• امروز : جمعه, ۳ مرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 25 July - 2025
کل اخبار 2008اخبار امروز : 0
7
افضل ملکی، رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان گوشت گاوی، گوسفندی، پرنده و ماهی تهران:

افزایش قیمت گوشت در تهران و ممانعت کرمانشاه در صدورِ مجوزِ ورود!

  • کد خبر : 8030
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
افزایش قیمت گوشت در تهران و ممانعت کرمانشاه در صدورِ مجوزِ ورود!
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| افضل ملکی، رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان گوشت گاوی، گوسفندی، پرنده و ماهی تهران تائید می کند که با توجه به شرایط حاکم، قیمت این اقلام، افزایشی بوده و در یکی دو هفته اخیر، گوشت گوسفندی چیزی حدود 50 تا 60 هزار تومان و گوشت گوساله حدود 20 تا 30 هزار تومان افزایش قیمت پیدا کرده. ممانعت استان کرمانشاه در ارائه مجوز وورد گوشت به تهران، افزایش قیمت دلار و خروج غیر مجاز گوشت از کشور از جمله دلایلی هستند که با وجود عدم کمبود باعث افزایش قیمت گوشت در پایتخت شده اند.

به اعتقاد افضل ملکی، رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان گوشت گاوی، گوسفندی، پرنده و ماهی تهران، افزایش قیمت دلار بر این افزایش قیمت ها تاثیرگذار بوده همچنین بارش هایی که در هفته های اخیر، راه بندان و به تبع آن تعطیلات مکرری را در پی داشته تا حدودی، مجوز ورود دام به استان تهران را کاهش داده اند.

ملکی به این نکته اشاره می کند که تامین گوشت استان تهران از استان کرمانشاه صورت می گیرد و در واقع معضلی که اکنون بر این صنف حاکم است تا حدودی به همین عدم اعطای مجوز برمی گردد به این صورت که استان کرمانشاه از دادن مجوز ممانعت می کند و همان ندادن مجوز در استان تهران کمبود ایجاد کرده و این خود باعث افزایش قیمت می شود.

رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان گوشت گاوی، گوسفندی، پرنده و ماهی تهران، افزایش قیمت گوشت را در کنار ضعیف تر شدن توان شهروندان در خرید این کالای اساسی در سبد خانوارها گذاشته و اظهار امیدواری می کند دامداران در ماه رمضان و شب عید، دام هایشان را با قیمت بهتری عرضه کنند.

بنا به گفته ملکی، عرضه کم دام در افزایش قیمت موثر است و کمبودی به آن صورت وجود ندارد البته تا حدی هم دام به صورت غیر مجاز وارد و تا حدودی از مرز به صورت غیر مجاز، خارج می شود. رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان گوشت گاوی، گوسفندی، پرنده و ماهی تهران، م گوید که در این زمینه اطلاع رسانی لازم صورت توسط اتحادیه و شخص او به مسئولان، مقامات و رسانه ها صورت گرفته و امیدوار است اقدامات لازم انجام شود.

از ملکی، می پرسیم شب عید و ماه رمضان با افزایش قیمت مواجه خواهیم بود یا اینکه بسته های خاصی برای این ایام وجود خواهد داشت؟ به گفته او به صورت دقیق نمی توان در این زمینه پیش بینی داشت و به هر حال در این ایام یکسری بحث هبه و خیرات و غیره مطرح می شود و سفارشات تا حدودی بالاتر می رود و از آن سو و بازار تا حدودی تحت تاثیر قرار می گیرد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8030
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 119 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.