از رئیس اتحادیه صنف تزئینات داخلی ساختمانِ تهران، پرسیده ایم با توجه به اینکه در ایام منتهی به شبهای عید قرار داریم، بازار صنف او متاثر از این ایام افزایش فعالیت و رونقی داشته و از سوی دیگر افزایش قیمت دلار تا چه حد بر بازار صنف شما تاثیرگذار بوده؟
به گفته آیدا میلانی، امسال فروشی به اسم بازار شب عید در صنف تزئینات ساختمان مشاهده نشده. او توضیح می دهد بازار شب عید معمولا از پانزدهم دی ماه هر سال شروع می شد و همکارانش حداکثر تا پایان اسفند ماه، می توانستند سفارش کار بگیرند و تا پایان سال تحویل دهند.
میلانی اظهار تاسف می کند از اینکه امسال به قدری بیکاری در صنف او زیاد شده که چنانچه هرلحظه خریداری به هر فروشگاهی مراجعه کند، فروشگاه همان روز کارش را شروع میکند در حالی که در زمان اوج کار معمولا مشتریان حداقل یک هفته در نوبت رسیدگی می ماندند.
در این میان بنا به اظهارات رئیس اتحادیه صنف تزئینات داخلی ساختمانِ تهران، افزایش قیمت ارز هم مزید برعلت شده و به رکود بازار صنف تزئینات ساختمان حداقل تا ۳۰ درصد دامن زده.
اما مشکل مواد اولیه و ممنوعیت واردات برخی اقلام تا چه حد ادامه دارد یا مرتفع شده؟ میلانی در خصوص عدم واردات مواد اولیه در تولید لمینت مانند H- D – F و روکش OVER LEY توضیح می دهد که باعث شده از کیفیت تولید کالاهای فوق کاسته و در نهایت به خریدار اجهاف شده و بار ترافیک کاری اتحادیه در خصوص شکایات مصرف کنندگان افزایش دهد.
بحث قوانین مالیاتی و درگاهها و سامانههای جدید هم مطرح است و جویا می شویم که آیا همچنان واحدهای صنفی را در تنگنا قرار داده؟ رئیس اتحادیه صنف تزئینات داخلی ساختمانِ تهران با بیان اینکه به اعضای صنف او همچنان در پرداخت مالیات بر درآمد اجحاف می شود در خصوص ضریب مالیات با توجه به اینکه در بعضی از رسته های این صنف از زمان تخصیص کد آیسیک کلمه فروش حذف شده و اکثر رسته های این اتحادیه خدماتی معرفی شده، تصریح می کند که اعضای این صنف به جای مالیات حقه مالیات به ناحق پرداخت می کنند؛ موضوعی که با کمک هیات مدیره اتحادیه در حال پیگیری است.