غلامرضا صفرنژاد، رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان بلور چینیِ تهران، با طرح این موضوع که بنگاه های اقتصادی اگر تا این حد منابع مالی دارند، کی پرسد که «چرا این منابع را در تولید هزینه نمی کنید؟ ما که در توزیع مشکل نداریم.»
به گفته او در حال حاضر، صنف چینی و بلور در بازار شوش بالغ بر چندین هراز واحد صنفی فعال و ارتباط خوبی با واحدهای تولیدی دارد.
صفرنژاد، خطاب به مسئولان می گوید: شما برای منِ واحدِ بیست متری رقیبی به نام سرای ایرانی در سه راه افسریه می تراشید، امکانات حمل و نقل و لجستیک و… در اختیار آن ها قرار می دهید و در این وضعیت آلودگی هوا و ترافیک تا پاسی از شب هم درب های این رقیب نابرابر را به روی مردم گشوده می دارید و بعد این واحد صنفیِ خیابان صابونیان در همان بازار شوش باید عوارض شهرداری و مالیات خود را به موقع پرداخت کند، بیمه اش را بدهد و زیر بار سایر هزینه های کمرشکن لع شود.
رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان بلور چینی تهران، می گوید: اگر واحدهای صنفی دچار خللی شوند یک به یک از رونق می افتند و سوال این است که آسیب اجتماعی آن به چه کسی وارد می شود؟
صفرنژاد با تاکید بر اینکه ما همه چیز را در قالب پول نگاه نکنیم، این ایده را مطرح می کند که «آقایانِ مسئولان، منابع بانکی را در اختیار واحدهای من هم قرار بدهید، خواهید دید، بهره وری آن به مراتب خیلی بیشتر است.»
او با تاکید بر اینکه اگر منافعی در این سرای ایرانی نبود، کاسب خرده پا را له نمی کردند، می افزاید که چندهزار واحد صنفی در اتحادیه زیر نظر بنده هستند و چنانچه امکانات در اختیار ما قرا بگیرد، می توانیم برنامه تعریف کنیم تا مشتری با قوت قلب و اطمینان خاطر به واحدهای صنفی رجوع کند.
رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان بلور چینی تهران، اعتقاد دارد که سرای ایرانی برای واحدهای صنفی یک معضل است و اگر همان امکانات حمایتی بنگاه های اقتصادی را که امروز در اختیار این معضل بزرگ، گذاشته اند، به او و همکارانش می دادند، قطعا شاهد ارائه خدماتی به نسبت بهتر می بودند.
صفرنژاد با تصریح اینکه تعهد می دهد بهتر از سرای ایرانی می تواند به مردم خدمت رسانی کند، تاکید می کند که «سرای ایرانی بلای جان کسبه شده اند؛ آن ها را کوچک می کنند و من نگران آینده ام که با این دست فرمان کجا می خواهیم برویم؟»
به زودی نمایشگاه های این واحدهای صنفی
اما برخی اتفاقات نظیر نمایشگاه ها می توانند به رشد و رونق واحدهای صنفی کمک کنند. رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان بلور چینی تهران، خبر می دهد که «در آذر ماه سال جاری در شهر آفتاب نمایشگاه تخصصی لوازم خانگی را داریم و در دی ماه امسال در محل نمایشگاه بین المللی، نمایشگاه تخصصی چینی و بلور و کریستال و اُپال را داریم که این دومین نمایشگاه خواهد بود که برگزار می شود.»
به گفته صفرنژاد: به واسطه اینکه این صنعت در این دوران بسیار می تواند کمک حال باشد به این دلیل که ما نه منابع مواد اولیه وارداتی نیاز داریم که برای این صنعت وارد کنیم به لطف پروردگار مواد اولیه و دانش ان در کشور موجود است؛ بومی شده و تجربه های آن کافی و وافی است و نظارت های توزیعی ان موجود است و می تواند کشش خوبی در امر صادرات وارادات داشته باشد.