• امروز : شنبه, ۱۷ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 7 June - 2025
کل اخبار 1897اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

هشدارِ احمد حسینی در خصوص خسارت‌های مالی و جانی قطعات تقلبی و بی‌کیفیت در بازار مسئولین محترم، فکر نمی کنید زمان تخصیص ارز خیلی طولانی شده باشد؟/ امیدوارم زمزمه های جلوگیری از ورادات دوربین صحت نداشته باشد اتحادیه ها امروز بیش از هر زمان دیگری باید در تصمیم گیری ها دخیل باشند/ تعیین قیمت های منطقی و حمایت های قاطع مالیاتی از اوجب واجبات است نمایشِ هزاران اثر تاریخی نفیس از ۱۷ تا ۲۰ خرداد در روز جهانی صنایع دستی/ این آثار، بخشی از هویت، تاریخ و حافظه جمعی ما هستند زیر تیغِ موازی کاری های بخش دولتی و انجمن های خصوصی / مسئولان بگویند چرا شبکه مویرگی توزیع را نادیده می گیرند؟ حبوبات پیشی گرفت؛ افزایش ۱۵۰ درصدی قیمت در عرض چندماه!/ در سایر اقلام؛ خرما اول شد؛ روغن کمیاب در فصل جابجایی فقط از باربری های مجاز، استفاده کنید/ آسیب های استفاده از بدون جوازها غیر قابل جبران است آنچه باید درباره «هولوگرام» رسته مشاوران خدمات رنگ خودرو بدانید/ این هولوگرام در سایت اتحادیه قابل رهگیری است همدلی در صنف و جمع سلایق از مشارکت در انتخابات تا حال و هوای معنوی تور زیارتی مشهد مقدس در شرایط فعلی قیمت طلا و سکه افزایش یا کاهش چشمگیری نخواهد داشت/ مردم مبادلات خود را انجام دهند محمدرضا فرجی تهرانی خواستار اصلاح فوری ضرایب مالیاتی برای سرمایه گذاران شد بازار شکر با ثبات و کاهش قیمت همراه است/ سامانه بازارگاه، قیمت‌ها را شفاف و روند عرضه را منظم‌تر کرد

5
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان چوب، تخته و فرآورده‌های خام چوبی تهران:

از موانع دولتی تا لزوم شنیدن صدای تولیدکنندگان

  • کد خبر : 8047
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۹:۳۰
از موانع دولتی تا لزوم شنیدن صدای تولیدکنندگان
عباس هادی‌زاده، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان چوب، تخته و فرآورده‌های خام چوبی تهران با انتقاد از عدم استفاده بهینه از فناوری و ایجاد مشکلات برای تولیدکنندگان، گفت: متاسفانه امروز بازرسی‌های پیشین از اتحادیه‌ها سلب شده و این نهادها تنها به عنوان متولیان بازرسی عمل می‌کنند.

 رئیس اتحادیه صنف فروشندگان چوب، تخته و فرآورده‌های خام چوبی با اشاره به اینکه این اتحادیه به عنوان یک نهاد توزیعی، در تصمیم‌گیری‌های مربوط به تولید نقش ندارد، گفت: ما نیز همچون دیگر اصناف با مشکلات ناترازی و چالش‌های موجود در جامعه مواجه هستیم.

وی به فعالیت‌های مستمر اتحادیه در پیگیری مطالبات صنفی و تلاش برای کاهش ضرایب مالیاتی اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۳ این اتحادیه توانست با پیگیری مطالبات هم صنفی‌ها در مجامع و نهادهای مختلف، اعتماد صنفی را بازسازی کند.

الزام بر حذف موانع تولید

هادی‌زاده با انتقاد از مشکلات تولیدکنندگان برای دریافت مجوزها و خدمات از سامانه‌های مختلف اظهار کرد: متاسفانه دولت به جای استفاده بهینه از تکنولوژی‌های نوین مانند هوش مصنوعی، موانع بیشتری بر سر راه فعالان صنفی ایجاد کرده است.

وی درباره چالش‌ها و محدودیت‌های موجود در ارتباط اتحادیه‌ها با اعضای خود، تصریح کرد:  ظرفیت‌های لازم برای ایجاد تفکرات عمومی و آرامش در جامعه وجود دارد، اما موانع دستوری از سوی مقامات و نهادهای غیرمتخصص، این ظرفیت‌ها را محدود کرده است.

ضرورت واگذاری اختیارات به اصناف و شفافیت در عملکرد

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان چوب، تخته و فرآورده‌های خام تهران چوبی تأکید کرد: صدای تولیدکنندگان و صنعتگران باید شنیده شود تا عملکرد اتحادیه‌ها به صورت شفاف و مؤثر پوشش داده شود.

وی ادامه داد: اگر بخشی از اختیارات نهادهای دولتی به اصناف واگذار شود، می‌توان به کاهش قیمت‌ها و رصد بهتر مسائل اجتماعی دست یافت. همچنین امروز بازرسی‌های پیشین از اتحادیه‌ها سلب شده است و این نهادها تنها به عنوان متولیان بازرسی عمل می‌کنند که این وضعیت باعث می‌شود افراد به راحتی مجوزهایی را دریافت کنند که ممکن است مناسب فعالیت‌هایشان نباشد و در نتیجه مشکلاتی در جامعه ایجاد می‌شود.

هادی‌زاده در پایان اظهار کرد: این محدودیت‌ها باعث ایجاد التهابات ذهنی و مشکلات صنفی در سطح جامعه شده و ناترازی‌های موجود را تشدید کرده است.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8047

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.