• امروز : یکشنبه, ۱۲ مرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 3 August - 2025
کل اخبار 2039اخبار امروز : 5
0
سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در اتاق اصناف تهران:

بازاریان، پیروزِ جنگ اقتصادی بودند/ واحدهای صنفی، وحدت و همدلی را به جامعه تزریق کردند/ حمایت همه جانبه از فعالین اقتصادی

  • کد خبر : 9754
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۶
بازاریان، پیروزِ جنگ اقتصادی بودند/ واحدهای صنفی، وحدت و همدلی را به جامعه تزریق کردند/ حمایت همه جانبه از فعالین اقتصادی
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در نشست صمیمانه معتمدین صنفی و اعضای هیات امنای بازار بزگ تهران که به دعوت حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران در محل این اتاق برگزار شد با اشاره به اینکه دشمن از دو جبهه روانی و اقتصادی، امنیت جامعه را هدف قرار گرفت بر ایستادگی بازاریان در جبهه اقتصادی تاکید و تصریح کرد که اصناف در جنگ اقتصادی پیروز شدند لذا با این ظرفیت عظیم و با در نظرگرفتن چالش های موجود، حمایت همه جانبه از فعالین اقتصادی باید در صدر برنامه های مسئولان قرار بگیرد.

سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به عنوان یکی از سخنران های اصلی نشست صمیمانه معتمدین صنفی و اعضای هیات امنای بازار بزگ که با هدف تقویت همدلی، تبادل نظر و همفکری در مسائل مهم و پیگیری امور جاری بازار برگزار شد، ضمن اشاره به آشنایی دیرینه ای که با  بازار و صنوف و بازاریان داشته بر رفاقت دیرینه خود با این قشر اثرگذار و عظیم، تاکید کرد  و گفت که باور داریم این قشر با تمام وجود و از صمیم قلب همواره پای این نظام بودند و اتفاقی را که در همین ایام جنگ ۱۲ روزه تحمیلی رقم زدند، مصداق بارز همین همراهی و همدلی آن ها با آرمان های انقلاب است.

سردار رحیمی با تاکید بر اینکه بازار، قلب تپنده شهر است و بازار تهران از اهمیت بسیار بالایی در کشور برخوردار است، نگاه های بسیاری را خیره به عمل و عکس العمل بازار تهران دانست. او تشریح کرد که چگونه بازاریان، اصناف و کسبه تهران با وفاق و تدبیر خود، وحدت را به جامعه تزریق کرده و نوع بی بدیلی از همدلی را در جامعه به وجود آوردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با بیان اینکه دشمن از دو جبهه با کشور ما وارد جنگ می شود؛ جنگ روانی و جنگ اقتصادی، تصریح کرد که در بخش اقتصادی این بازاریان، تجار، فعالین اقتصادی و کسبه بودند که پیروز شدند و لذا اولین کاری که ما و سایر مسئولین ذی ربط باید انجام دهیم، حمایت همه جانبه از فعالین اقتصادی است.

در این مراسم با حضور سردار رحیمی، لوح های تقدیری از سوی اتاق اصناف تهران به تنی چند از حضار به پاس تلاش بی وقفه شان در ایامی که گذشت، اهدا شد.

گفتنی ست در نشست صمیمانه معتمدین صنفی و اعضای هیات امنای بازار بزگ تهران که روز سه شنبه، مورخ ۷/ ۵/ ۱۴۰۴ به ریاست حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران، برگزار شد، علاوه بر آیت الله غلامرضا مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، محسن فتحی زاده، رئیس حفاظت اطلاعات فراجا، سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی و روح الله ایزدخواه، نماینده مجلس، همچنین روسای اتحادیه ها صنفی، اعضای هیات رئیسه اتاق و هیات امنای بازار تهران، محمود سیجانی، رئیس اداره کل صمت استان تهران، محمد آئینی، شهردار منطقه ۱۲، محمد خلیل زاده، سرپرست دادسرای ناحیه ۱۲، سرهنگ صادقی پور، سرکلانتر پایگاه هفتم، سرهنگ رفیعی، معاونت نظارت بر اماکن عمومی، سرهنگ نعمت کاکاوند رئیس بسیج اصناف تهران، محمد توکلی، عضو هیات امناء بازار و مشاور و دستیار ویژه رئیس اتاق اصناف تهران در بازار بزرگ تهران و شماری از روسای اتحادیه های صنفی و بازاریان و فعالین صنفی، کسبه، تجار و اعضای هیات امنای بازار بزرگ تهران نیز حضور داشتند.

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=9754
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 7 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.