رئیس اتحادیه صنف نقاشان خودروی تهران، توضیح داده که این اتحادیه رسته ای به نام مشاور خدمات رنگ خودرو دارد که در حال حاضر برای آن ضوابطی طراحی کرده تا بر اساس آن عمل شود.
از نکات قابل توجه این طرح، تعریف هولوگرام برای آن ها توسط اتحادیه است؛ هولوگرامی که به گفته حسین جوانمرد مداینی برای تشخیص جواز دار از بدون جواز است چرا که تجربه نشان داده مردم زیاد به این نکته دقت نمی کنند.
رئیس اتحادیه صنف نقاشان خودروی تهران با توضیح اینکه واحدهای صنفی دارای جواز، زیر نظر اتحادیه بوده، آموزش دیده اند و مدرک فنی حرفه ای دارند، گفته بدون جوازها اکثرا به صورت سیار کار می کنند و اگر هم واحد صنفی داشته باشند یا اینکه نقص مدارک داشته و یا اصلا برای دریافت جواز اقدام نکرده اند.
جوانمرد مداینی افزوده این صنف به این دلیل که با اتحادیه نمایشگاه داران خودرو در ارتباط است، افراد اول به نمایشگاه رفته و بعد برای کارشناسی رنگ به صنف ما مراجعه می کنند؛ زمانی فردی اتومبیلی را خریداری می کند، ممکن است به جایی برود که اصلا یا مجوز ندارد یا به صورت سیار در فضای مجازی کار می کند که مشخص نیست این فرد از کجا آمده و مدارک لازم را دارد یا خیر و اصلا این کار را بلد است یا خیر کار از طرفی اتحادیه هم از رسیدگی به شکایاتی که از این واحدهای می شود، معذور است؛ در حال حاضر این صنف نزدیک به ۳۵۰ واحد صنفی دارد که ۱۷۰ واحد دارای جواز هستند.
گفتنی ست هولوگرام در سایت اتحادیه قابل رهگیری است؛ و در آن، مشخصات واحد صنفی و فردی که زیر نظر اتحادیه کار می کند، موجود است.