علی اکبر رهبری، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران گفت: تعداد مشتریان ما درحال حاضر فقط نسبت به نیمه دوم سال گذشته ۳۰ درصد کاهش یافته است. این فقط مربوط به رستورانها و سلفسرویسها نیست، بلکه وضعیت بیرونبرها نیز همینطور است. مردم که پول نداشته باشند، نمیتوانند از هیچ جا خرید کنند.
او وضع کنونی را ناشی از گرانی شدید مواداولیه دانسته و افزود: ما جنس را گران میخریم؛ ولی نمیتوانیم به قیمت سابق غذا را بفروشیم. برای همین رستورانها دائم قیمت جدید میدهند و ما پس از آنالیز آن را تایید میکنیم.
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران افزود: هر نرخی که ما میدهیم، باید تعزیرات بپذیرد.
رهبری پیش بینی کرد در ماههای منتهی به پایان سال قیمتها بیش از پیش رشد کند. مگر اینکه دولت از رستوراندارن با ارائه مواد اولیه مناسب حمایت کند.