• امروز : سه شنبه, ۱۳ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 3 June - 2025
کل اخبار 1897اخبار امروز : 2

اطلاعیه ها

هشدارِ احمد حسینی در خصوص خسارت‌های مالی و جانی قطعات تقلبی و بی‌کیفیت در بازار مسئولین محترم، فکر نمی کنید زمان تخصیص ارز خیلی طولانی شده باشد؟/ امیدوارم زمزمه های جلوگیری از ورادات دوربین صحت نداشته باشد اتحادیه ها امروز بیش از هر زمان دیگری باید در تصمیم گیری ها دخیل باشند/ تعیین قیمت های منطقی و حمایت های قاطع مالیاتی از اوجب واجبات است نمایشِ هزاران اثر تاریخی نفیس از ۱۷ تا ۲۰ خرداد در روز جهانی صنایع دستی/ این آثار، بخشی از هویت، تاریخ و حافظه جمعی ما هستند زیر تیغِ موازی کاری های بخش دولتی و انجمن های خصوصی / مسئولان بگویند چرا شبکه مویرگی توزیع را نادیده می گیرند؟ حبوبات پیشی گرفت؛ افزایش ۱۵۰ درصدی قیمت در عرض چندماه!/ در سایر اقلام؛ خرما اول شد؛ روغن کمیاب در فصل جابجایی فقط از باربری های مجاز، استفاده کنید/ آسیب های استفاده از بدون جوازها غیر قابل جبران است آنچه باید درباره «هولوگرام» رسته مشاوران خدمات رنگ خودرو بدانید/ این هولوگرام در سایت اتحادیه قابل رهگیری است همدلی در صنف و جمع سلایق از مشارکت در انتخابات تا حال و هوای معنوی تور زیارتی مشهد مقدس در شرایط فعلی قیمت طلا و سکه افزایش یا کاهش چشمگیری نخواهد داشت/ مردم مبادلات خود را انجام دهند محمدرضا فرجی تهرانی خواستار اصلاح فوری ضرایب مالیاتی برای سرمایه گذاران شد بازار شکر با ثبات و کاهش قیمت همراه است/ سامانه بازارگاه، قیمت‌ها را شفاف و روند عرضه را منظم‌تر کرد

1
حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران:

اتحادیه ها امروز بیش از هر زمان دیگری باید در تصمیم گیری ها دخیل باشند/ تعیین قیمت های منطقی و حمایت های قاطع مالیاتی از اوجب واجبات است

  • کد خبر : 9206
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷
اتحادیه ها امروز بیش از هر زمان دیگری باید در تصمیم گیری ها دخیل باشند/ تعیین قیمت های منطقی و حمایت های قاطع مالیاتی از اوجب واجبات است
پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران| حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران با تأکید بر شرایط اقتصادی دشوار موجود، چالش‌های اصلی صنف متبوع خود را شامل افزایش هزینه‌های تولید، رقابت نامتوازن با واحدهای غیرمجاز، کاهش قدرت خرید مصرف‌کنندگان و نقص در نظارت‌های مؤثر بر بازار دانست. چالش ها و راهکارهای پیش رو، موضوع گفتگو با رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران است که این روزها بیش از هر زمان دیگری بر مشارکت فعال اتحادیه ها در فرآیند تصمیم گیری، تاکید می کند.

حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران در خصوص افزایش هزینه‌های تولید، توضیح داد که «افزایش قیمت مواد اولیه، حامل‌های انرژی و دستمزد نیروی کار، از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر افزایش هزینه‌های تولید محصولات است. به‌ویژه در زمینه تهیه حلیم، استفاده از گوشت قرمز با کیفیت بالا به دلیل قیمت‌های بالای آن، هزینه‌های تولید را به‌ شدت افزایش داده است.»

رئیس اتحادیه صنف کباب، حلیم و آشپز تهران همچنین درباره برخورد با واحدهای غیرمجاز گفت: اتحادیه با همکاری وزارت بهداشت، سازمان تعزیرات حکومتی و پلیس اماکن، گشت‌های بازرسی مستمر و شبانه‌روزی در سطح شهر تهران برگزار می‌کند. علاوه بر این، بنرهایی تحت عنوان «واحد مجاز فروش آش و حلیم» برای واحدهای دارای جواز کسب و پروانه بهداشتی تهیه شده است تا شهروندان بتوانند با اطمینان از واحدهای معتبر خرید کنند.

او در ادامه، کاهش قدرت خرید مردم را عامل مهمی در کاهش تقاضا برای محصولات با کیفیت دانست و افزود: «این وضعیت سبب شده بسیاری از مشتریان به سمت خرید اقلام ارزان‌قیمت‌تر گرایش پیدا کنند که به کاهش سودآوری واحدهای صنفی و حتی تعطیلی برخی از آن ها منجر شده است.»

محمدی در پاسخ به پرسشی درباره ضعف نظارت‌ها، تصریح کرد: «اتحادیه‌ها دارای مسئولیت هستند، اما از قدرت اجرایی کافی برای مقابله با تخلفات برخوردار نیستند. اتخاذ تصمیمات صنفی بدون بهره‌گیری از نظرات کارشناسی اتحادیه‌ها، نوعی بی‌انصافی به شمار می آید و ضروری است که اتحادیه‌ها در فرآیند تصمیم‌گیری، مشارکت فعال داشته باشند تا مشکلات مرتفع شوند.»

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، رئیس اتحادیه صنف کباب، حلیم و آشپز تهران، پیشنهادات اتحادیه برای بهبود شرایط صنف را موارد زیر عنوان کرد:

  1. حمایت همه‌جانبه از تولیدکنندگان داخلی از طریق ارائه تسهیلات مالی و کاهش مالیات‌ها.
  2. تقویت نظارت‌های بازار با افزایش گشت‌های بازرسی و همکاری نهادهای مرتبط.
  3. اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگ‌سازی برای اعضای صنف و اطلاع‌رسانی به مصرف‌کنندگان جهت ترویج خرید از واحدهای مجاز.
  4. تعیین قیمت‌های منطقی متناسب با هزینه‌های تولید، به گونه‌ای که هم تولیدکنندگان از سودآوری مطلوب برخوردار بوده و هم مصرف‌کنندگان بتوانند به محصولات با کیفیت دسترسی داشته باشند.

محمدی، یکی از مهم ترین نکات در بهبود وضعیت صنف خود را حمایت جدی و قاطع سازمان مالیاتی از غذاهای سنتی دانست و گفت: ضریب مالیاتی غذاهای سنتی باید نسبت به غذاهای غربی خیلی پایین‌تر باشد، در حالی‌که الان برعکس است و غذاهای غربی ضریب مالیاتشان کمتر است!

رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران با تاکید بر بالا بودن ضرایب مالیاتی غذاهای سنتی، تصریح کرد که ضریب مالیاتی ۱۸ درصد و بیشتر، برای این غذاها خیلی بالاست و حمایت از این صنف باید به‌گونه‌ای باشد که بتوان این غذاها را به دنیا هم صادر کرد نه این‌که دست روی دست گذاشت و شاهد حذف شدنش از سفره‌های بود.

رئیس اتحادیه صنف کباب، حلیم و آشپز تهران، خطاب به اعضای صنف بر رعایت اصول بهداشتی و ارائه محصولات با کیفیت، تاکید کرد و آن را زمینه‌ساز جلب اعتماد مشتریان دانست. محمدی همچنین به شهروندان توصیه کرد تا از خرید از واحدهای فاقد جواز کسب و پروانه بهداشتی خودداری کرده و صرفاً از مراکز معتبر خرید کنند تا سلامت خود و خانواده‌هایشان حفظ شود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=9206

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.