• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1856اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

25
علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندیِ تهران:

گوشتی که حق قصاب است در فروشگاه های زنجیره ای توزیع می شود/ کشتار بره ها به خاطر نبودن علوفه

  • کد خبر : 5446
  • ۰۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱
گوشتی که حق قصاب است در فروشگاه های زنجیره ای توزیع می شود/ کشتار بره ها به خاطر نبودن علوفه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، گوشت، گران است و فروش ها خیلی پایین آمده اند؛ این را علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران می گوید با این توضیح که درصد فروش ها خیلی ضعیف هستند و با اینکه در دو هفته اخیر قیمت گوشت 20 تا 30 هزار تومان کاهشی بوده باز هم قدرت خرید مردم پایین مانده.

به این ترتیب مخاطب و مشتری گوشت گوسفندی دیرزمانیست که گوشت، این قوت غالب را از سبد خانوار و سفره خود حذف کرده و این قسم پایین آمدن ها هم تاثیری بر تشویق او به خرید نداشته اما واحدهای صنفی در این شرایط چگونه فعالیت کرده و به کسب کار خود ادامه می دهند؟

رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندیِ تهران، می گوید پایین آمدن فروش به علت گرانی، خود به معضلی برای صنفی بدل می شود که خرجش بیشتر از دخلش است.

علی اصغر ملکی، در شرح مشکلاتی که برای واحدهای صنفی وجود دارد، به بحث مالیات و از آن سشو، هزینه برق اشاره کرده و می گوید: همین رفتن و آمدن برق، خود به معضلی برای واحدهای صنفی ما بدل شده از اشکالی که در یخچال ها پیش می آید تا موتورهایی که می سوزد و واقعا همه مستاصل مانده اند که با این شرایطی که ایجاد شده چه کنند.

اما نکته مهم دیگری که  در این شرایط سخت، رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندیِ تهران، متذکر می شود این است که گوشت هایی هم که دولت وارد کرده و به بازار تزریق می کند، همه در فروشگاه های زنجیره ای توزیع می شوند و آن را در اختیار کسبه نمی گذارند که حداقل از این مسیر چیزی عایدشان شود.

این موضوعیست که واحدهای صنفی به اتحادیه منتقل کرده و معتقدند این گوشتی که حق قصاب است چرا تنها در فروشگاه های زنجیره ای توزیع شده و به قصاب ها داده نمی شود؟ به گفته ملکی، قصاب های تهران تنها کالایشان گوشت است در حالی که فروشگاه ها پر از اجناس مختلف بوده و گوشت را هم به آن ها می دهند.

رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندیِ تهران، در خصوص واردات توضیح می دهد که «در حال حاضر، مسئولان گوشت را به صورت قطره چکانی وارد کشور می کنند که این هم اگر نباشد چالش بازار بیش از این می شود.» او می افزاید: اگر شهریور را پشت سر گذاشته و وارد مهر ماه شویم، هوا خنک تر شده و مصرف گوشت بالا می رود و این است که اگر مسئولان، شرایطی ایجاد کنند که مقداری از همین گوشت های وارداتی را در اختیار مغازه ها قرار دهند، حداقل سودی عایدشان شده تا بتوانند چراغشان را روشن نگه دارند. به گفته ملکی: الان چراغ کسبه یکی یکی خاموش می شود و برخی پشت می کنند به این کار.

از گوشت های وارداتی به میزان کشتار در کشور می رسیم؛  بنا به اظهارات رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندیِ تهران، کشتار هست اما گران است؛ گوسفند زنده را کمتر از کیلویی ۳۲۰ هزار تومان به شما نمی دهند و تازه سر او را ببرند بیش از دو برابر می شود؛ از آن طرف دامدار شرایط نگهداری دام ها را ندارد، سال های گذشته بره ها را هشت، ۹ کیلویی به خاطر نبودن علوفه کشتار می کردند.

ملکی، تامید می کند که «دولت باید علوفه را تامین کند تا دامدار دغدغه نگه داشتن گوسفند را نداشته باشد؛ در شش ماهه اول دام در صحرا هست اما در شش ماهه دوم باید در آغل خوراک بخورد و این است که دامدار زمانی که این هزینه ها را می پردازد مجبور می شود آن را روی قیمت اعمال کند.»

او در خصوص قیمت گوشت گوسفندی با توجه به سیاست هایی که به ویژه دولت جدید در خصوص معیشت مردم، اتخاذ کرده، اظهار امیدواری می کند مسئولان جدید بتوانند این فضا را که در آن گوشت هم مثل نان جزو قوت غالب مردم است مدیریت کنند.

رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندیِ تهران، می گوید: از دهه ها پیش هم از طریق فروش نفت، سوبسید گوشت را می دادند؛ الان هم سوبسید می دهند اما پاسخگوی این همه مسائل نیست؛ نا زمان انقلاب ۳۴ میلیون نفر بودیم الان حدود ۹۰ میلیون نفر هستیم و باید برنامه ریزی ها بر مبنای این تعداد سرانه باشد نه بر مبنای آن ۳۴ میلیون.

ملکی به کوچ کشاورزان و دامپروران به دلیل شرایط دشوار معیشتی به شهرها هم اشاره کرده و می گوید باید سرمایه گذاری های کلان صورت بگیرد و مسئولان دامپروری و کشاورزی را گسترش دهند که ما در این زمینه به نوعی خودکفایی دست پیدا کنیم.

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5446
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 349 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.