• امروز : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

7
نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران:

پیش‌بینی افزایش ۵۰ تا ۶۰ درصدی بهای خدمات چاپی/ نرخ‌گذاری و تبعیت از آن نیازمند اطلاع‌رسانی و فرهنگ‎سازی است

  • کد خبر : 8267
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
پیش‌بینی افزایش ۵۰ تا ۶۰ درصدی بهای خدمات چاپی/ نرخ‌گذاری و تبعیت از آن نیازمند اطلاع‌رسانی و فرهنگ‎سازی است
احمد ابوالحسنی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف چاپخانه‌داران با اشاره به تاثیر نوسانات نرخ ارز بر خدمات و کالاهای چاپی گفت: پیش‌بینی می‌کنم، سال پیش رو حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد افزایش بهای خدمات چاپی را شاهد خواهیم بود.

رئیس اتحادیه صنف چاپخانه‌داران تهران با اشاره به نرخ‌گذاری خدمات چاپی در سال پیش رو عنوان کرد: این سومین نشستی است که درباره نرخ‌گذاری خدمات چاپی و مشکلات پیش آمده؛ برگزار می‌شود. اهمیت این موضوع زمانی مشخص می‌شود که بدانیم همه مجموعه‌ها به دلیل نوسانات ارزی با یک نرخ با مشتریان خود قرارداد می‌بندند اما پس از گذشت مثلاً سه ماه برای خرید مواد اولیه، با مشکلات زیادی روبه‌رو می‌شوند.

وی ادامه داد: با این وجود از شرکت‌های سفارش‌دهنده محصولات چاپی نیز از موقعیت سوءاستفاده می‌کنند و کار را با قیمت پایین‌تر سفارش می‌دهند که در بسیاری از مواقع این مسئله موجب رو در روی هم قرار گرفتن همکاران می‌شود.

ابوالحسنی با بیان اینکه این اتفاق بر مبنای ارتباط غلط رخ می‌دهد، افزود: هرچند پایان سال، درخواست و سفارش افزایش پیدا کرده؛ اما این دست از سوءاستفاده‌ها نیز وجود دارد که باید با هوشیاری و همدلی مقابل این رفتارها بایستیم.

نایب رئیس اتاق اصناف تهران  با اشاره به پیشینه نرخ‌گذاری در اتحادیه طی سال‌های اخیر، گفت: اگر به چهار سال پیش برگردیم که موضوع قیمت‌گذاری را شروع کردیم، می‌بینیم این اقدام تاثیر داشته اما اینکه همه رعایت کنند شدنی نیست، من تجربه این کار را در اتحادیه لیتوگرافان داشتم؛ در آنجا رقابت و قیمت‌شکنی خیلی زیاد بود اما با نرخ‌گذاری کنترل شد. پس از آن با حضور در اتحادیه چاپخانه‌داران نیز همان فرمول را پیاده کردم.

ابوالحسنی با بیان اینکه نرخ‌گذاری و تبعیت از آن نیازمند اطلاع‌رسانی و فرهنگسازی است، ادامه داد: سال اول در اتحادیه چاپخانه‌داران خیلی موفق نبودیم، قیمت‌ها تغییر کرد و تاثیر گذاشت اما نمودی نداشت؛ چون اختلاف قیمت‌ها خیلی کم بود اما طی سال‌های بعد با همکاری اتحادیه‌های استانی بازخورد خوبی داشت.

به‌گفته رئیس اتحادیه صنف چاپخانه‌داران تهران اکنون به دنبال اجرایی شدن نرخ‌نامه مصوبی در استان‌ها و شهرستان‌ها از این کار به‌عنوان یک عمل و خروجی خوب یاد می‌کنند؛ البته سال ۱۴۰۳ به دلیل نوسانات ارزی مجبور شدیم وسط دوره هم نرخ را اضافه کنیم و خوشبختانه صنف هم از آن استقبال کرد.

ابوالحسنی با طرح این موضوع که در چاپخانه‌های بزرگ تهران تا قبل از بحران قیمت‌ها و نوسانات ارزی مشکلی نبود، گفت: مشکل نرخ و دستمزد در چاپخانه‌های کوچک و متوسط که بخش عمده آن‌ها در خیابان ظهیرالاسلام هستند و رقابت زیاد است، خیلی بیشتر بود؛ اما الان در چاپخانه‌های بزرگ که اغلب کالامحور هستند مشکل ایجاد شده است؛ زیرا اختلاف قیمت ارز آنقدر زیاد است که بر فعالیت و کسب و کار آن‌ها تاثیر آنی دارد.

وی همچنین درباره این موضوع عنوان کرد: بخش عمده چاپخانه‌داران قراردادهای دوسه ماهه دارند و موضوع نوسانات در کار آن‌ها بحران ایجاد کرده است؛ زیرا به‌عنوان مثال برای یک سفارش چک دو سه ماهه گرفته‌اند در عین حال همان زمان مقوا را کیلویی ۴۰ تومان خریده و جعبه تولید کرده‌اند اما در پایان حتی اگر کل پول‌ها را هم بخواهد دریافت کند، پول مقوا هم نمی‌شود.

ابوالحسنی با اشاره به برگزاری نشست‌های مستمر در اتحادیه چاپخانه‌داران برای موضوع قیمت‌گذاری خدمات چاپی، گفت: تاکنون سه جلسه در اتحادیه برگزار شده و تلاش کردیم با دعوت از جمع گسترده صنف در بخش‌های مختلف، همه را دور هم جمع کنیم تا به نوعی فرهنگسازی انجام شود و همه از آن تبعیت کنند.

رئیس اتحادیه صنف چاپخانه‌داران تهران در پاسخ به این سوال که نرخ خدمات چاپی سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود، توضیح داد: پیش‌بینی می‌کنم ۵۰ تا ۶۰ درصد افزایش قیمت خدمات چاپی را شاهد خواهیم بود، چون مرکبی که چاپخانه‌دار کیلویی ۲۰۰ هزار تومان خریداری می‌کرد، اکنون به بیش از ۵۰۰ هزار تومان رسیده و زینک ۹۰ هزار تومانی حدود ۱۵۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

ابوالحسنی گفت: با توجه به نوسانات نرخ ارز بخش عمده صنف به دلیل نوسانات تصمیم گرفته‌اند که یا نقدی کار کنند یا مشتری مواد اولیه را خودش خریداری کند، در این زمینه بارها صحبت کردیم و راهی غیر از این نیست.

نایب رئیس اتاق اصناف تهران همچنین از نهایی شدن نرخ‌نامه اتحادیه طی یکی دو جلسه پیش رو خبر داد و افزود: تلاش می‌کنیم یک جلسه دیگر سال ۱۴۰۳ داشته باشیم؛ اما اگر شرایط آن مهیا نشد در فروردین‌ماه نشست برگزار کرده و این موضوع را نهایی خواهیم کرد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8267

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.