• امروز : پنجشنبه, ۱۴ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 3 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

26
صادق فیض آبادی، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی:

اهم اولویت های دولت پزشکیان برای اصناف/ ایجاد ثبات اقتصادی و بستر امن برای سرمایه گذاری

  • کد خبر : 4704
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
اهم اولویت های دولت پزشکیان برای اصناف/ ایجاد ثبات اقتصادی و بستر امن برای سرمایه گذاری
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، رونق واحدهای صنفی در ایران با داشتن اقتصاد سالم و ثبات آن مرتبط است؛ به اعتقاد رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی، اولین موضوعی که باید از سوی آقای پزشکیان و تیمشان پیگیری شود، ایجاد ثبات اقتصادی و بستر امن برای سرمایه گذاری است.

اصناف و واحدهای صنفی مرتبط با آن ها مشکلات عدیده ای داشته اند و در گفتگوهایی از همین رسانه به بخش هایی از آن ازجمله مالیات اشاره شده. با توجه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و تعیین مسعود پزشکیان به عنوان رئیس دولت جدید، از صادق فیض آبادی، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی پرسیده ایم با در نظرگرفتن وعده های اقتصادی مرتبط با امور بازار که توسط پزشکیان مطرح شده و نیز تیم جدید اقتصادی او، سیاست های جدید چطور می تواند بر اقتصاد بازار و روند بهبود اوضاع واحدهای صنفی آن ها تاثیرگذار باشد؟

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظت، باوردارد که اگر واقعا قرار است اقتصاد رونق پیدا کرده و مشکلات این چنینی حل شود، در وهله اول باید ثبات اقتصادی داشته باشد که اگر نباشد نمی توان نرخ مصوب داشته باشی؛ نمی توانی از واحدهای صنفی بخواهی که اتیکت و برچسب قیمت بزنند؛ نمی توانی بگویی خدمات پس از فروش درست داشته باشند و موارد دیگری از این دست.

به گفته فیض آبادی، همه این ها مرتبط با داشتن اقتصاد سالم و ثبات آن است و به اعتقاد او اولین موضوعی که باید از سوی آقای پزشکیان و تیمشان پیگیری شود، ایجاد نوعی ثبات اقتصادی  و بستر امن برای سرمایه گذاری است.

نکته دیگری که رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی به آن اشاره می کند، درگاه های صدور مجوز هستند. به گفته او: درست است که درگاه های مختلفی برای تسریع صدور مجوزهای کسب و کار، به وجود آوردیم اما مشکل اصلی ما نه صدور مجوز کسب و کار که بحث ایجاد کار بود؛ آنچه اصناف در حال حاضر درگیر آن هستند.

فیض آبادی به رکود اقتصادی حاکم اشاره می کند؛ مبالغ بالای مالیاتی؛ عدم وجود ثبات اقتصادی برای سرمایه گذاری اشاره می کند و اینکه هر کسب و کاری نیاز دارد برای ایده اقتصادی و کاری خود برنامه بنویسد.

او می پرسد که با این شرایط اقتصادی که نوسان در اقتصاد حاکم است، سیاست ها بر آن سایه انداخته اند و ارتباطات با دنیا قطع هستند، چطور می توانیم یک برنامه اقتصادی برای واحد صنفی و بیزینس خود داشته باشیم.

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4704
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 448 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.