• امروز : پنجشنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 29 May - 2025
کل اخبار 1886اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

حبوبات پیشی گرفت؛ افزایش ۱۵۰ درصدی قیمت در عرض چندماه!/ در سایر اقلام؛ خرما اول شد؛ روغن کمیاب در فصل جابجایی فقط از باربری های مجاز، استفاده کنید/ آسیب های استفاده از بدون جوازها غیر قابل جبران است آنچه باید درباره «هولوگرام» رسته مشاوران خدمات رنگ خودرو بدانید/ این هولوگرام در سایت اتحادیه قابل رهگیری است همدلی در صنف و جمع سلایق از مشارکت در انتخابات تا حال و هوای معنوی تور زیارتی مشهد مقدس فروشگاه‌های زنجیره‌ای لوازم‌خانگی به مردم خیانت می‌کنند/ بهره ۳۱ درصدی بانک چگونه پرداخت می‌شود؟! رکود و کاهش تقاضا همچنان در بازار طلا ادامه دارد صورتحساب نوع ۳ همان رسید دستگاه‌های کارتخوان است/ تایید خبر مالیاتی برای اصناف بررسی فرصت‌های همکاری با فعالان صنعت چاپ چین/ برای پیشرفت صنف چاپ باید به ارتقای منافع جمعی فکر کنیم نیازمند برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مشخص هستیم/ دلیل نوسان قیمت پیاز چیست؟ مشکلی در عرضه میوه نداریم/ افزایش ۵۰درصدی قیمت شایعه است

0
نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش در هجدهمین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر اصفهان

حضور فعال و کم نظیر اتحادیه و دانشگاه طلا و جواهر تهران در نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر اصفهان/ تقدیر از اتحادیه و دانشگاه طلا و جواهر تهران به پاس حمایت علمی و معنوی از صنف

  • کد خبر : 9125
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۹
حضور فعال و کم نظیر اتحادیه و دانشگاه  طلا و جواهر تهران در نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر اصفهان/  تقدیر از اتحادیه و دانشگاه طلا و جواهر تهران به پاس حمایت علمی و معنوی از صنف
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| هجدهمین نمایشگاه تخصصی طلا، فلزات گرانبها، گوهرسنگ ها، ماشین آلات و صنایع وابسته اصفهان با حضور مسئولین دولتی و استانی، روسای اتحادیه های طلا و جواهر کشور و فعالین این صنف در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان برگزار شد. حضور فعال و کم نظیر اتحادیه و دانشگاه طلا و جواهر تهران در هجدهمین نمایشگاه تخصصی طلا، فلزات گرانبها، گوهرسنگ ها، ماشین آلات و صنایع وابسته اصفهان و استقبال پر شور مسئولین و بازدیدکنندگان از این غرفه یکی از نکات قابل توجه این نمایشگاه بود.

نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران ضمن بازدید از غرفه ها با توجه با تجربیات و تخصص خود در این حوزه در سری جلسات و ورکشاپ هایی حاضر شد و جهت استفاده بهینه و بیشتر از همه ظرفیتی های این هنرصنعت تاثیگذار به ایراد سخنانی پرداخت.

رونمایی از سازه نوآورانه دانشگاه طلا و جواهر در غرفه اتحادیه طلا و جواهر تهران/ و جهان خیره به دستان تو ماند

همزمان با افتتاح  هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر اصفهان، سازه فاخر  متشکل از جواهرات  و زیورآلات  با موضوع بناهای تاریخی شهر اصفهان که توسط دانشگاه اتحادیه طلا و جواهر تهران ساخته شده بود، رونمایی شد. در ساخت این بنا با محوریت همبستگی  اقوام و ادیان ایرانی ایجاد شده بیش از ۱۱۰۰ نفر ساعت کار پژوهشی و تخصصی از طراحی تا اجرا انجام شده است. این پروژه «و جهان خیره به دستان تو ماند» نامگذاری شد.

رونمایی از سازه نقره و جواهر پل خواجو در غرفه اتحادیه و دانشگاه طلا و جواهر تهران

همزمان با هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر اصفهان با حضور جمعی از روسای اتحادیه های طلا و جواهر کشور و هیات مدیره اتحادیه  طلا و جواهر تهران  از سازه نقره و جواهر پل خواجو با عنوان نقره زاد خواجو  که توسط اساتید  و دانشجویان مرکز علمی  کاربردی اتحادیه  طلا و جواهر تهران طراحی و تولید شده، رونمایی شد.

برگزاری ورکشاپ

در حاشیه نمایشگاه  توسط مرکز علمی کاربردی  اتحادیه طلا و جواهر ، نقره و سکه فروش تهران ورکشاپ روش های تشخیص گوهر های مصنوعی با حضور استاد امیرکاظم کفایتی، استاد گوهرشناسی دانشگاه علمی  کاربردی اتحادیه  طلا و جواهر  تهران و با حضور رئیس و هیات مدیره اتحادیه  طلا و جواهر تهران نیز برگزار شد.

گفتنی ست که در حاشیه این نمایشگاه ضمن اعلام برندگان جشنواره طراحی طلا و جواهر ایران از اتحادیه و دانشگاه طلا و جواهر تهران به سبب حمایت علمی و معنوی از این جشنواره تقدیر شد.

هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر اصفهان روز سوم خرداد با حضو  روسای اتحادیه های سراسر کشور در حالی افتتاح شد که ۱۴۵ غرفه به متراژ ۱۶ هزار متر مربع و ۱۲ غرفه برای طراحان در نظر گرفته شد همچنین از چهار کشور خارجی غرفه‌دار به‌صورت مستقیم حضور داشته و نمایندگانی از دو کشور دیگر نیز به صورت غیرمستقیم در این نمایشگاه شرکت کردند.

اختتامیه اولین جشنواره طراحی طلا و جواهر اصفهان روز سوم خرداد با حضور آلسیو باسکی چهره سرشناس طراحی و جواهرات و دیگر مسئولان در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=9125
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 51 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.