• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
کل اخبار 1420اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان تسهیل دسترسی به لاستیک برای متقاضیان/ لزوم اتخاذ تدابیر ویژه از سوی دولت برای مقابله با واردات غیرقانونی لاستیک وزارت جهاد باید بازار سیب‎زمینی را مدیریت کند/ قیمت میوه‌های پاییز ۲۵ درصد افزایش یافت رکود مطلق معاملات بازارخودرو/ عدم توان مردم برای خرید خودرو

12
نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه:

با قطع آنتن آیفون ۱۴ و ۱۵ مردم زیان مالی قابل توجهی متحمل می‎شوند/ ضرورت وضع نرخ متعارف و منطقی برای گوشی‌های خریداری شده

  • کد خبر : 5452
  • ۰۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
با قطع آنتن آیفون ۱۴ و ۱۵ مردم زیان مالی قابل توجهی متحمل می‎شوند/ ضرورت وضع نرخ متعارف و منطقی برای گوشی‌های خریداری شده
محمدرضا فرجی تهرانی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه در خصوص خبر قطع آنتن آیفون 14 و 15 و تاثیرات آن گفت: در صورت قطع آنتن این گوشی‌ها،  مردم زیان مالی قابل توجهی متحمل می‌شوند.

علت قطع آنتن آیفون ۱۴ و ۱۵

طی چند روز اخیر بار دیگر فشارها برای قطع آنتن آیفون ۱۴ و ۱۵ افزایش یافته که نگرانی دارندگان این گوشی‌ها را برانگیخته است. اما این فشارها از کجا آب می‌خورد؟ آیا امکان ایجاد چنین محدودیتی وجود دارد؟ محمدرضا فرجی تهرانی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه درباره علت رجیستر نشدن و قطع آنتن آیفون ۱۴ و ۱۵  توضیح داد: دلایل مختلفی برای رجیستر نشدن آیفون سری ۱۴ و ۱۵ مطرح شده است که از جمله این بهانه‌ها می‌توان به لوکس بودن این گوشی‌ها، قیمت بالای ۶۰۰ دلار گوشی‌های آیفون و… اشاره کرد.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه درباره چالش‌های قطع آنتن آیفون ۱۴ و ۱۵ گفت: بسیاری از مردم این گوشی را به دلایل مختلف خریده‌اند. در صورت قطع آنتن این گوشی‌ها،  مردم زیان مالی قابلی توجهی متحمل می‌شوند..
وی  تصریح کرد: از طرفی برخی مشاغل از جمله گرافیست‌ها، با دستگاه‌هایی نظیر مک‌بوک و آی‌مک اپل کار می‌کنند و این دستگاه‌ها قابلیت اتصال به گوشی‌های آیفون را دارند. بنابراین بسیاری از فعالان این عرصه برای جابه‌جایی فایل‌ها و… از این گوشی‌ها استفاده می‌کنند. در نتیجه این دستگاه‌ها می‌توانند پیش‌نیاز این مشاغل باشند. به دلیل رجیستر نشدن این گوشی‌ها مردم مجبور به فروش آنها می‌شوند. بنابراین حجم زیادی از گوشی‌های دست دوم آیفون ۱۴ و ۱۵ به بازار تزریق می‌شود و بعد از قطع آنتن آیفون ۱۴ و ۱۵، این گوشی‌ها در ایران هیچ کاربردی نخواهند داشت و باید به کشور‌هایی همچون پاکستان، ارمنستان و… فرستاده شوند.
افت قیمت آیفون ۱۴ و ۱۵ به نفع سامسونگ!
نایب‌رئیس اتاق اصناف تهران درباره تاثیر قطع شدن آنتن این گوشی‌ها بر قیمت آن در بازار ایران تصریح کرد: در صورت قطعی آنتن آیفون‌های ۱۴ و ۱۵ این گوشی‌ها ریزش قیمت پیدا می‌کنند و از طرفی قیمت مدل‌های مشابه نظیر آیفون‌های سری ۱۳ و پرچمداران سامسونگ و شیائومی افزایش چشمگیری پیدا می‌کنند. زیرا کاربران آیفون‌های سری ۱۴ و ۱۵، معمولاً یا به دلیل کاربرد آن یا به دلیل لاکچری بودن این محصول از آن استفاده می‌کنند. بنابراین به دنبال گوشی‌هایی با همان کیفیت می‌روند. حتی این اتفاق می‌تواند باعث کاهش سری ۱۳ و پرچمداران سایر برند‌ها در بازار شود.
او در پاسخ به این پرسش که آیا قطعی آنتن این گوشی‌ها و ممنوعیت واردات آن بر کاهش قاچاق این محصول تاثیر می‌گذارد یا خیر توضیح داد: در حال حاضر هم این گوشی‌ها به طور غیرقانونی وارد کشور شده است. تا جایی که من اطلاع دارم تا به حال هیچ تاجری به تیراژ بالای آیفون سری ۱۴ و ۱۵ وارد نکرده است. اکثراً این گوشی‌ها به شکل مسافری وارد کشور شده‌اند. البته نکته حائز اهمیت این است که وقتی کالایی به شکل قاچاق وارد می‌شود، ارز آن هم به صورت قاچاق از کشور بیرون می‌رود. بنابراین در صورت واردات قانونی، می‌توان سیکل ارز را هم از بانک مرکزی مدیریت کرد.
آیفون با هر نرخ و تعرفه‌ای که هست وارد کشور شود
فرجی‌تهرانی درباره تقاضای خود مبنی بر واردات آیفون سری ۱۴ و ۱۵ به کشور تصریح کرد: تقاضای من به‌ عنوان یک فعال صنفی این است که این کالا با هر تعرفه و نرخی که تعیین می‌کنند، وارد کشور شود و هزینه گمرکی آیفون‌های موجود در کشور هم از صاحبان آنها گرفته شود. مدتی بحث گرفتن هزینه گمرکی این کالا تا سقف ۹۶ درصد مطرح بود. هرچند این عدد غیرمنصفانه است، ولی با وجود این باز هم مورد استقبال قرار گرفت. در صورت دریافت تعرفه مناسب از دارندگان آیفون ۱۴ و ۱۵، قطعاً رقم قابل توجهی پول به گمرک کشور وارد می‌شود. این پول هم بیت‌المال است؛ در واقع پولی است که باید قبلاً از مردم گرفته می‌شد، ولی به دلایل مختلف این اتفاق نیفتاده است.
نایب‌رئیس اتاق اصناف تهران در پایان برای حل این مشکل پیشنهاد داد: برای حل این مشکل بهتر است یک تصمیم‌گیری کلان صورت گیرد و یک نرخ متعارف و منطقی برای گوشی‌هایی که تا امروز خریداری شده وضع کنند. بدین ترتیب هم پول به صندوق گمرک وارد و هم اموال مردم حفظ می‌شود.
لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5452

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.