• امروز : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

5
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران:

کمبودی در عرضه کالاهای اساسی نداریم/ محور اصلی تنظیم بازار را اصناف تشکیل می‎دهند

  • کد خبر : 8351
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
کمبودی در عرضه کالاهای اساسی نداریم/ محور اصلی تنظیم بازار را اصناف تشکیل می‎دهند
رضا کنگری، رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران می‌گوید: هم اکنون کمبودی در عرضه کالا‌های اساسی نداریم و مشکلات در سیستم توزیع است که منجر به نوسان قیمت شده است.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران گفت: محدودیت واردات منجر به توزیع قطره چکانی کالاها شده و همواره تاخیر هفت ماهه تخصیص ارز کالاهایی از جمله برنج منجر به فروش کالا به صورت دو  فاکتور شده است که این امر چالش بزرگی بین اصناف و نهادهای نظارتی ایجاد کرده است.

به گفته وی، کالاهای اساسی که در اختیار فروشگاه های زنجیره ای و میادین گذاشته شده است، توسط دلال با نرخ روز عرضه می شود و اخیرا سیاست گذاران نرخ مصوب ۱۳۰ هزارتومان برای برنج ایرانی اعلام کردند. درحالیکه برنج ایرانی انواع مختلفی دارد‌.

کنگری ادامه داد: برنج ایرانی قیمت دستوری ۱۳۰ هزارتومان اعلام کردند، جای این سوال مطرح است که آیا با نرخ مصوب در اختیار واحدها گذاشتند، درحالیکه اصناف فاکتوری ارائه می دهند که ۱۷۵ هزارتومان خریداری کردند و حال عنوان می کنند که با چه نرخی عرضه کنند که مشمول جریمه نشوند و چطور امکان دارد با نرخ ۱۳۰ هزارتومان بفروشد و همواره این موضوعات منجر به نارضایتی اصناف شده است و به رغم پیگیری های مکرر از مجلس، نتیجه ای حاصل نشد، گفتنی است قیمت برنج ایرانی از ۶۵ تا ۱۹۰ هزارتومان است‌.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران با بیان اینکه کمبودی در کالا نداریم، افزود: در حال حاضر مشکلات در توزیع است که براین اساس کالا باید تک نرخی شود تا رقابت بین تولیدکننده و واردکننده ایجاد شود.

وی محور اصلی تنظیم بازار را اصناف اعلام کرد و گفت: ۶۸ درصد تهران را صنف بنکداران تامین می کند که براین اساس ۲۲۰۰ واحد زیرمجموعه اتحادیه هستند.

کنگری درباره بازار حبوبات و شکر گفت: بازار حبوبات چالشی است، اما در بازار شکر مشکلی نداریم و تنها قیمت افزایشی شده است، درحالیکه اتحادیه با توزیع شکر تنظیم بازار در ماه های اخیر توانسته بود کمتر از قیمت مصوب عرضه کند. همچنین محدودیت واردات چای منجر به نوسان بازار شده است .

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8351

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.