• امروز : جمعه, ۱۵ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

16
رئیس اتحادیه فخاران تهران:

افزایش ۴۰۰ درصدی گاز بها کمر این صنف را خم کرده است/ درگاه مجوزهای ملی اصلا نباید اتفاق می افتاد

  • کد خبر : 1401
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۳
افزایش ۴۰۰ درصدی گاز بها کمر این صنف را خم کرده است/ درگاه مجوزهای ملی اصلا نباید اتفاق می افتاد
کریم للوی گفت: از خرداد ماه سال جاری شرکت ملی گاز، تعرفه گاز بهای کارخانه های آجرپزی را ۴۰۰ درصد افزایش داده که این موضوع باعث ایجاد چالش بزرگی در این کارخانه ها شده است.

کریم للوی، رئیس اتحادیه فخاران تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران با بیان مطلب فوق تصریح کرد: با ادامه این روند شاهد تعطیلی بسیاری از کارخانه های آجر و سفال و به تبع آن بیکاری و مشکل ساخت مسکن در سطح کشور خواهیم بود.

وی با ابراز امیدواری از رفع موانع موجود بر سر راه صنف متبوع خود خاطرنشان کرد: مسئولان در هیات دولت و وزیران باید فکری عاجل برای حل این معضل اتخاذ کنند و ضمن حمایت از کارخانه های آجر و سفال و بخش تولید از بیکاری این صنف بزرگ جلوگیری کنند.

با رکود ساخت وساز، فخاران هم با رکود مواجه شده اند

وی با اشاره به وضعیت بازار فعالان این اتحادیه اظهار کرد: بازار تولید و فروش کارخانه های آجر متاثر از بازار ساخت وساز و مسکن است که با رکود ساخت وساز، این واحدها هم بارکود مواجه شده اند.

افزایش قیمت ارز به تولید جنس های بی کیفیت منجر می شود

رئیس اتحادیه فخاران در مورد مشکلات ارزی مبتلابه صنف گفت: با افزایش قیمت ارز و دلار خود به خود هم بهای قطعات و لوازم برای دستگاه‌های تولید آجر و سفال و هم قطعات ماشین آلات (لودر و بولدوزر) و کامیون افزایش پیدا می کند. همین امر باعث می شود برخی برای کاهش هزینه های خود جنس های بی کیفیت تولید و وارد بازار کنند.

وی با بیان اینکه عدم نظارت بر محصولات موجود بازار و جلوگیری از ورود کالاهای بی کیفیت معضل دیگری برای ما محسوب می شود گفت: به عبارتی هم معضل جنس گران و هم بی کیفیت لطمات جبران ناپذیری به صنف وارد کرده است.

کنترل و نظارت از دست اتحادیه ها عملا خارج شده است

للوی یکی دیگر از چالش های این اتحادیه را درگاه ملی مجوزهای کسب و کار برشمرد و گفت: درگاه مجوزهای ملی باعث نادیده گرفتن اتحادیه ها شده و کنترل و نظارت را از دست اتحادیه ها عملا خارج کرده  است، کما اینکه وقتی اعضا با مشکل برخورد می‌کنند از دست اتحادیه و اتاق اصناف هم کاری برنمی‎آید و وزارت صمت هم جوابگوی مشکلات موجود نیست.

قدرت بالقوه اتاق اصناف غیر قابل توصیف است

للوی تصریح کرد: اتاق اصناف تهران از سوی دولت و مجلس کمتر دیده شده و باید نقش پررنگ تری در کشور داشته باشد.

وی در مورد نقش اتاق اصناف تاکید کرد: قدرت بالقوه اتاق اصناف غیر قابل توصیف است؛ ولی آن طور که باید از سوی دولت و مجلس دیده نمی شود. نمونه آن درگاه ملی صدور مجوزهای کسب و کار است که اصلا نباید اتفاق می افتاد؛ چرا که تاکنون اتاق اصناف و اتحادیه ها هزینه ای برای دولت نداشته و ندارند و اداره آن توسط خود اعضا و اتحادیه ها انجام می شد و لزومی نداشت که درگاه ملی مجوز برای کاهش هزینه ایجاد شود.

بی تاثیری یارانه ها در افزایش لحظه ای قیمت ها

رئیس اتحادیه فخاران تهران در مورد یارانه ها گفت: سال ۸۹ با هدفمندی یارانه قرار بود ۵۰ درصد به مردم و۳۰ درصد به صنایع و کشاورزی و۲۰ درصد هم به دولت اختصاص پیدا کند که متاسفانه دولت اعلام کرد ۲۰ درصد برای دولت نمی‌ماند و از۳۰ درصد یارانه صنایع و کشاورزی هم خبری نشد و در آخر بسیاری از مردم هم از لیست دریافت یارانه حذف شدند و الان شاهد آزاد شدن و افزایش لحظه ای قیمت ها هستیم.

وی در پایان در مورد برنامه های این اتحادیه گفت: در هیات مدیره اتحادیه فخاران در حد توان برای حل مشکلات تلاش می‌کنیم؛ ولی متاسفانه بیشتر مشکلات ما دست دولت بوده و در مواردی با مساعدت بعضی از مسئولان دلسوز حل می شود و در مواردی هم همانطور لاینحل می ماند. امیدواریم با کمک اتاق اصناف و مساعدت بیشتر دولت این موارد هم رفع شود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1401

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.