برج میلاد در روز سه شنبه ۲۹ آبان شاهدِ افتتاحیه دومین نمایشگاه صنعت موسیقی خواهد بود که به همت اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبیِ تهران به ریاست محمدرضا رمضان، برگزار شده و تا دوم آذر ماه ادامه خواهد داشت. به گفته رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبیِ تهران، آخرین دستاوردهای تولید ابزارآلات موسیقی در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در معرض دیدِ عموم قرار خواهند گرفت تا علاقه مندان به موسیقی و نیز آحاد مردم بتوانند از این نمایشگاه دیدن کنند؛ نمایشگاهی که به صورت کاملا رایگان و از ساعت ۱۲ ظهر تا ساعت ۲۰ جهت دسترسی آسان شهروندان برپا خواهد بود.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبیِ تهران با بیان اینکه در نمایشگاه موسیقی از آخرین دستاوردهای این صنعت رونمایی خواهد شد، توضیح داده است که این نمایشگاهی تخصصی است که اکثر شهروندان با آن سر و کار دارند؛ به گفته او سال گذشته هم چنین نمایشگاهی برگزارشده و امسال اتحادیه با حمایتِ وزارت ارشاد، دولت و دست اندکاران تلاش کرده زمینه های لازم را برای یک استقبال شایسته از همه شهروندان فراهم کند.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبیِ تهران با تاکید بر اینکه بر اینکه هنر موسیقی همانند سایر هنرها همگام با پیشرفت تکنولوژی رشد و ارتقاء قابل توجه و چشمگیری در سطوح ملی و بین المللی داشته، تصریح کرده است که علاوه بر استقبال اقشار مختلف جامعه به ویژه هنرمندان، در بسیاری از برنامه های هنری از جمله فیلم، سریال، تئاتر، ضبط و پخش سرودها، مراسمات، جشن ها و محفل های محلی و خانوادگی از موسیقی، استفاده می شود.
به گفته رمضان: ابزارآلات این هنر قدیمی که از دیرباز در سطوح علمی و آکادمیک هم تدریس می شود در حال حاضر از دو محل تولیدِ داخل و واردات، نیاز هنرمندان را تامین می کند لذا محدودیت های وضع شده در واردات ادوات موسیقی، تعرفه بالای کالا، افزایش ارزش افزوده و پرداخت مالیات سنگین از جمله مشکلاتی ست که فروشندگان آلات موسیقی با آن ها روبرو هستند.
او در توضیح اهمیت واردات به عنوان اصلی جدایی ناپذیر در صنعت واردات، افزوده: ابزارآلات موسیقی سنتی حدود ٧٠٪ تولید داخلی و موسیقی کلاسیک ٣٠٪ تولید داخلی را شامل می شوند. به گفته رمضان: اگرچه گام های موثری در زمینه واردات و رفع محدودیت های این عرصه برداشته شده اما تعرفه های بسیار سنگین، از موانع پیش روی اتحادیه این اتحادیه است.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبیِ تهران، اظهار امیدواری کرده است تا بستری شایسته هنرمندان و هنردوستان فراهم شود و با تغییر نگرش جامعه به موسیقی و گرایش خانواده ها جهت آموزش موسیقی به فرزندان شاهد رشد چشمگیری در اسقبال و حمایت از آن باشیم.
بسط و تولید ابزارآلات موسیقی در کشور/ فراهم کردن زمینه صادرات
جهت بهره مندی و آشنایی با اخرین دستاوردها و تولیدات ابزارآلات موسیقی، نمایشگاه این صنعت با حضور جمع زیادی از تولیدکنندگان، عرضه کنندگان و دست اندرکاران موسیقی برگزار می شود که به گفته رمضان، علاوه بر علل ذکرشده یکی از راه های حمایت از تولید داخلی به منظور فراهم کردن زمینه صادرات برگزاری نمایشگاه های تخصصی در داخل و خارج از کشور خواهد بود تا ضمن تبادل اطلاعات، شرایط لازم برای بسط و تولید ابزارآلات موسیقی در کشور نیز فراهم شود.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبیِ تهران، افزوده که انتظار می رود به منظور حمایت از دست اندرکاران حوزه موسیقی به ویژه تولیدکنندگان ابزارآلات موسیقی و برگزارکنندگان این رویدادِ فرهنگی و هنری ضمن حضور و بازدید از نمایشگاه صنعت موسیقی، تقاضا برای اطلاع و آگاهی مردم جهت بازدید از این نمایشگاه اقدامات لازم انجام شود.
رمضان، بار دیگر موسیقی هر جامعه را به عنوان نماینده ای برای بیان دارایی های فرهنگی و اصالت غنی جامعه دانسته که باید موسیقی ایرانی را که یادگار ارزنده گذشتگان ماست ارج نهیم و در راستای ارتقای آن بکوشیم. به گفته او قدم های بسیاری در این راستا پیموده شده اگرچه موانع و مشکلات این عرصه گاه طاقت فرسا بوده، اما افق روشنی پیش روی خود خواهیم دید.
گفتنی ست نمایشگاه موسیقی در سال ١۴٠٢ با استقبال انبوه از جمله هنرمندان و هنردوستان و فعالان این عرصه در داخل و خارج از کشور روبرو و به عنوان برترین نمایشگاه دایر شده در سال برگزیده شد.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبیِ تهران، در نهایت، تصریح کرده که با توجه به درخواست های مکرر، تصمیم به برگزاری مجدد نمایشگاه صنعت موسیقی گرفته شد که از تاریخ ٢٩ آذر ماه ١۴٠٣ لغایت دوم آذر ماه دایر خواهد بود؛ در این نمایشگاه بازدید برای عموم آزاد خواهد بود و از هر نظرِ سازنده و مبتکرانه ای به گرمی استقبال خواهیم شد.