• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
کل اخبار 1415اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما وزارت جهاد باید بازار سیب‎زمینی را مدیریت کند/ قیمت میوه‌های پاییز ۲۵ درصد افزایش یافت رکود مطلق معاملات بازارخودرو/ عدم توان مردم برای خرید خودرو برنامه‎ای برای افزایش قیمت کاغذ در کشور نداریم روند عرضه و تقاضا در بازار مرغ به تعادل رسیده است روند صعودی قیمت‌ها، آرامش بازار را به هم نریخت/ تحولات یک هفته اخیر بازار سکه و طلا ایران ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت

1
محمدرضا معروف خانی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتی(همبرگر، سوسیس و کالباسِ) تهران:

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده!

  • کد خبر : 6932
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده!
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| شاید موج جدید افزایش مصرف فرآورده های گوشتی را بتوان به اپیدمی کرونا نسبت داد؛ قیمت گوشت به قدری بالا رفت که با وجود نیاز شهروندان به پروتئین، این محصول گران به کلی از سفره های آن ها حذف شد تا جا برای فرآورده های گوشتی باز و به تدریج پای ثابت سفره های ایرانی شوند اما اوضاع به همین منوال نماند؛ افزایش ناگهانیِ قیمت این محصولات هم سبب شد یک به یک سفره ها را ترک کنند. محمدرضا معروف خانی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتیِ تهران با ذکر چالش های موجود این صنف از مسئولان می خواهد چاره ای بیاندیشند.

در کنار تغییر سبک زندگی و فست فودی شدن آن، تغییر ذائقه و زندگی عجولانه شهری که نقش قابل توجهی در افزایش مصرف محصولات گوشتی(همبرگر، سوسیس و کالباس) داشتند، شیوع و همه گیری ویروی کرونا در ایران موج تازه ای از افزایش مصرف این محصولات را به دنبال داشت. بالا رفتن بی رویه قیمت گوشت در ایران، شهروندان را به سمت استفاده از فرآورده های گوشتی سوق داد؛ دولتی که البته مستعجل ماند و این خوراکی پرطرفدار و لذیذ که تازه جای بیشتری در سفره های ایرانی باز کرده بود هم به تدریج و هم یکباره به ویژه در ماه های اخیر، با افزایش قیمت و متعاقبا حذف و پر کشیدن از سفره های مردم مواجه شد.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتی(همبرگر، سوسیس و کالباسِ) تهران، با تاکید بر افزایش بی رویه قیمت این محصولات به ویژه در ماه های اخیر سرانه مصرف محصولات فرآوری شده را در مقایسه با کشورهای توسعه یافته به طور میانگین کمتر از یک پنجم دانسته و یکی از مهم ترین دلایلش را هم همان افزایش قیمت ها بر می شمارد.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتی(همبرگر، سوسیس و کالباسِ) تهران، در سال های اخیر مردم استقبال زیادی در مصرف محصولات گوشتی از خود نشان داده اند.

محمدرضا معروف خانی به افزایش تقاضای مردم نسبت به مصرف محصولات فرآوری شده آماده مصرف خصوصا در دوران پس از کرونا، اشاره می کند که  به دلیل افزایش قیمت گوشت در کنار تغییرات اجتماعی در نسل جوان و تغییر در ذائقه مردم ، باعث شد مصرف ئمحصولات پروتئینی فرآوری شده از جمله انواع سوسیس، کالباس، همبرگر و انواع سوخاری ها، بخش ثابتی از سبد خانوارها شود.

اما این محصول پرطرفدار و جایگزین گوشت هم به تدریج در سفره های ایرانی کمرنگ شد؛ رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتی تهران به افزایش قیمت مواد اولیه سوسیس و کالباس از جمله گوشت گوساله و گوشت مرغ  و تاثیر آن بر محصولات ارائه شده از سوی صنف خود اشاره می کند.

افزایش بی رویه قیمت گوشت، مرغ و روغن  و تاثیر قابل توجه بر فرآورده های گوشتی

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتی(همبرگر، سوسیس و کالباسِ) تهران، در خصوص تاثیر افزایش قیمت مواد اولیه تولیدِ محصولات فرآورده های گوشتی، توضیح می دهد که «تغییرات در قیمت مواد اولیه در فرآورده های گوشتی از سرعت بالایی برخوردار است به گونه ای که در طی سه ماهه گذشته قیمت گوشت وارداتی بیش از ۵۰ درصد افزایش داشته است؛ به همین ترتیب قیمت هر کیلو مرغ از ۷۵ هزار به ۹۵ هزار تومان افزایش داشته همن طور، قیمت روغن مایع نیز با افزایش ۲۵ درصدی نسبت به سه ماه قبل در اختیار تولید کننده قرار گرفته.»

چشم امید تولیدکننده ها به صادرات بود

اما در میانه افزایش بی رویه قیمت مواد اولیه و متعاقبا قیمت تمام شده فرآورده های گوشتی، کورسوی امید اعضای اتحادیه این صنف و رئیس آن به صادرات بود که به گفته معروف خانی: در بحث صادراتِ محصولات گوشتی هم به دلیل اینکه دوره ی عمر کوتاهی دارند و به سرما و برودت برای نگهداری از ابتدای تولید تا زمان مصرف نیازدارند ، فقط به کشورهای همسایه از جمله عراق و امارات و قطر و افغانستان صادر می شوند.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتی(همبرگر، سوسیس و کالباسِ) تهران، با اشاره به اهمیت این محصولات اذعان می کند که محصولات گوشتی فراوری شده بخش مهمی از سبد غذایی شهروندان شده اند و نباید به طور کامل از سفره های آن ها حذف شوند. معروف خانی از مسئولان ذی ربط می خواهد تا در مورد افزایش تولید و واردات مواد اولیه و کاهش قیمت های این محصولات راه حل مناسب ارائه دهند.

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=6932
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 19 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.