• امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 9 July - 2025
کل اخبار 1966اخبار امروز : 8

اطلاعیه ها

نماینده های مجلس از رئیس اتاق اصناف و روسای اتحادیه های تهران تقدیر کردند/ دفاع مقدس اصناف نویدبخش همکاری های سازنده مجلس و اتاق پدافند غیر عامل انباردارهای تهران فعال شد؛ تامین امنیت و حراست از سرمایه ملی/ رونما از بسیج اصناف، نیروی انتظامی و همکاران صنفی خود قدردانی کرد انتقال تاریخ مراسم‌ها و بازپرداخت وجوه دریافتی/ تالارها با تمام توان در کنار مردم هستند ضرورت مساعدت از کتابفروشان در قالب بسته حمایتی/ مکاتبه اتحادیه با وزارت فرهنگ و معاونت امور فرهنگی چراغ روشن هر واحد صنفی نقطه امید و امنیتی در دل مردم کاشت/ حمیدرضا رستگار: بخش قابل توجهی از آرامش امروز مرهون قدرت اصناف است تخفیف‌ها و تمدیدهای مالیاتی تولیدکنندگان ابلاغ شد در شرایط التهاب بازار مردم باید از انجام معاملات خودداری کنند/ پلتفرم‌های طلا زیرمجموعه نظارتی اتحادیه محسوب نمی‌شوند هر ۱۰ روز یک یا دو چاپخانه اعلام ورشکستگی می کند/ صنفی با دوره های کمون بالا و اثرات نامطلوب بر ریه، پوست، اعصاب و چشم با خروج اتباع افغانستانی بازار کیف دوباره به دوران گذشته خود بازخواهد گشت افزایش ۱۵ درصدی قیمت‎ها بازار خودرو را تکان نداد

0
رئیس اتحادیه صنف سراجان تهران:

با خروج اتباع افغانستانی بازار کیف دوباره به دوران گذشته خود بازخواهد گشت

  • کد خبر : 9467
  • ۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۹:۰۸
با خروج اتباع افغانستانی بازار کیف دوباره به دوران گذشته خود بازخواهد گشت
سید محمود موسوی، رئیس اتحادیه صنف سراجان تهران در خصوص شرایط بازار این صنف پس از خروج اتباع افغانستانی گفت: ۸۰ درصد تولیدی‌های کیف زنانه در تهران را اتباع افغانستانی در دست داشتند با خروج آن‌ها بازار کیف دوباره به دوران گذشته خود بازخواهد گشت.

رئیس اتحادیه صنف سراجان تهران گفت: «۸۰ درصد تولیدی‌های کیف زنانه در تهران را اتباع افغانستانی در دست داشتند. آن‌ها سال‌هاست در این حوزه ورود کرده و بدون مالیات و بازگرداندن ارز صادرات به این صنف صدمه وارد کرده‌اند. آن‌ها به دلیل دستمزد پایین جای کارگران ایرانی را گرفته‌اند ولی با خروج آن‌ها بازار کیف دوباره به دوران گذشته خود بازخواهد گشت.»

خیابان مصطفی خمینی و حوالی چهارراه سیروس تا چشم کار می‌کند، مغازه است؛ مغازه‌هایی که کرکره آن‌ها یکی‌درمیان بسته یا نیمه‌باز است؛ راسته‌ای که تا چندی پیش یکی از شلوغ‌ترین و پرهیاهوترین بازارهای تهران بود و فروشنده‌هایی که بسیاری از آن‌ها از اتباع افغانستان بودند و بازار تولید و فروش کیف، کوله، چمدان و ساک را در اختیار داشتند.

کمی آن طرف‌تر در پاساژ عقیق، یکی از ده‌ها مرکز تولید و فروش کیف و کفش که بسیاری از اتباع با اجاره مغازه کیف و کوله می‌فروختند، نه خبری از فروشنده‌هاست، نه مشتری. اگر هم باشد، بسیار انگشت‌شمارند.

دو هفته از آتش‌بس و توقف تجاوزات اسرائیل و چند روزی از اعلام پایان مهلت خروج اتباع افغانستانی مقیم ایران می‌گذرد؛ مسأله‌ای که حالا وارد مرحله پیچیده‌ای شده و ابعاد مهم اقتصادی آن در کنار ابعاد سیاسی و امنیتی تا حد زیادی نمایان شده است.

به گفته نهادهای داخلی و بین‌المللی، بیش از ۵ تا ۷ میلیون شهروند افغانستانی در ایران زندگی می‌کنند که در حوزه‌های اقتصادی و کارگری فعال هستند. بر اساس برآورد مرکز پژوهش‌های مجلس، بیش از ۶۵ درصد از نیروی کار انسانی در انواع بخش‌های کارگری در تهران، قم، مشهد و یزد از اتباع افغانستان هستند.

آن‌طور که سید محمود موسوی، رئیس اتحادیه صنف سراجان تهران می‌گوید: «۸۰ درصد تولیدی‌های کیف زنانه در تهران را اتباع افغانستانی در دست داشتند. آن‌ها سال‌هاست در این حوزه ورود کرده و بدون مالیات و بازگرداندن ارز صادرات به این صنف صدمه وارد کرده‌اند.»

بوتیک‌دار کیف و کوله در پاساژ عقیق به صندلی بزرگی تکیه داده و سرگرم تماشای تلویزیون است. می‌گوید: «بازار قبل از جنگ هم راکد بود اما از این به بعد هم شرایط همان است؛ مشتری و خریدار نیست و در این شرایط نمی‌دانیم از کجا باید پول به دست بیاوریم تا گذران زندگی کنیم.»

او به تولیدات بی‌کیفیت و ارزان کیف‌های تولیدی توسط اتباع افغانستانی اشاره می‌کند و می‌گوید: «بسیاری از اتباع افغانستان غیرقانونی وارد کشور شده بودند و در اینجا کار می‌‎کردند. بازار را دست گرفته بودند و اکنون با خروج آن‌ها وضعیت بازار کیف دچار تلاطم شده است.»

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=9467

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.