• امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 18 December - 2024
کل اخبار 1491اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

خاکِ طلاپرورِ خوزستان و نمایشِ ظرفیت های عظیم یک صنف در آبادانیِ ایران اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی تهران روز سه‌شنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۳ تعطیل خواهند بود/ درخواست کاهش ساعت کار واحدهای صنفی به مدت ۲ ساعت خودروهای بدون راننده؛ موتور حرکتِ کشتی به گِل نشسته آژانس های مسافربری/ تازه نفس برای نجاتِ یک صنف اصناف برای عبور از روزهای سرد، تمام قد به کاهش مصرف انرژی برخاستند هوش مصنوعی و دیجیتال مارکتینگ به اصناف راه پیدا می کند/ با تفکرات سنتی امکان پیشرفت در اقتصاد جهانی را نخواهیم داشت لزوم کاهش ۲ درجه‌ای دمای واحدهای صنفی مرکز مبادلات ارز، طلا و سکه فاصله اعلامی خود در حراج را با بازار داخلی کاهش دهد جرمِ اعضای این صنف مشخص شد: فروش کالای ایرانی!/ تنبیهِ یک عمر فعالیت ملی و تشویق قاچاق کالا آیین گرامیداشت روز ملی خیاط نمایشِ پتانسیل غنیِ این صنف این بار در اهواز/ نمایشگاه ها نباید با فاصله خیلی کمی برگزار شوند/ بهترین ها برای«هنرصنعتِ» طلا و جواهر کشور با «نمایشگاه ایران» آجیل ممتاز شب یلدا بدون نخودچی و بادام زمینی هفتصدهزارتومان/ رایزنی برای واردات، ادامه دارد/ آجیل فروش ها نهایت همراهی را با هم میهنان خود خواهند داشت بارِ نرخِ پایین بر دوش اتحادیه صنف حمل و نقل کالای شهری، سنگینی می کند سرمایه گذاری بازار جهانی با حضور نماینده چین در اتاق اصناف تهران/ محمد ولدخانی؛ پیش قدم در جذب سرمایه گذار خارجی پلمپِ سراهای فروش لوازم خانگی در صورت فعالیت در پروسه صرفه جویی انرژی توزیع مرغ با نرخ مصوب در شب یلدا/ کمبودی در عرضه مرغ شب یلدا نداریم هشدار درباره خرید آجیل شب یلدا از دست‌فروشان/ فقط از واحدهای صنفی مجاز خرید کنید

1
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشین‌آلات تهران:

بزرگترین مانع در حوزه واردات قطعات خودرو عدم هماهنگی بین وزارتخانه‌های اقتصاد و صمت است

  • کد خبر : 7229
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱
بزرگترین مانع در حوزه واردات قطعات خودرو عدم هماهنگی بین وزارتخانه‌های اقتصاد و صمت است
سیداحمد حسینی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشین‌آلات تهران در جریان برگزاری هفتمین نمایشگاه تخصصی اتومکانیک گفت: عدم هماهنگی میان دو وزارتخانه صمت و اقتصاد چالش‌های عدیده‎ای را در تامین و واردات قطعات مورد نیاز ایجاد کرده است.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشین‌آلات تهران خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم به بحث تقلب درباره قطعات یدکی بپردازیم این یک فضای گسترده است که عوامل مختلفی در حوزه تولید، توزیع کالاها و قطعات بی‌کیفیت موثرند.
وی تصریح کرد: بزرگترین مانعی که در حوزه قطعات واردات خودرو وجود دارد، عدم هماهنگی بین دو وزارتخانه اقتصاد و صمت است که در مبادی ورودی کشور و گمرکات متولی امر وزارت اقصاد است و در داخل کشور و رصد کالاها بر عهده وزارت صمت است، عدم هماهنگی میان این دو وزارتخانه چالش‌های عدیده ای را در این زمینه ایجاد کرده است.
حسینی تاکید کرد: در حدود دو الی سه سال است که بحث ماده ۱۳ مبارزه با قاچاق کالا و ارز داغ شده است و شاید عنوان شناسه کالا و کد رهگیری به گوش عموم دوستان رسیده باشد. اما عدم هماهنگی نتوانسته است اهداف قانونگذار را از تصویب این قانون به اجرا درآورد. بلکه این موضوع بستری برای فساد و جولان کالای تقلبی شده است به طور مثال شمع موتور خودرو با یک برند اروپایی که دهه‌ها است که توسط آن شرکت تولید نمی‌شود، امروزه در ایران به علت عدم هماهنگی این دو وزارتخانه با برند همان کشور و با کد رهگیری و شناسه آن کالا وارد کشور می‌شود.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشین‌آلات تهران ادامه داد: در حوزه تولیدات داخلی قطعا از یک منظر تولیدکنندگان به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ تولیدکنندگان صنعتی و صنفی. تولیدکنندکان صنفی ما شناسنامه‌دار نبوده و با نام بازرگانی‌های مختلف آغاز به کار می‌کنند یا اینکه ناچارند برندهای خارجی که امروزه نمایندگی در داخل کشور ندارند را به همت اتحادیه و اتاق اصناف ایران شناسنامه‌دار کرده و از سوبسید و مزایای دولتی استفاده کنند و حوزه فعالیت‌شان را گسترش و کارگاه‌های خود را وارد عرصه ظهور کنند که این موضوع قطعا کمک شایانی به تولیدکنندگان خواهد کرد.

مصرف کنندگان حتما از واحدهای مجازی دارای پروانه کسب  قطعات مصرفی را تهیه کنند

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشین‌آلات تهران همچنین درخصوص تاثیر برگزاری اینگونه نمایشگاه‌ها در شناسایی قطعات تقلبی خودرو و مونتاژی گفت: نمایشگاه یک جایگاه ویژه در معرفی و شناسایی تولیدکنندگان و بازرگانان واقعی ما دارد. در حوزه‌ای که محصولات بدون واسطه وارد بازار می‌شوند، این موضوع می‌تواند بسیار کمک کننده باشد.

وی گفت: رویدادهای مهمی که با عنوان نمایشگاه برگزار می‌شود با هدف به نمایش گذاشتن دستاوردهای داخلی بازرگانان ماست که محفلی برای تعامل با تولیدکنندگان و بازرگانان نیز خواهد بود.

حسینی ادامه داد: مصرف کنندگان نیز می‌توانند با شرکت در این نمایشگاه‌ها از پیشرفت‌های صورت گرفته در یکسال گذشته در زمینه تکنولوژی‌های موثر در صنعت قطعات یدکی بهره کافی را ببرند. این نمایشگاه‌ها میثاقگاهی است که دیدارها تازه می‌شود.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشین‌آلات تهران افزود: ما با برگزاری اینگونه نمایشگاه‌ها امیدواریم که با مورد استقبال بازدیدکنندگان، بازرگانان و تولیدکنندگان محترم قرار گیرد.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشین‌آلات تهران تصریح کرد: توصیه ما به مصرف‎کنندگان این است که حتما از واحدهای مجازی که دارای پروانه کسب هستند قطعات مصرفی را تهیه کنند. تمامی اتحادیه‌های صنفی دارای کمیسیون‌هایی از جمله کمیسیون‌های رسیدگی به شکایات هستند که اگر کالای بی‌کیفیت یا کالای تقلبی به آنها ارائه شد می‌توانند به اتحادیه‌ها مراجعه کنند.
هفتمین نمایشگاه تخصصی اتومکانیک در تاریخ ۲۰ آذرماه ۱۴۰۳ در سالن نمایشگاه حجاب با حضور فعالان و دست‎اندکاران این حوزه برگزار شد.
لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7229

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.