او قیمت منطقی هرکیلو شکر فله را ۴۵ هزار و ۹۸۰ تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به نرخ مصوبی که برای شکر فله در بازار اعلام نشده است، شکر تا ۴۸ هزارتومان در بازار عرضه می شود که در نهایت عرضه شکر خارج از شبکه منجر به اخذ جرایم برای واحدهای صنفی متخلف شده است. این درحالی است که اگر برمبنای آنالیز قیمت ارائه شود، همانند سنوات گذشته بازار با ثبات می رسد.
کنگری با بیان اینکه کمبودی در عرضه برنج نداریم، افزود: قیمت کنونی هرکیلو برنج ایرانی هاشمی ۱۱۵ تا ۱۲۰ هزارتومان، ارقام پرمحصول ۶۰ تا ۶۵ هزارتومان و برنج خارجی ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان است که با احتساب ۱۵ درصد سود باید در خرده فروشی عرضه شود که نسبت به ابتدای سال ۲۰ تا ۲۵ درصد رشد داشته است.
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران درباره آخرین وضعیت بازار حبوبات افزود: قیمت حبوبات وارداتی همچون عدس و لوبیا قرمز ۵۰ تا ۶۰ درصد رشد داشته است.
او از افزایش ۲۳ درصدی قیمت چای خبر داد و گفت: ارزش افزوده چای از یک درصد به ۱۰ درصد افزایش یافت، اما هنوز اعمال نشده که همین امر منجر به توزیع قطره چکانی شده است. با اعمال افزایش ۲۳ درصدی قیمت چای بسته بندی نیم کیلویی به ۳۱۹ هزار و ۹۰۰ تومان رسید.
کنگری گفت: در حال حاضر عرضه و تقاضا در بازار اقلام اساسی برابری می کند که فراوانی کالا در کنار رکود بازار موجب شده تا نوسان قیمتی نداشته باشیم.