• امروز : پنجشنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 29 May - 2025
کل اخبار 1886اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

حبوبات پیشی گرفت؛ افزایش ۱۵۰ درصدی قیمت در عرض چندماه!/ در سایر اقلام؛ خرما اول شد؛ روغن کمیاب در فصل جابجایی فقط از باربری های مجاز، استفاده کنید/ آسیب های استفاده از بدون جوازها غیر قابل جبران است آنچه باید درباره «هولوگرام» رسته مشاوران خدمات رنگ خودرو بدانید/ این هولوگرام در سایت اتحادیه قابل رهگیری است همدلی در صنف و جمع سلایق از مشارکت در انتخابات تا حال و هوای معنوی تور زیارتی مشهد مقدس فروشگاه‌های زنجیره‌ای لوازم‌خانگی به مردم خیانت می‌کنند/ بهره ۳۱ درصدی بانک چگونه پرداخت می‌شود؟! رکود و کاهش تقاضا همچنان در بازار طلا ادامه دارد صورتحساب نوع ۳ همان رسید دستگاه‌های کارتخوان است/ تایید خبر مالیاتی برای اصناف بررسی فرصت‌های همکاری با فعالان صنعت چاپ چین/ برای پیشرفت صنف چاپ باید به ارتقای منافع جمعی فکر کنیم نیازمند برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مشخص هستیم/ دلیل نوسان قیمت پیاز چیست؟ مشکلی در عرضه میوه نداریم/ افزایش ۵۰درصدی قیمت شایعه است

0
حسین ناظم زاده، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم بهداشتی و ساختمانی تهران:

ارتباط راهی برای رسیدن به عدالت مالیاتی/ نمایندگان مجلس همچون زمان پیش از انتخابات به گفتگو با اصناف ادامه دهند

  • کد خبر : 9119
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
ارتباط راهی برای رسیدن به عدالت مالیاتی/ نمایندگان مجلس همچون زمان پیش از انتخابات به گفتگو با اصناف ادامه دهند
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| تعامل و ارتباط اصناف با نهادها، سازمان های دولتی، نمایندگان مجلس و مدیران کل اداره مالیات از اهمیت بالایی برخوردار است؛ ارتباطی که می تواند به بهبود شرایط اقتصادی، رفاهی و عدالت مالیاتی کمک کند. حسین ناظم زاده، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم بهداشتی و ساختمانی تهران ضمن تاکید بر این نکته یکی از مهم ترین این سازمان ها را سازمان برنامه و بودجه می داند که از طریق گفتگو با او می توان پیش از تصویب بودجه سال آینده، نقطه نظرات اصناف را در بودجه بندی طرح های اقتصادی و مالیاتی، بیان کرد.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم بهداشتی و ساختمانی تهران، می گوید طی جلساتی که او و همکارانش با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیر کل مالیاتی داشته اند، متفق القول در این نکته هم نظر بودند که کاش شرایطی فراهم می شد تا این نقطه نظرات را پیش از ارسال بودجه به مجلس توسط دولت، مطرح یا به قولی علاج واقعه قبل از وقوع آن، می کردند؛ از این طریق شاید ماده ها و تبصره های مربوط به مسائل مالیاتی، اعم از مالیات بر درآمد و عایدی و مخصوصا مالیات بر ارزش افزوده، محل بحث و احتمالا ایجاد تغییراتی می بود. ناظم زاده، از مدیران در سازمان برنامه و بودجه دعوت کرده و گفته اگر هم نتوانستند تشریف بیاورند ما به عنوان مهمان به حضورشان شرف یاب می شویم.

همچنین به اعتقاد او نمایندگان مجلس می توانند با تصویب قوانین حمایتی و تسهیل گری به رشد و توسعه کسب و کارهای کوچک کمک کنند البته دعوت از نمایندگانی که در کمیسیون های مربوطه به اصناف مانند کمیسیون بودجه، عمران و اقتصادی، حضور دارند و یا نمایندگان عضو فراکسیون اصناف هم می تواند بسیار اثربخش باشد. به گفته ناظم زاده، همانطور که این افراد قبل از موعد انتخابات جهت جلب نظر روسای اتحادیه و اخذ رای به اینجا تشریف آورده و قول ها و برنامه های زیبایی را در افق حمایت از اصناف، رشد اقتصادی و تسهیلات بانکی برای ما ترسیم کرده بودند، حضورشان می تواند موثر باشد تا شاید از مسیر این بحث و گفتگوها، نقطه نظرات اصناف را به آن ها یادآوری و درخواست های خود را مطرح کنیم به این دلیل که آن ها در دو، سه سال دیگر به رای مجدد ما نیاز دارند.

از سوی دیگر دعوت از مسئولین سه قوه مقننه، مجریه و البته قضائیه به اتاق اصناف تهران، می تواند، فرصت خوبی باشد تا آن ها مشکلات و چالش ها را از نزدیک شناخته و برای یافتن راه حل مناسب با اصناف مشورت کنند.

البته به گفته او باید ترکیبی از جلسات در اتاق اصناف تهران و دیدار با کمیسیون های مختلف در سازمان برنامه و بودجه و نیز مجلس داشته باشیم تا ارتباط قوی تری ایجاد شود.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم بهداشتی و ساختمانی تهران با تاکید بر اینکه از فراکسیون اصناف مجلس باید استفاده شود، افزوده است که در حال حاضر کمیسیون های بیمه و مالیات اتاق تقریبا هر ماه یکبار با یکی از مدیران کل و یا معاونین آن ها و گاه نمایندگان مجلس، دیدار و نقطه نظرات و مسائل و اشکالات مالیاتی را با آن ها در میان می گذارند.

سایر مشکلات از تضاد و تقابل سامانه های متعدد ماده ۱۰۰ شهرداری

ناظم زاده، در ادامه گفته که اصناف و در راس آن ها اتحادیه ها با مشکلات و چالش های دیگری نیز درگیرند؛ سامانه های متعدد و بعضا در تقابل با یکدیگر، بحث واردات و صادرات و مسائل مربوط به ترخیص و گمرک، بخشنامه های متعد، موانع تولید، اجاره های سرسام آور،  تولیدات زیرپله ای و غیر استاندارد، قاچاق و تخصیص ارز، سنگ اندازی ها و در راس آن ماده ۱۰۰ شهرداری، مشکلات کارفرما و کارگر و حضور اتباع و البته به تازگی چالش هایی با هیات مقررات زدایی و چگونگی صدور جواز و بازرسی های پسینه و حتی اخذ حق عضویت ها که هر کدام از این مشکلات باید با دعوت از مسئولین به نقد و گفتگو گذاشته شده و با حصول به راه حل مناسب برطرف شود.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم بهداشتی و ساختمانی تهران، معتقد است که این دیدارها می تواند با مسئولین و روسای اتحادیه ها در قالب اجلاس های فوق العاده برگزار شود و طبق دستور جلسه که از قبل اعلام می شود، دو یا سه تن از روسا و یا هیات رئیسه محترم به نمایندگی از طرف کل روسا صحبت کنند که جلسه از دستور کارش خارج و به حاشیه کشیده نشود. مانند جلسه ای که سال گذشته با استاندار برگزار شد که البته مهمان هایی خارج از اتاق، جلسه را به حاشیه کشاندند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=9119
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 59 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.