و آب نبات ریز و قند ریز تهران:

بی ثباتی و افزایش قیمت شکر معضل بزرگ تولیدکنندگان/ فقط ۲۰ درصد کارگاه های کوچک سنتی فعال هستند

  • کد خبر : 152
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۸
بی ثباتی و افزایش قیمت شکر معضل بزرگ تولیدکنندگان/ فقط ۲۰ درصد کارگاه های کوچک سنتی فعال هستند
شرایط اقتصادی، تورم و گرانی موجود در جامعه باعث شده شیرینی و شکلات در اولویت های درجه ۲ سبد مصرف خانوارها قرار بگیرند. گرانی و بی ثباتی قیمت شکر که ماده اصلی مورد نیاز این صنف است تولیدکنندگان را آزار می دهد. برای تهیه چاشنی ها و افزودنی های مصرفی با مشکلات وارداتی مواجه هستیم.

حبیب اسلامی علیشاه، رئیس اتحادیه نبات و آب نبات ریز و قند ریز تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران وضعیت کسب و کار صنف متبوع خود را این چنین توصیف کرد: شرایط کسب و کار که اصلا خوب نیست. این صنف به طور سنتی در فصل گرما و تابستان در رکود به سر می برد و در فصول سرد بازار بهتر است؛ اما در کل به خاطر شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه، تورم وگرانی کالاها و کاهش قدرت خرید، مردم بیشتر مایحتاج ضروری را می خرند و شیرینی و شکلات درالویت درجه ۲ قرار دارد و فقط به اندازه نیاز قند و شکر خریداری می شود.

اسلامی علیشاه در ادامه به تامین مواد اولیه مورد نیازاشاره کرد و افزود: چاشنی ها و مواد افزودنی مورد نیاز شغل ما وارداتی هستند و برای وارد کردن آن با مشکلاتی روبه رو هستیم. ماده اصلی مورد نیاز ما شکر است که در ماه اخیر کارگاه های تولیدی برای تهیه آن دچار مشکل شده اند. در یک برهه زمانی که کمیاب شد بعد از آن با بی ثباتی نرخ و در نهایت افزایش قیمت مواجه شد. در کل تهیه شکر تولیدکنندگان ما را آزار می دهد.

او در ادامه گفت: تعداد زیادی از واحدهای صنفی در بخش تولید تعطیل شده ولی در بخش توزیع کم و بیش فعالیت هایی مشاهده می شود. بخش تولید دو گروه هستند یکسری واحدهای تولیدی بزرگ و صنعتی که در حال فعالیت هستند. یکسری دیگر کارگاه های کوچک سنتی که در سطح شهر وجود دارند و مشکلاتی مثل مالیات، بیمه، اجاره بها و هزینه های دیگر باعث تعطیلی خیلی از این کارگاه ها شده و فقط ۲۰ درصد آنها فعال هستند.

وی به صادرات این صنف هم اشاره کرد و گفت: کارگاه های بزرگ صنعتی به دلیل بسته بندی بهتری که دارند، همچنین داشتن استاندارد و مجوزهای لازم مقداری صادرات دارند. اما بخش تولید سنتی به دو دلیل قادر به صادر کردن تولیدات خود نیستند، یکی اینکه تولید آنها آنقدر زیاد نیست که مشمول صادرات شود و دیگر نداشتن بسته بندی قابل قبول و مناسب برای صادرات است.

اسلامی علیشاه درخاتمه بیان کرد: مقررات و ضوابط بهداشتی هم تا حدودی کارگاه های تولیدی صنف ما را به چالش می کشد. کارگاه های کوچک و سنتی به دلیل کم بودن مساحت و قدیمی بودن دستگاه نمی توانند انتظارات وزارت بهداشت را برآورده کنند؛ اما واحدهای صنعتی بزرگ با داشتن دستگاه مکانیزه و نوین پروانه بهداشتی دارند و راحت تر توانند تولیدات خود را را به بازار عرضه کنند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=152

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.